- Szólánc.
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Egy olyan SMS kezelő app kéne, ami tudja a "régi féle" SMS kezelést, ergo nem ezt a beszélgetésest, hanem külön vannak az elküldött/beérkezett SMSek. Néztem a Handcentet és a Go SMS-t is de nem találtam benne ilyen funkciót.
Köszönöm előre is -
ko9
addikt
Véletlen nem ismertek olyan programot, ami kiírja hogy (QWERTY-s telónál) nyitva van - csukva van a bill, hogy milyen gombokat nyomok be, stb.
Ja meg hogy a szenzorok értékeit kiírja számmal, hogy tudjam ellenőrízni a változáskat.
Köszönöm -
ko9
addikt
-
ko9
addikt
Tudtok ajánlani egy piszokegyszerű és keveset fogyasztó programot ami méri, hogy mi használja a procit, és hány százalékban?
Köszönöm -
ko9
addikt
Ezzel webalapon ki kell tallózni, és úgy küldi fel. Egy drag'n'drop módszer bőven jó lenne, de erre nem találtam lehetőséget, csak az ilyen Samba/FTP módszerrel.
Dropbox-al az a baj, hogy előbb feltölti külső tárhelyre, és onnan letöltöm - duplán felesleges adatforgalom kifele... -
ko9
addikt
válasz
Sanyi.mTs #28419 üzenetére
Ezekben a SoC-okban már a WiFi fogyásztása nagyon elenyésző. Ami itt eszik az a kijelző és a 3G...
Igazából ha visszaolvasol max 200HSZ-t, pont most lett kibeszélve töviről hegyire ez az említett Llama program.TRob1:
AirDroid-ot kipróbáltam, pofás, jól néz ki, de szerintem körülményes ha egy sima fájl felmásolása a cél.xSide:
Megnézem ezt a FileExpertet is, köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz
atillaahun #28406 üzenetére
Használj NETBIOS nevet, \\ANDROID ha nem állítottad át.
-
ko9
addikt
Tudom már 1000szer volt ilyen kérdés, de WiFin keresztüli fájlmásolásokra mit ajánlatok?
-
ko9
addikt
válasz
domerator #27919 üzenetére
Az nekem se jut eszembe, de SiMi Clock?
-
ko9
addikt
BUÉK!! Boldog Utolsó Évet Mindenkinek!!!
-
ko9
addikt
válasz
szente #27412 üzenetére
Ha videófelvételre kell akkor Screencast, ha FPS mérésre játék közben, akkor nem tudom
-
ko9
addikt
válasz
fatal` #27285 üzenetére
Nekem van egy mindenesem, SUPER Manager névre hallgat. Elég sok minden van benne, nekem nagyon tetszik. Hátha neked is fog
-
ko9
addikt
válasz
Tomi0703 #27130 üzenetére
Note Everythinget szeretni szokták, és van benne Widget is-
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
domerator #27080 üzenetére
Én átkonvertáltam vele egyszer a vinyóm második felét (kb 500GB, tele adattal), és semmi baj nem volt. Ellenőrzés után ~20 sec és kész volt. Ajánlott előtte egy töredezettségmentesítést végrehajtani.
Teasüti:
Szívesen segítenék, csakhát legyalultam a Facebook appot, ezáltal nem is frissült[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
dokee78 #26940 üzenetére
Térítsd vissza az ezPDF-et, és nyertél rajta 678Ft-ot
Amúgy nekem is:
Beautiful Widgets - 301HUF (23HUF)
Camera ZOOM FX - 1079HUF (23HUF)
HD Widgets - 454HUF (23HUF)
SketchBook Mobile - 454HUF (23HUF)
Fruit Ninja - 274HUF (23HUF)Elég sokat lehetne rajta keresni
Lehet visszatérítem a Camera ZOOM FX-et, a Camera360 jobban bejött.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Valaki nem ismer valakit aki nagyon ért az APK-k módosításához? Van - egy eddig megoldhatatlannak tűnő - problémánk...
-
ko9
addikt
válasz
hodostamas #26231 üzenetére
Nagyon jó, már You don't have any devices. felirat fogad
-
ko9
addikt
Járt már valaki úgy, hogy eltünt a telója a Marketről? Most frissítettem újra a telóm, telefonon keresztül tudok letölteni, de a PC-s Marketen nem
Csak egy régi RBM2 van ott, persze azt sose használom, az nem akar eltünni...
-
ko9
addikt
Vegyen Windowsos tabletet
Lehet leütni, de PPT-re tényleg ez a tudtom szerint egyetlen normális megoldás...Bár lehet jobban jár amíg megvárja az ARM támogatással rendelkező Windows 8-at akkorra megindulnak lefele a Windowsos tabletek árai. Meg hátha addig az Androidra is kiadnak egy normális Office-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
ko9
addikt
válasz
TazLeacher #26090 üzenetére
Nézzétek meg a Neutron Music Playert. Én eltévedtem a beállítások között, annyi dolog van benne, ami még véletlen se lesz a PowerAMP-ban
-
ko9
addikt
válasz
Something_ #25827 üzenetére
Köszi, megtaláltam XDA-n
-
ko9
addikt
válasz
Something_ #25824 üzenetére
Fel tudod rakni az APK-ját valahova? PÜ-ben is jöhet
-
ko9
addikt
válasz
Something_ #25626 üzenetére
Kipróbáltam, egyik kezemen a vérnyomásmérő, másik kezemben a teló ezzel az appal. 10 mérés után - mérések között tartottam 10perc szünetet (igen ráértem
) - átlagban 2(!!) eltérés volt. Pontos eredményekre nem pontos természetesen, viszont nem rossz egy ilyen apptól...
-
ko9
addikt
Block Breaker 3 Unlimited HD sem megy HVGA kijelzőn? Jól vannak ezek??
Haver SGS-ével se kompatabilis...
[ Szerkesztve ]
-
-
ko9
addikt
Én a Talking Tom-al voltam így, anno egy ideig poénkodtunk vele, így most megvettem a fizetőset, egyszer hátha ránkjön az 5perc, és akkor jó lesz
De több appal is vagyok így, hogy egyszer hátha jó lesz
XP NINJA: Próbálgasd, elsőre nekem is ezt írta, többször kellett próbálni - természtesen PC-ről
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz
DemonDani #25104 üzenetére
Örülök hogy - közvetetten is, de - segíthettem
Annó Firefoxnál nekem is voltak ilyen gondjaim a NoScript-tel, mióta nem használok FF-et, azóta nincs
Ja és Üdv a Sötét oldalon
F-ECT$: Elvileg mikor megveszed a Checkoutnál már az "új" ár van. Ahogy nézem, elég unalmassá válik egy idő után... Így nekem is elment a kedvem tőle
TRob1: Megelőztelek
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Bocsi, ezt tudtam fejből...
Tegnap délben 228HUF volt 1USD (14óra fele 229,3HUF-on tetőzött), ma hajnal 1-től kerek 226HUF stabilan - hangsúlyozom, ez a középárfolyam.Forrás: [link]
Azért írtam az EUR-t, mert általában együtt mozognak az USD-al. Ezek nagyjából tartják az értéküket, ha gyengül a HUF akkor megy feljebb bármelyik. Ha erősödik a HUF akkor fordítva természetesen.
pacman789: Én is valami ilyesmire tippeltem, csak rosszul fogalmaztam
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Nálam felmentek az árak... Már 23Ft-ba kerülnek az appok
-
ko9
addikt
Még nem lehet tudni mi várható mára?
TRob1: Tessék meg se kell kérdezni, már meg is van válaszolva
Mondjuk ezek közül semmi sem izgat
Milyen telefonbeszélgetéseket hallgatsz te?[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Nem lehet valahogy eltávolítani az egyszer telepített appokat a My Libaryból? Tele van sok... azzal
-
ko9
addikt
válasz
petipetya #24959 üzenetére
Általában mindig Class6-ost ajánlunk. A Class10 csak nagy fájloknál ajánlott, és kis fájlok olvasásánál/írásánál lassabb mint a Class6. Appok pedig mind kis fájlokat olvasnak/írnak.
Ne várj olyan számottevő sebességet, hogy most Class2-ről átváltok Class6-ra, és akkor most 3x olyan gyors lesz minden... -
ko9
addikt
válasz
scream #24949 üzenetére
Nem is olyan rég teszteltem egy jópár videólejátszót HD lejátszás. és hardveres dekóolás támogatottságát szem előtt tartva, és a BSPlayer nyert.
Sokáig használtam én is a Mobot, de amiket ott tapasztaltam átvittek a BS-re. Annyira kell figyelni, hogy a megfelelő CPU-csomagot fel kell mellé rakni!
Aktív témák
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Lenovo ThinkPad E580 i5-7200u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 4,5 órás akkumulátor
- Új Corsair HS70 Bluetooth
- NBASE 500w táp
- HP Elitebook 8570W - i7-3630QM I 16GB RAM I 480 GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia Quadro K1000M + Dokkoló
- KETO Fit ketonszintmérő készülék, új állapotban, hivatalos garanciával, Keto Cont tesztcsíkokkal