Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
PéHá
csendes tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Na tegnap feltettem az avastot, elvileg beállítottam mindent, nyilatkozni nem tudok róla különösebben, de az hasznos, hogy magyar és jókat írnak róla....Annyit kérdeznék, hogy az anti theft lopakodó mód az mi is akar lenni? Illetve ha kilövöm a feladatkezelőben, akkor, csak akkor mükszik, ha újra bekapcsolom?
köszi, Péhá
-
PéHá
csendes tag
Ha nyomnak egy factory resetet, akkor a sim kártya cseréről sms-t küldő alkalmazásnak sincs értelme? Az S2-esemben a samsungnak alapból volt egy ilyen szolgáltatása, most a htc-n nincs ilyen, azért akarok rá valamit......a cerberus nevű progival szemeztem még....
-
PéHá
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha olyat kérdezek, amit már valahol leírtak a topikban, de nem olvastam el mindent, gondolom ez megbocsátható bűn

Tudnátok esetleg valami használható programot ajánlani, arra az esetre, ha netán elhagynám, vagy ellopnák a telefont? A Marketen már nézelődtem, de nem igazán vagyok képbe, hogy melyik mennyire használható...köszi, Péhá
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest