Aktív témák

• gatto_

senior tag

Nos... a következő a problémám. Használom a TV24 nevű tévéműsor alkalmazást. Ebben be lehet állítani, hogy bizonyos műsorok előtt jelezzen, hogy ne maradjak le róla. Eddig faszán működött is, csak annyi baja volt, hogy mikor értesített és rányomtam az értesítésre akkor FC-zett. Tegnap kijött egy frissítés amiben javították ezt a fagyást. Viszont okoztak egy sokkal bosszantóbb hibát. :W Valamiért a beállított riasztáshoz képest egy órával később jelez, magyarul pont megtudom, hogy miről maradtam le.
    Nyári időszámítás anomáliára tippeltem, ezért próbáltam visszaállítani a dátumot télre, és úgy telepíteni a programot, de nem segített. Aztán simán kikapcsoltam az automatikus idő beállítás funkciót a menüben, és manuálisan beállítottam GMT+1-re, plusz az órát is kézzel. Így faszán működik is a riasztás, de a HTC Sense felületet nem tudtam átverni. Az tudja, hogy Budapesten vagyok, és a beállított GMT+1-et megfejeli + 1 órával a nyári időszámítás miatt. Azaz a Sense widgeten egy órával több van mint az állapotsávon. Ez így elég gáz.

Netán valami ötlet? Esetleg aki használja a programot, és még nem frissített, kimentené és elküldené nekem az 1.1.1-es verziójú apk-t? Az legalább működött, még ha fagyogatott is néha. Előre is kösz...

Aktív témák

Hirdetés