- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
Nem tudja valaki hol láthattam olyat hogy a felbontást lehet állítani?
Én a build.prop-ra emlékszem de a mostani rendszeremben nincs semmi.
Valami screen x,y-ra emlékszem de nem biztos.Ja és nem a density-re gondolok.
-
dokee78
félisten
válasz
elfelejtette #49497 üzenetére
Ez már az én telómra vonatkozik: Android 4.0.4
-
cettlee
őstag
üdv!
felraktam egy app locker lite nevü progit, 7 napos probaidövel.
Nem birom uninstallálni.Ha bemegyek a Play áruházba, ott van a megnyitás mellett h deaktiválás. Ha rákattintok, elöjön egy ablak: Az alkalmazás egy eszközkezelő, az eltávolitás elött deaktiválni kell..
help -
Bone123
HÁZIGAZDA
A Magyar hívásazonosítót használja valaki? Valóban képes bejövő ismeretlen hívásnál kiírni a hívó felet? (ha nem titkos)
Antilhu: én csak szabályokat exportáltam emailben, ez rendben ment. Nem tudom mi lehet a gond.
Vasinger: BS Player (csak azért mert sokan az MX Playert fogják ajánlani). A kettő kb. ugyanolyan jó, de mkv-t, mp4-et a BS jobban jásztik le nálam (Divx avit viszont az MX).
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Melyik a legjobb videólejátszó? Feltettem a mobilomra SGS CM9 stable-ra egy 720P h264-es mkv videót, a Rock Player szaggatva játssza hanggal, vagy hang nélkül folyamatosan, az MX player meg 2 perc után kilép
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
köszönöm a tippet, feltettem a CallMeter 3G, és nagyon frankónak is tűnik, viszont nekem mindig üres fájlt hoz létre exportáláskor. Ha bemegyek a Beállítások/Exportálás/Időszakok exportálása, ott kérdez tőlem egy leírást írok vmit, majd kiválasztom hogy miként osztom meg (DB, vagy gmailen szoktam). Mikor aztán megnyitom csak a leírás van benne... mondjuk gyanús h miért nem kérdezi az időszakot... a többi export inkább a szabályokra és a beállításokra vonatkozik, így ezeket nem használtam. A Naplóban látom a rekordokat....
valakinek esetleg lenne tippje mi lehet a gond?
Samsung G SII-m van T-s ICS-esl, köszönöm a segítséget!
-
fgo
tag
van olyan alkalmazás ami be mondja a hívó fél nevét ha hívnak, Headsetnél kellene amikor azt használom
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valamilyen német nyelvoktató appot?
Nem feltétlenül csak szótanulósra gondolok, hanem akár valami összetettebbre is (kiegészítős-, ragozási-, összepárosító feladatok stb).
-
finecsa
tag
válasz
meridaharcos #49468 üzenetére
Meg tudom csinálni, mert nem nagy kunszt.
Csak írd már le a díjcsomagod részleteit (előfizetés díja, keretek, percdíjak, sms díj, előfizetésben foglalt dolgok, kapcsolási díj,) stb... stb...
Tegyek-e bele ingyenes, olyan számokat amit ha hívsz ne számolja a program?
Vezetékes számokat szoktál hívni? Ha igen kellenek a körzetszámok.
És kellene a számlázási időszakod. Perc alapú az elszámolás?Szóval nem nagy dolog egy ilyet összerakni, ha megérted a program logikáját, de tökéletesen szerintem mindenki csak magának tudja beállítani a díjcsomagjának és hívási szokásainak megfelelően.
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Ha a beautiful widget időjárás előrejelzését a googlera állítom nem csinál semmit.
Nem tudja meghatározni a helyzetemet,nem ír ki semmilyen adatot.(kb. vasárnap óta.újraraktam,frissítettem,de semmi)
Az accuweather-el jó minden.
Másnál is van ilyen probléma? -
Oldman2
nagyúr
válasz
dokee78 #49479 üzenetére
Ott van az oldalon lentebb...
Letöltés (gapps): http://goo-inside.me/gapps/ (a gapps-gb-t töltsd le, azon belül is mindíg a legfrissebbet!)
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
Feltettem egy X10 Mini Pro-ra egy Cyanogen MiniPRO 2.3.7 CM7 V21 ROM-ot és nincs benne Play/Market.
Ha felteszek egy Play-t,akkor az működni fog rajta?Kérnék egy linket az újabb Play-ről.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
warezxts #49469 üzenetére
Na úgynézki minden sikerült, titanium-mal buckup-oltam, aztán gyári adatok visszaállítása, azután már működött a market és a gmail is, már frissítették is magukat, le is töltöttem a total commandert aztán vissza pakoltam a titániumot és most megy a többi app vissza telepítgetése.
Igazad volt a játékok mentései és más appok mentései sem vesztek el. Örök hálám mindenkinek aki segített.Ja most nézem, hogy a névjegyek némelyike eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
meridaharcos #49468 üzenetére
Hasonló csomagot még át tudok írni (pl. Djuice Extra), de az Okos180 már alapjaiban más. Nálad lebeszélhető percek és nem összeg van, ráadásul az internetelosztás egész érdekes, külön van korlátlan "böngészés", "facebook" és "guglinavi", míg korlátolt "multimédia" csomag, ember legyen a talpán aki érti és be tudja állítani a Telenor különleges internettételeit. De hátha importálás és online adatbázis alatt fent van...
-
warezxts
senior tag
válasz
sonaj0203 #49467 üzenetére
marketról (XD) a freespace progival, csak eszembe jutot ha 2 mega alatt van nem telepit semmit marketből, de gondolom már túl vagy a gyári romozáson.
@all: Callmeter 3G-t beállítottam Voda Bussiness 2 Extra csomagra de ha valakivel tudnék egyeztetni skypeon hogy jól csináltam-e azt megköszönném....
[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
válasz
sonaj0203 #49464 üzenetére
a total commandert nem értem, néha rootként viselkedik néha nem. root explorer azért jó mert tud irás olvasás kapcsolót átállítani (TC nem), hogyha mondjuk rendszerbe módosítasz van rá lehetőséged hogy irást engedélyezz. mondjuk angry birds savehez felesleges írást engedni, csak úgy mondtam. cache particiod egyébként 2mega?
---ment a szeretetcsomag---- -
Bone123
HÁZIGAZDA
Djuice Számlás 20 csomag beállítása Call Meter 3G-ben
Finecsa segítségével és leírásával- töltsd le majd Call Meter 3G-ben Importáld az alábbi fájlt.
- a Haladó beállítások / Díjcsomagok, tarifák menüjében a Számlázási időszak első napját állítsd a számládon szereplő első naphoz
- ha szoktál hívni vidéki vezetékest, akkor a körzetszámot be kell írni a Haladó beállítások / Számcsoportok / 30-70-vonalas menüjébe mindkét formátumban. Tehát pl. 52-es körzetnél: +3652% és 0652%
- FONTOS!!! A Díjcsomagok, tarifák menüpontban az egyes tételek a következő sorrendbe legyenek rendezve (sorok jobb szélére tapizva lehet azokat fel-le tologatni):Ez remélhetőleg viszonylag pontos képet fog adni havidíjadról helyzetjelentést hol állsz a hálózaton belüli és kívüli lebeszélhetőségben.
-
warezxts
senior tag
válasz
sonaj0203 #49461 üzenetére
mondanám hogy marketen van rá progi, de messzire nem mész vele XD
egyébként ha van root explorered savegame/data/scores, de ha jól tudom titanium backup menteni fogja. ha nagyon nem megy küldök egy ilyet is akkor, ird meg azt is melyik angry birds a sok közül privibe azt is -
xSide
őstag
válasz
sonaj0203 #49453 üzenetére
"Van Recovery a telón," Nem találtam csak a rootuninstall-ban back up ot.
- ezt általában root után szokták felrakni, mihez hasonlítsam? Mint pc-n egy bios menü!"Az a baj az alap romod csak a régi talk, maps, play verziót fogja tartalmazni erre" Később nem fog frissülni?
- fog frissülni, de ekkor ugyanúgy kevés lesz a helyed"Ahhoz, hogy be tudd másolni ki kell menteni visszaállítás előtt, mondjuk File Expert / Alkalmazásaim (beállitásokban mindent mutasson), átnevezed a romban megfelelő elnevezésekre..."
Ezt nem igazán értem, file expert, mieznekem nincs ilyen, alkalmazáskezelő megfelelője? Nem tudom, hogy a romban hol? hogyan? kell átnevezni és mik a megfelelő elnevezések?
- ez csak egy lehetőség appok telepítő apk mentéseire, mivel nem megy a play itt megleled[ Szerkesztve ]
-
finecsa
tag
válasz
Teasüti #49455 üzenetére
Ha nem számít bele akkor csak a kereten felülbe kell be írni.
Lehet hogy én egy régebbi verziót használok a programból, mert ez nem enged fillért beírni. (még soha sem kellett).
ASZF-et nem olvastam el (nem is fogom, nem telenoros vagyok), csak segítségként csináltam a szerint a leírás szerint, ahogy Bone123 kérte.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
finecsa #49454 üzenetére
Remek, beállíottam még 1x THX!
A lényeg h összesen 2590Ft felhasználható, ebből bármennyi SMS-re, 1554Ft 20-as és 1036Ft nem 20-asra, ha ennek a beállítások megfelelnek (és úgy látom igen), akkor meg is vagyunk, ha engedélyezed, megosztom a módosított beállításokat a többiekkel és összefoglalom a teendőket.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
finecsa #49454 üzenetére
Most Djuice-nál legalábbis így az ÁSZF-et nézegetve elég sok tarifánál (ha nem az összesnél) bevezették. Technikailag a kapcsolási díj lett az új telefon adó.
Miért nem enged? Én 2.5-öt beírtam neki, nem problémázott rajta. Bebaszna, ha csak egész számú egységárakat lehetne használni.
Én csak az "egység ára a kereten felül" részhez írtam be, mivel az kapcsolási díj nem számít bele a lebeszélhetőségbe (lásd ÁSZF). Vagy így nem jó a programnak?
[ Szerkesztve ]
-
finecsa
tag
válasz
Bone123 #49450 üzenetére
Az SMS árát így most a 2590Ft-ból vonja le. Nem abból kellene?
A kapcsolási díjat nem írtad, ezért nem raktam bele. Nem is gondoltam volna, hogy még van olyan díjcsomag amiben kapcsolási díjat kell fizetni.
A "Díjcsomagok, tarifák -- 1554Ft-ból felhasználva: -- Egység ára a kereten belül és az Ár egységenként alá is be kell írni a kapcsolási díj összegét. Ugyan így az 1036Ft-ból felhasználva: alá is...
De sajnos 2,50-et nem enged a program, kerekítened kell, fel vagy lefelé.
Én mindkét percdíjnál felfelé kerekítettem.[ Szerkesztve ]
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
warezxts #49445 üzenetére
Köszönöm a fáradtságot és az igyekezetet, de nem tudtál igazán segíteni.
Mert, nem tudom mi történhetett, de nem igazán sikerült megint a kérdéseimre választ kapnom.
Írtam: "...ajánlottátok a titanium backup-t, de én a playről/marketről valamilyen oknál fogva nem tudok továbra sem letölteni. Esetleg van valakinek egy .apk.?"
Tehát hiába írod, hogy hogyan tudnám a titanium b. használni mert, nekem nincs, ill. nem tudtam még beszerezni.
Írtam azt is, hogy viszont van olyan app-om amiben van backup :"Van root uninstall fent, abban van backup, az is megfelelő a célra?"
Erre a kérdésemre:
"Csak azok a programok, app-ok fognak elveszni amik nem a memória kártyán vannak?"
Ezen a válasz alapján:
"SD kártyára mehet azt nem formázza semmi, ha csak nem választod direkt,..."
Akkor jól gondolom, hogy az SD kártyára helyezett app-ok, játékok, és mentéseik nem fognak elveszni a gyári adatok visszaállítását követően?És egy utolsó kérdés:
A letöltési mappában, és más sd kártyán lévő mappában található fájlok is elvesznek?xSide
"Van Recovery (cwm) a telón," Nem találtam csak a rootuninstall-ban back up ot.
"Az a baj az alap romod csak a régi talk, maps, play verziót fogja tartalmazni erre" Később nem fog frissülni?
"Ahhoz, hogy be tudd másolni ki kell menteni visszaállítás előtt, mondjuk File Expert / Alkalmazásaim (beállitásokban mindent mutasson), átnevezed a romban megfelelő elnevezésekre..."
Ezt nem igazán értem, file expert, mieznekem nincs ilyen, alkalmazáskezelő megfelelője? Nem tudom, hogy a romban hol? hogyan? kell átnevezni és mik a megfelelő elnevezések?
köszönöm neked is a segíteni akarást[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
finecsa #49446 üzenetére
Fantasztikus, nagyon köszönöm, és ajánlom DJUICE SZÁMLÁS 20 előfizetőnek! Hozzáadtam a 061-es számokat a 30-70-vonalas csoportokhoz, úgy tűnik minden rendben.
2 dolog: az SMS költség végülis honnan vonódik le? Ill. mivel a kapcsolási díjat a Telenor a lebeszélhetőségen felül számlázza, hol lehet beállítani, hogy a végösszeghez egyszrűen minden hívás után hozzáadjon 2,5 forintot? ( ha ezt "1554Ft-ból felhasználva" opcióban, "Egység ára kereten belült" állítom be, akkor a 2,5Ft-t a keretből és nem a kereten felül intézi).
-
flash-
veterán
miért indul mostanában újra a telefonom?
más nem tapasztalta?
Samsung galaxy ace
stocklite v7.1 -
xSide
őstag
válasz
sonaj0203 #49444 üzenetére
Van Recovery (cwm) a telón, ha igen abban csinálj egy backup-ot és gyári frissítés (visszállitás) után restore (állitsd vissza) csak a data-t...
Az a baj az alap romod csak a régi talk, maps, play verziót fogja tartalmazni erre megoldásként mivel root van, mondjuk Root Explorer-el bemásolod a frissített appokat system/app mappába a jogosultságok megadásával...
Ahhoz, hogy be tudd másolni ki kell menteni visszaállítás előtt, mondjuk File Expert / Alkalmazásaim (beállitásokban mindent mutasson), átnevezed a romban megfelelő elnevezésekre...
A rendszer appok beállitása újra meg max 2 perc, fölösleges emiatt backup róla!
Talk gyanítom azért tűnt el látszólag, mert rosszul adtad meg a jogosultságokat[ Szerkesztve ]
-
finecsa
tag
válasz
Bone123 #49425 üzenetére
"Eddig volt az egyszerű, íme a feladvány haladóknak: Adott a Djucie számlás20 előfizetése (2590ft), ennek 60% használható fel hálózaton belül (1554ft), 40%-a kívül (1036ft) + SMS az egészből bárhova. Azt kellene az appal elérni, hogy külön figyelje a 20-as számok hívását (díját 1554ft-os keretből levonva) és az összes többiét (1036-as keret). Az SMS esetleg hozzácsapható hálózaton belülhöz egyszerűség kedvéért. A lényeg hogy monitorozni tudjam a kétféle rendszert a keret függvényében, aztán vagy a progi, vagy én kiszámolom a végösszeget, a lényeg hogy a 20-as és nem 20-as számok költségét valahogy külön listázhassam... nagyon megköszönnénk mi Telenor által megfingatott előfizetők a segítséget..."
Tessék.
Djuice számlás20 tarifacsomag (CalMeter 3G)
Fontos!
Állítsd be a saját számlázási időszakodat. (Most 1-31-ig van beállítva.Ha szoktál hívni vezetékes telefont is, akkor a körzetszámot be kell írni a számcsoportok-30-70-vonalas alá. Mindkét formátumban. Tehát pl. 52-es körzetnél: +3652% és 0652%
Legfontosabb!
A programban importáláskor összekeveredik a "Díjcsomagok, tarifák" sorrendje.
Pontosan az alábbi kép szerint rakd sorba. -
warezxts
senior tag
válasz
sonaj0203 #49444 üzenetére
Titanium backup-ban a backup/visszaállítás, majd a jobb felső sarok lapocskapipával
és a menüben biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról.
rendszeradatokat meg ezeket én kihagynám... kb ennyi.
ha van olyan progid aminek van külön mentése, (gosms, launcherpro colornote) azt progin belül exportálhatod. SD kártyára mehet azt nem formázza semmi, ha csak nem választod direkt, de ha tutira akarsz menni akkor SD kártyáról utána egy backup gépen (sima copy) -
sonaj0203
aktív tag
válasz
warezxts #49443 üzenetére
Nem jól sikerült hámoznod, Gyári adatok visszaállítását akarok csinálni.
Előtte backupolni a dolgokat amiket kell. Ezzel kapcsolatban vannak kérdéseim amiket itt feltettem.
Az egészre azért van szükség, mert már más lehetőséget nem látok, korábban sok hsz-en keresztül próbáltuk itt a kollégákkal megoldani azt a problémát, hogy a play-re elvileg be vagyok jelentkezve, de nem frissül, és nem tudok róla letölteni, a gmail-al is ez a helyzet és az állítólag fontos talk app is eltünt, és sikertelenül próbáltam vissza rakni. De ezzel már nem kívánok foglalkozni.
Szeretnék vissza térni a kezdetekhez.Köszi
-
Melack
veterán
Véleményeteket kérném: a Maps 5.21es verziója 3,51 Mb-ot foglal a telefonomon, de amint frissítem 6.10re, egyből 18,77 Mbra ugrik fel a mérete, ebből 6,45Mb adat - mitől nő meg ennyire a "kicsike"? Folyton törölnöm kell vmit, mert a Desire a 15mb üres tárhelyre bejelez. Vkinek vmi ötlet? Előre is köszönöm!
-
Deck
titán
válasz
fatal` #49424 üzenetére
APK Toolal kibontottam a SystemUI.apk-t. Így megvan a res/values mappa. Már csak azt kéne tudni melyik fájlt kéne szerkesztenem, mivel azt akarom, hogy ami állandóan ott van az értesítésben (Eset Mobile Security) ne szürke háttér legyen szürke szöveggel, hanem fekete háttér fehér szöveggel.
-
sonaj0203
aktív tag
Tudtok segíteni ebben ?
Rém kezdő vagyok a backup témában, még egyszer sem csináltam így félek egy pár dologtól
Lg-p350, gyári rom, rootol-t, 2.2 android
Köszi
-
warezxts
senior tag
http://www.droidground.hu/2011/08/hogyan-tartsuk-kordaban.html
ez alapján próbáltam összehozni a beállításokat a Callmeter3G-ben de nem sikerült.
Nincs valakinek Vodafone Bussines extra 2 beállítás lementve?br.1500 előfizuból 500-as 70esre ingyenes, 1000ft meg 20-as,30-as.
Ha túlléped br.14Ft/perc, és ha valakinek ilyen csomagja van ingyen hivod.
Időszak nincs.
(és amin elbuktam) 40 ingyen sms van de csak 70-esre, egyéb az 20ft, de 40 ingyenes után is 20ft.De jó lenne tudni hogy kell beállítani ehhez...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
cikasz #49421 üzenetére
Tudom fáradtságos mindent végigolvasni. Egyszer már meg lett kérdezve ez, és korrekten meg is lett válaszolva.
-
warezxts
senior tag
válasz
maggi1886076 #49432 üzenetére
én ezt használom hozzá, és online tölti az ikonokat,majd kiválasztom ami tetszik:
Custom Launcher Icons v4.1.7
Rákeresel amit akatsz, pl.skype vagy home, vagy phone és dobálja kifele.[ Szerkesztve ]
-
Syd69
aktív tag
válasz
maggi1886076 #49432 üzenetére
Mintha az alkalmazáson belül lehetne. Rég használtam
-
maggi1886076
addikt
Launcherpro plus-hoz honnan tudok ikon pakkot letölteni?
-
HeZzZ
senior tag
sziasztok, android custom romokhoz mennyire ért itt valaki?
motorola xt720 am van 2.2 es dexters froyoval, de szeretnék rá teni egy CM 7.2 őt.
baj, hogy a froyo ra teszem rá, ittelve rá lehet tenni egyáltalán? -
-
csipuka
senior tag
Bar ilyet nem csinaltam, csak a battery icon-t cserelgettem a UOT Kitchen-nel, de ahogy nezem van benne status bar modositasi lehetoseg. Hatha muxik.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Vasinger! #49378 üzenetére
Water-hez van egy majdnem fullosom, pár pálya van vissza. PvZ-t is kitoltam még az 1.0 körül, de nem tudom, hol van a mentés.
Amúgy ez a move the box elég szutyok egy játék, a birzzle ugyanez az alap, csak ezerszer igényesebb.(#49390) KaiotEch: A network blokkot tudja a droidwall, bár gondolom nem az kell.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Bár nem néztem még bele a systemui packagebe, csak képeket cseréltem benne, de a helyedben az xmlek környékén nézelődnék szintén a res mappában, azokban lesznek a színek. Hogy mivel lehet olvasható, szerkeszthető xmlt kreálni belőlük azt nem tudom, majd valaki, aki jobban/többet szokott mókolni nálam, kisegít.
-
Deck
titán
Szeretném a segítségét kérni annak aki ért hozzá.
A systemui.apk-ban szeretném szerkeszteni a background notification colort úgy, hogy fekete legyen a háttér és a szöveg pedig fehér legyen, mivel most szürke a háttér és szürke a szöveg is ami így nem az igazi. Van olyan aki eltudná mondani nekem, hogy mit kell átírnom mire vagy, hogy melyik fájl ez?
-
bubi92
őstag
valami olyan widget-re lenne szükségem, amivel az asztalra tudok ki rakni képeket, esetleg váltakozhatna is
-
Mauzes
addikt
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1576814
Letölthető egy mtz file MIUI-ra és egy Apex theme apk. A címben azt írja, hogy Apex/Nova/Go Launcher EX theme, de én miután telepítettem az apk-t, nem történt semmi, nem tudtam kiválasztani. Azt kibontva nem is találtam mást, csak app ikonokat. Az mtz-ben kutakodva és az icons fájlt zip-re átírva találtam pár folder icon-t is.
Amilyet én akarok, azt a #221-ben linkeli a srác.
punky10: az a baj, hogy nem sikerül telepíteni, mert miui-ra van.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Frissült az ArkanoidX az 1.1-es verzióra! Katt a képre a letöltéshez:
- 3 sebesség
- 3 döntés érzékenység
- 3 új felvehető bónusz
- Bónuszok sebessége megnövelve
- 10 új pálya
- Pályaválasztó
- Kategorizált beállítások
- Újfajta tégla
- A hangerő állítható a beállításokban
- Görgethető súgó
- A "gyorsabb labda" és "lassabb labda" bónuszokon a nyilak felfele és lefele vannak, jobbra és balra helyett
- Apróbb hibajavítások[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #49412 üzenetére
Vagy csak ez nem működik az nem működik és micsoda szar.
(#49413) KaiotEch: Az rendben van, és szerinted az átlag Mari néni is vígan elszórakozna ilyenekkel?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Melyik a legjobb böngésző? Próbáltam mindet: Chrome, Opera, Opera mini, gyári, Delfin, de igazából egyik se győzött meg 100%-osan.
Melyik a leggyorsabb és legmegbízhatóbb szerintetek amivel a legkevesebb baj van?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
atillaahun #49412 üzenetére
Rendszergazda vagyok elhiheted, hogy nálam nagy szerepet játszik a jogosultsági rendszer.
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Sokszor semmi, csak a fejlesztő bassza kivenni azokat a jogokat, amik nem kellenek, de pl. az fb app a contactok szinkronizálásához kér jogot, sms küldéshez meg külföldi szolgáltatások miatt.
(#49401) KaiotEch: Ez a baj, hogy ez nem így működik ugyanis nem futtatáskor adsz jogot, hanem telepítéskor ezért az összes létező jogosultságot be kell állítani a manifestben, ami a program futása során akármikor szükséges lehet.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Hát a faszbukknak én még egy izmos uninstall-al szedtem be az összes engedélyét, gyári böngésző meg gondolom valami keresési találatokhoz szokja néha használni, természetesen kukáztam azt is.
Egyébként én semmiképp se vonom kétségbe az engedélykezelés létjogosultságát, többek között ezért is használok CM-et, aztán amelyik app nem állt sorba egy-kettőre attól bevontam a GPS meg net jogosultságokat, - küldje a célzott reklámokat az anyjának. -
törölt tag
válasz
Maffia91 #49395 üzenetére
[link] Most hogy így kérdezted, kicsit utánanéztem én is ennek a párbajnak, eddig én Nova-t használtam ( Prime ) de ennek ellenére XDA-n elég sokan az Apex-re esküdnek...nekem mindenesetre nem volt gond a Nova-val, nem szaggatott, nem töltögette újra a Widgetek-et minden mp-ben memóriahasználat is teljesen korrekt
Annyi különbséget látok, hogy a Nova 1 teljes forinttal drágább
-
tomy86
addikt
Én sem tudom mennyire jellemző (ismerősi körömben elenyésző). Azonkívül, ha valakinek olyan díjcsomagja van, ahol nincs nagy különbség a hálón belüli és azon kívüli díjak között vagy csak keveset beszél a számhordozott számmal, akkor megint nem érdemes kalkulálni vele.
(#49391) Bone123: az a gond, hogy ez a 60-40% nagyon megbonyolítja a dolgot (vagy csak én nem találom egyelőre az egyszerű megoldást) úgyhogy egyelőre nincs ötletem a megoldásra. Az én havidíjam is felhasználható sms-re, hívásra de csak annyi a megkötés, hogy belföldi vezetékes ill. mobilra.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz
imi0424 #49389 üzenetére
igen, alapból benne van. az alap androidos browser is támogatja a HTML5-öt a CSS3-at, persze nem olyan jól, mint mondjuk az Opera Mobile, vagy ICS-től a Chrome.
íme egy kis statisztikaami a videókat illeti a h263 ill h264 kódolásúakat natívan lejátszani, pl youtube és indavideók.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel