- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát nem is az XP-t húzgáltam újra, hanem még a 98-at. Annak idején természetesen. Azóta is fejből tudom a 25 jegyű széria számot.
... tudom, te lusta disznó vagy. Hogy megtanuld.(#48897) PéHá
Szerintem az Avast Theft Aware az egyetlen korrekt program ilyen körökben, mert az megy net nélkül is. Téma egyébként már egy pár tucatszor ki lett tárgyalva, nyugodtan keress esetleg a hozzászólásaimra.
Lényeg, hogy hatékonysága igen csekély a foglalkozásszerűen működő tolvajok ellen, ha meg elhagyod arra nagyjából bármelyik jó.(#48894) warezxts
Vtok még biztosan tudja, végülis ez volt a Gtalk előtt, amíg az nem tudott Videochat-et, azóta már sok értelme nincs, meg nem is nagyon fejlesztik.
Talán még a Fring, esetleg Oovoo is megy PC-n annyira nem néztem utánuk. -
PéHá
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha olyat kérdezek, amit már valahol leírtak a topikban, de nem olvastam el mindent, gondolom ez megbocsátható bűn
Tudnátok esetleg valami használható programot ajánlani, arra az esetre, ha netán elhagynám, vagy ellopnák a telefont? A Marketen már nézelődtem, de nem igazán vagyok képbe, hogy melyik mennyire használható...köszi, Péhá
-
warezxts
senior tag
Sziasztok, olyan alternatívát keresek ami Android2PC telefonálást teszi lehetővé.
A Skype tudja, a Google Talk is kicsit nyögvenyelősen, de ezen kívűl létezik-e még olyan aminek van PC kliense?illetve Facebook klienst keresek, olyat ami nem fut örökké, egyszerü mint a facsipesz, mint a FbTouchHD volt, ami megszünt.
-
volvoguy
addikt
Udv! A Fast for Facebook app kuld ertesitest automatikusan vagy csak ha megnyitom az appot?
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Poweramp-t nem lehet bezárni?
Kilépés után is fut a háttérben! -
scapegt
őstag
válasz
#40351744 #48886 üzenetére
A Go Launcherben és az ADW-ben biztos, hogy ki lehet az összes feliratot kapcsolni. Én úgy állítottam be, hogy a képernyőkön ne legyenek programnevek, viszont a program listában igen. Így tuti megtalálok mindent
De persze én is tudom mit hova tettem ki és mi, micsoda.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #48888 üzenetére
"windóz újrahúzás" ??? Hát ne fos xp-t használj, az újabbakmeg a többségnél évekig mennek hibátlanul.
Amúgy jah, kocka vagy. Nekem kellenek a feliratok, me én nem vok kocka. -
atillaahun
veterán
Szerintem is bőven kikapcsolható az össze ikonfelirat, nem kell törölgetni. Én az app drawer egy oldalán lévő 50 darab ikonról is bármikor megmondom melyik program hol van és mi az.
Bár lehet azért mert kocka vagyok. Már lassan a windóz újrahúzásának sűrűségi magasságába érek az android rom-okkal - meg persze az alá való programokkal. -
TRob1
veterán
válasz
#40351744 #48886 üzenetére
Te egyesével szoktad kitörölni az appok neveit? Vagy nem mindet szoktad csak némelyiket? Mert igazság szerint ezt a módszert még sosem próbáltam, csak azt hogy a menüből kikapcsolom az ikonfeliratokat (igaz ezt is csak próba erejéig, néhány napig, de így nem jöttek vissza "maguktól"
) Persze így az összes ikonról leveszi, de mondjuk annak meg nem is látom értelmét hogy csak néhányról hiányozzon.
-
törölt tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ADW Launcher EX-ben, és Nova Launcher-ben, ( de lehet hogy még többnél is így van... ) ha kitörlöm egy parancsikon nevét ( tehát csak maga az ikon maradna meg a főképernyőn ), akkor random néha visszaállítja az eredeti nevet az ikon. Tud valaki erre valami megoldást ajánlani?
-
(jan)
őstag
válasz
ncc1701 #48883 üzenetére
nagyobb teljesitmeny engedely koteeles, sot ha jol tudom 1-2 eve azon a frekisavon barmilyen teljesitmeny az, azert nem is nagyon kapni mar magyarorszagon, de javitsatok ki ha tevedek...
az epitest meg gondold meg jol, stabilra jmegycsinalni egy ilyen dolgot nem kispalyas feladat.
-
ncc1701
veterán
válasz
vgyuri #48882 üzenetére
Átlagossal az a baj, h vacakul kezelhető, gyenge a térereje, és esetleg még az is vándorol. Én építeni fogok egyet. Majd. Ha lesz időm, meg ingerenciám rá. Kicsit unalmas, h olyan kicsi ezeknek a teljesítménye, h egy 3-400km-es út során többször át kell tenni másik frekire.
-
Külföldről átlagos fm transmitter-t 750 forintért (3 dollár) ingyenes házhoz szállítással (10-20 nap) is tudsz már venni, Magyarországon picit drágább az ára. Olyat érdemes venni, amin van sdhc kártya olvasó és usb-t is rá tudsz dugni, audió kábel a telefon-transmitter összekötéséhez. A telefont ki is hagyhatnád, és 2.000 forinért 16 gb-os sd kártyát/pendrive-ot bedugva olcsón megúszhatod, és a drága telefon sem merülne feleslegesen.
-
mrc4y
tag
samsung galaxy s2-m van nem tudom hogy van-e bent, azért jött az ötlet,mert haveromnak nokia c7 telefonjába van ilyen gyárilag amit leirtam és gondoltam hátha van androidra is
-
mrc4y
tag
van olyan android alkalmazás ami lehetővé teszi hogy telefonról a zenét elindítom,majd valamilyen rádiófrekvenciára beállítom és az autóba a rádión csak megkeresem ezt a frekvenciát és már hallgathatom is a mobilról elindított zenét ?
-
aminat
tag
válasz
darvinya #48875 üzenetére
Ezeket próbáltam úgyhogy egyenlőre én ezt feladom. Annyira nem létszükség csak most két napig nem volt a gépen internet szolgáltatói hiba miatt és ilyenkor jól jönne a telefonos segítség. Majd holnap megpróbálom a fiam gépén hátha az nem ilyen makacs. Köszi a segítséget!
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #48873 üzenetére
Itt nem driver probléma van, mert akkor hisztizne érte.
aminat
Próbáld más USB portot.
Rakd a telot háttértárra(MTP).
Ha van USB hibakeresés lehetőség kapcsold ki, ha be van kapcsolva. -
aminat
tag
válasz
atillaahun #48873 üzenetére
Van driver telepítve mert a droid belsejébe is bele tudok nézni ha nagyon akarok.
-
atillaahun
veterán
válasz
aminat #48872 üzenetére
Nekem is kiolvassa az SD tartalmát hibátlanul driver nélkül (idáig már szerencsére eljutott a windóz), de szerintem a netmegosztás feltétele a driver. Bár mint mondtam sosem próbáltam, csak abból következtetek rá, hogy komolyabb kábeles mod-olásokhoz (gyári flash-elő, adb) is kell.
(#48862) fdisk
Igen bocs, azt a másik kollégának szántam, de ezekszerint már gurúl akkor a voice search neked is.
Én végre ráéreztem hogyan kell vele beszélni, úgyhogy már egész értelmes mondatokat sikerült összehozni, meg így már a GTranslate beszélgetés módjával is elég komolyan lehet szórakozni. Annyi, hogy nálam az egyszerűbb, rövidebb szavakat nem érti meg sokszor, mint az ilyen, van, ezzel, stb.. Bár lehet csak nekem kell még szebben megtanulnom beszélni. -
aminat
tag
válasz
atillaahun #48871 üzenetére
Amennyiben a megosztás nincs bepipálva úgy rendesen kezeli a gép a telefont nem csak kábelen de bluetooth-on is.
-
aminat
tag
válasz
darvinya #48867 üzenetére
XP SP3, .NET keretrendszer 4.0 van fent.
A hálózatok közt nem szerepel. Annyi történik, hogy mikor rádugom a gépre az USB kábelt akkor megjelenik az eszköz kis ikonja az értesítési területen /jobbra lent az óra mellett/.
Mikor a telefonon bepipálom a megosztást akkor ez a kis ikon eltűnik. -
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #48859 üzenetére
Én nem találok ott semmi voice search féleséget,de még hasonlót sem.
-
aminat
tag
válasz
Az USB-s megosztás az, hogy működik? A PC-n én sehogy sem tudom beállítani.
-
Kvazár
őstag
válasz
Jé, tényleg!
Köszi!
-
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #48853 üzenetére
Hol találom ezt az os-n belül?
-
Kvazár
őstag
válasz
atillaahun #48851 üzenetére
Hm... Én nem találtam, merre kéne lennie?
(Viszont találtam olyat, ami open hálózatot csinál és ingyenes, meg időkorlát sincs, de az sem szerencsés.)
-
mttssz
senior tag
Udv!
Gyors, megbizhato twitter-klienst keresek, esetleg tudtok ajanlani? Seesmic, twicca, TweetDeck-n tul vagyok, jelenleg Plume van fenn, de az meg kicsit lassu... :/
Elore is koszonom. -
atillaahun
veterán
Miben is maradtunk multkor a voice search kapcsán?
Hogy csak magyarul nem lehet vele hívás parancsot kiadni, vagy hogy egyáltalán? -
air
nagyúr
Valóban mutatja, de a tegnap felrakott 2 képem alapján nem éppen egyértelműen.
A napi fülön valami totál fals értéket mutat. Az alkalmazásonkénti bontásnál mutat valami hasonló értéket, mint a Mobile Counter.
Illetve teljesen más értéket mutat a My data manager, a Call Meter 3G is. -
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Tudnátok a Palyről olyan ingyenes alkalmazást ajánlani, amivel hotspottá tudom alakítani a telómat?
Amit találtam, csak 5 percig megy, mert attól free.
(A teló nincs törve és semmi csúnyaság sincs rajta, csak a szűz droid.) -
Koczka
tag
üdv
Lehetséges-e hogy az egész magyarországi google maps-t letölteni egybe hogy ne húzza annyira a netet?
-
ztelaci
csendes tag
válasz
Zoza24 #48844 üzenetére
Segítségeteket szeretném kérni.Skate -ém van.Imádom az nfl-t szeretném a meccseket nézni.Le is töltöm minden oké,de sajna mkv formátumban vannak fen a neten.Ezt a skate nem szereti mert szakadozik a kép és a hang.Át konvertáltam de mindegy hogy mp4-be,avi-ba mert a hang akadozik.A számítógépen tökéletes a hang,de ahogy átrakom a telóra már akadozik a hang.A konvertálókból is többet próbáltam Fomat factory,Any videó,Freemaker.A média lejátszókból már mindegyiket letöltöttem a Play-ról.Ez sem segített.
-
fdisk
őstag
-
Zoza24
senior tag
üdv a guruknak!
tudnátok olyan adatforgalom számlálót ajánlani,ami nem csak napi,heti,havi bontásban mutatja a wifis és hálózaton alapuló adatforgalmat,hanem az alkalmazásokat is mutatná,hogy melyik progi mennyit használt?kíváncsi vagyok melyik alkalmazások növelik az adatforgalmamat és mennyivel...
előre is köszi!
-
tybsen
addikt
válasz
Oldman2 #48825 üzenetére
Most, hogy szoba jott a google ketlepcsos azonositasa...
Sokszor vagyok kulfoldon, ilyenkor mas sim kartyat is hasznalok ugyanabban a keszulekben. Korabban hasznaltam a google ketlepcsos azonositasat a megfelelo szamkod generalo app-pal egyutt, de pont az orszag-valtasok miatt elegge bonyolult volt, mivel minden egyes sim-csere eseten be kellett allitanom ujra a jelszavakat az egyes alkalmazasoknal, mint pl. greader, ha jol emlekszem a play store is ilyen, stb. Raadasul ketto google fiokom van. Szoval gyakorlatilag minden sim-csere utan be kell allitani, mivel nem mukodnek az alkalmazasok..
Valakinek van hasonlo tapasztalata, pontosabban valami megoldas erre? Mert alapvetoen az otlet nagyon jo (yahoo-s fiokom feltorese miatt csinaltam meg a google ketlepcsos azonositast), de igy elegge bonyolult, minden alkalommal uj kodokat generaltatni, bemenni a google fiokba, modositani a beallitasokat, stb.
-
tybsen
addikt
válasz
ncc1701 #48789 üzenetére
Felreerthetoen fogalmaztam, nem azt akartam mondani hogy nincs ertelmuk, hanem, hogy az en esetemben nem feltetlenul van letjogosultsaguk. Ettol fuggetlenul a Llama-t es a Tasker-t is nagyon jo alkalmazasoknak tartom es mar egy jo ideje gondolkodom, hogy mire lehetne jo az en esetemben, mert tenyleg nagyon otletes. (Peldaul ami nagyon vicces es tetszett, hogy be lehet peldaul azt is allitani, hogy valtoztassa meg a hatterkepet naponta tobbszor, napszakonkent valami masra. De azert csak emiatt nem fogom megvenni. )
Majd ha lesz idom, elolvasom reszletesen az emlitett tasker-topikot, hatha van valami, amire jo lenne nekem is.
Mas: A play-store 3.7.15-tel kapcsolatos reakciokat koszonom, na majd meglatjuk, mikor valtozik.
-
Sátán44
addikt
válasz
atillaahun #48837 üzenetére
Rendben, kipróbálom
-
petymeg
addikt
Sziasztok! Video ( mp4) vagasra szerkesztesre melyik a jo app?
-
Sátán44
addikt
Ez már 95%-os tisztaságú. Teszt hívás alatt kb. négyszer recsegett be és nem folyamatosan, mint az előző verziókban. Köszönöm
atillaahun
1 hetes sincs a telefon, tehát ez kilőve.Van jó pár ügyfelem, akit csak itt tok elérni.
darvinya
Nem érzem annyira visszalépésnek, az is megvan -
atillaahun
veterán
-
fdisk
őstag
válasz
Sátán44 #48827 üzenetére
Ezt próbáltad?
Skype_2.0.0.47_v04 -
Sátán44
addikt
válasz
atillaahun #48830 üzenetére
Nincs mobilnetem, még nem fizettem elő rá. Oda is feltettem, de itt jobban pörög a topik. Több szem, többet lát alapon hátha volt másnak is ilyen problémája és tudja rá a megoldást.
-
Sátán44
addikt
válasz
atillaahun #48828 üzenetére
T-home 50 mb-es netem van 8 ms válaszidővel, csak ezen próbáltam.
-
flash-
veterán
vajon melyik prorgam okozza azt,hogy ha alacsony az akksi töltöttség akkor nem tudok hívást indítani-fogadni?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
S e t h #48824 üzenetére
Ez a Google kétlépcsős belépésének része.
Olvasd el például ezt a cikket.
-
S e t h
nagyúr
Azt nem tudjátok mitől lehet, hogy két napja kaptam két smst+44-es számról, amelyek tartalma google verification code volt?
Nem változtattam meg sem emailt, sem jelszót, nem tudom mi a franc lehet ez. -
warezxts
senior tag
Sziasztok, olyan alternatívát keresek ami Android2PC telefonálást teszi lehetővé.
A Skype tudja, a Google Talk is kicsit nyögvenyelősen, de ezen kívűl létezik-e még olyan aminek van PC kliense? -
TRob1
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz
tybsen #48814 üzenetére
Nálam 3.8.16-os Play van fent. Én sem értem hogyan, amikor eddig mindegyiket késve kaptam meg. Igaz, a kiadás napján letöltöttem és feltelepítettem, majd pár óra múlva töröltem az összes frissítést (alkalmazások / mind / Play / frissítések törlése) és újra ráböktem. Ezután felfrissült.
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani a Playnél, hogy egy alkalmazás frissítését ne ajánlja fel minden alkalommal? Le lehet tiltani egy bizonyos alkalmazás frissítését?
Köszönöm
-
tybsen
addikt
Csak nekem nem frissül a play store vagy van még más is, akinek a 3.7.15 verzió van?
-
Sátán44
addikt
Skype-ot feltettem és ha beszélek valakivel recseg a vonal, de csak nálam fordul elő, a másik fél tökéletesen hall. Sima telefonálásnál tiszta a vonal, tehát nem a hangszóróval van baj. Próbáltam újratenni, de ez sem segített. Mitől van ez?
-
scapegt
őstag
válasz
Oldman2 #48805 üzenetére
Pont az a bajom, hogy nem lehet megoldani
Konkrétan ott van a progiban, hogy a Wifi ne kapcsoljon ki soha, mégis kikapcsol 23h-kor. De próbálkoztam olyannal is, hogy Wifi ki (ha nincs csatlakozva), de ugyanúgy kikapcsolja.
Ezt az egy kis "problémát" leszámítva egyébként jó kis program, régóta használom teljes megelégedéssel.TRob1: ez igaz, őszintén bevallom, nem emlékeztem rá, hogy kikapcsolja. Sebaj, csinálok egy olyan szabályt, hogy 23:01-kor kapcsolja be a wifit
annyit meg talán kibírok, amíg bekapcsolja
-
Atla
senior tag
válasz
horseface77 #48783 üzenetére
Ez bevált!Köszönöm.
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami a lefotózott kottát lejátsza.És [link] erre valaki.?
Aktív témák
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest