Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt

Aktív témák
- 

bepken
veterán
válasz

mttssz

üzenetére
						ezer bocsi! felületesen olvastam
 mármint screenshot app-ot keresel, de amit ajánlottak nem jó, mert rootolást kér. a PC-s mókolást is kizártad, csak az valahogy elkerülte a figyelmemet...
van egy olyan érzésem, hogy ez a PC-s mókolás az alternatíva, hiszen ezt a korlátozást így lehet megkerülni.
nem akarok beleszólni, de nap mint nap szükséged lesz arra, hogy screenshot-ot tudj készíteni?
 csak mert, ha nincs ilyen nagy igényed rá...tehát csupán alkalmanként használnád, talán még kibírható ez az olykor muszájból elkövetett kis mókolás 
 - 

bepken
veterán
válasz

mttssz

üzenetére
						rövidebben (a GooglePlay-ről...): "* IF YOUR DEVICE NEEDS ROOT and NOT ROOTED(and not support preloaded capture method),
You have to initialize screenshot service with your desktop.
(There is no other way due to Android security model).
Simply, Attach your phone to your desktop, and execute desktop app(You can download Liveov website, http://goo.gl/oV7vB).
More detail instruction guide is embedded this app."hosszabban: menj fel ide és csináld végig, amit írnak! [link]
bár nem tudom, mennyire éri meg a szenvedést.... "NOTE: I am sorry, but every time you reboot your phone, you have to re-enable the screenshot service(Step3~Step4)." - ez így elég gáz

Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
 - Milyen légkondit a lakásba?
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - iPhone topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Minden, ami Unreal Engine
 - iPad topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
 - További aktív témák...

- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
 - S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt,hogy nem találtam meg?

mármint screenshot app-ot keresel, de amit ajánlottak nem jó, mert rootolást kér. a PC-s mókolást is kizártad, csak az valahogy elkerülte a figyelmemet...
 csak mert, ha nincs ilyen nagy igényed rá...tehát csupán alkalmanként használnád, talán még kibírható ez az olykor muszájból elkövetett kis mókolás