- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
Nos... a következő a problémám. Használom a TV24 nevű tévéműsor alkalmazást. Ebben be lehet állítani, hogy bizonyos műsorok előtt jelezzen, hogy ne maradjak le róla. Eddig faszán működött is, csak annyi baja volt, hogy mikor értesített és rányomtam az értesítésre akkor FC-zett. Tegnap kijött egy frissítés amiben javították ezt a fagyást. Viszont okoztak egy sokkal bosszantóbb hibát.
Valamiért a beállított riasztáshoz képest egy órával később jelez, magyarul pont megtudom, hogy miről maradtam le.
Nyári időszámítás anomáliára tippeltem, ezért próbáltam visszaállítani a dátumot télre, és úgy telepíteni a programot, de nem segített. Aztán simán kikapcsoltam az automatikus idő beállítás funkciót a menüben, és manuálisan beállítottam GMT+1-re, plusz az órát is kézzel. Így faszán működik is a riasztás, de a HTC Sense felületet nem tudtam átverni. Az tudja, hogy Budapesten vagyok, és a beállított GMT+1-et megfejeli + 1 órával a nyári időszámítás miatt. Azaz a Sense widgeten egy órával több van mint az állapotsávon. Ez így elég gáz.Netán valami ötlet? Esetleg aki használja a programot, és még nem frissített, kimentené és elküldené nekem az 1.1.1-es verziójú apk-t? Az legalább működött, még ha fagyogatott is néha. Előre is kösz...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest