- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
ncc1701 #48789 üzenetére
Felreerthetoen fogalmaztam, nem azt akartam mondani hogy nincs ertelmuk, hanem, hogy az en esetemben nem feltetlenul van letjogosultsaguk. Ettol fuggetlenul a Llama-t es a Tasker-t is nagyon jo alkalmazasoknak tartom es mar egy jo ideje gondolkodom, hogy mire lehetne jo az en esetemben, mert tenyleg nagyon otletes. (Peldaul ami nagyon vicces es tetszett, hogy be lehet peldaul azt is allitani, hogy valtoztassa meg a hatterkepet naponta tobbszor, napszakonkent valami masra. De azert csak emiatt nem fogom megvenni. )
Majd ha lesz idom, elolvasom reszletesen az emlitett tasker-topikot, hatha van valami, amire jo lenne nekem is.
Mas: A play-store 3.7.15-tel kapcsolatos reakciokat koszonom, na majd meglatjuk, mikor valtozik.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest