- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
llaszlo #8194 üzenetére
Jó, igazad van, jogos!
Kerestem, találtam, csináltam. Mondjuk úgy, hogy sikerült is, de szar az egész....
378 névjegyet ír ki, amibő csaknem 300 "ismeretlen". Ha rá megyek, felül kiírja a nevet, meg a két telefonszámot, de a címlistában mégis ismeretlen... Szóval a Noki kontra Android szinkronizálás nem jött össze.
Azok a névjegyek lettek jók, amelyek emailcímük alapján már korábban benne voltak a gmail címtárban. Persze ezek közül is, ahol 3 emilcím volt, 3 névjegyet csinált...Ilyenkor mi van?!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Remélem nem vagyok off, de ha jól látom ez a kérdésemhez legözelebb álló, leg pörgősebb topik!
A kérdésem lehet, hogy alap, de ettől még nem vagyok hülye, hogy ilyet kérdezek. A telot a barátnőm használta, akinek sim kártyán vannak a tel. számai, így még sosem fordult elő a következő helyzet velem:
A Nokia E52-m telefonkönyvét szeretném átteni egy T-mobile Pulse-ra, amin 2.1-es Android fut. Azért nem jöhet szóba a sim kártyás másolás, mert egyrészt amennyi név van az E52-ben, nem férne rá a SIM-re, ráadásul a legtöbb névhez több adat is tartozik.
Tehát az lenne a nagy kérdés, hogy hogyan lehet átttölteni?!
Valahol mintha egyszer olvastam volna, hogy Outlookkal lehet, ezért feltelpítettem (Sosem használtam outlookot) és sikerült is bele importálnom az E52-ről készült mentést, de ennyi. Itt leakadtam, annak ellenére, hogy a Gmail súgója azt mondja, hogy outlook-os file-ból is lehet névjegyzéket importálni. Az outlook nekem egyszerűen nem akar olyam file formátumba exportálni, amit a gmail szeretne (CSV vagy vCARD). (Gondoltam ha gmailbe fel tudom húzni a névjegyzéket outlookból, onnan vissza tudom szinkronizálni a Pulse-ra. Vagy nem ez a módja?)
Az segítő szándékú válaszokat előre is köszönöm!
U.I.: Még valami: Az androidhoz létezik valamiféle segédprogram ilyen esetekre? Olyasmire gondolok, mint a Nokiának az OVI suite! (a Pulse CD-jét elnyelte a föld, különben lehet, hogy nem kérdezném)
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poco F7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest