- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Oldman2 #48825 üzenetére
Most, hogy szoba jott a google ketlepcsos azonositasa...
Sokszor vagyok kulfoldon, ilyenkor mas sim kartyat is hasznalok ugyanabban a keszulekben. Korabban hasznaltam a google ketlepcsos azonositasat a megfelelo szamkod generalo app-pal egyutt, de pont az orszag-valtasok miatt elegge bonyolult volt, mivel minden egyes sim-csere eseten be kellett allitanom ujra a jelszavakat az egyes alkalmazasoknal, mint pl. greader, ha jol emlekszem a play store is ilyen, stb. Raadasul ketto google fiokom van. Szoval gyakorlatilag minden sim-csere utan be kell allitani, mivel nem mukodnek az alkalmazasok..
Valakinek van hasonlo tapasztalata, pontosabban valami megoldas erre? Mert alapvetoen az otlet nagyon jo (yahoo-s fiokom feltorese miatt csinaltam meg a google ketlepcsos azonositast), de igy elegge bonyolult, minden alkalommal uj kodokat generaltatni, bemenni a google fiokba, modositani a beallitasokat, stb.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest