Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, hogy létezik-e olyan program, ami az adott időben kikapcsolja a telefont, majd később be. Szóval létezik?
A bekapcsolás gondolom amúgy nem egyszerűen megvalósítható a ki még talán (max az Ébresztőóra elvével).
Köszönöm előre is a segítséget!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz hackeeeee #19841 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Érdekelne, hogy miért nem megvalósítható ez? Valami védelmi funkció miatt, vagy valami más?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Keresztapper #19844 üzenetére
Így végiggondolva teljesen igaz. Viszont ez az AutomateIt tetszik. Ezzel, ha másnem repülőmódba tudom kapcsolni éjszakánként, és már ez is nagy előrelépés.
Köszönöm mindenkinek--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz hackeeeee #19858 üzenetére
Hivatalosan 2011. jún. 6.-án jelentették be, ekkor került ki a "Developer Preview" is belőle, félhivatalos hírek január környékén kezdtek szállongani, talán március-áprilisben szedtem le az első iTunest ami támogatta.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz spiritex #19885 üzenetére
Nem tudom mi a baj az új Markettel. Nekem nem volt lassú eddig, húgom Defyjén már mióta ez a verzió van. Ő a régit nem is látta
Szerintem használhatóbb mint a régi.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz aggleány #20073 üzenetére
Ha kicsit utánnaolvasnál, ez érdekelhet
Amúgy lehetséges portolni a Linux kernelt rá, nem is kell sokat módositani hozzá, csak a Bootot kell megoldani. Ahogy nézem az iDroid iPhone4-re eléggé... elmaradott. Az openiBoot-ban van ezen a részen mindenféleképp a jövő, 3G-n elvileg teljes funkcionalitással megy az Android, 4G-re folyik a portolása, sőt már olvastam CM7-es iPhoneról is
Legkönnyebben Twitteren lehet követni a fejlődésüket.[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz petipetya #20150 üzenetére
Ebben le van írva minden, látom ezt linkelték már. Az elején vannak lépések. Azt a 3 lépést végig kell zongorázni.
Érdemes ezt is átolvasni.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Valami dizájnos lockscreen appot tudtok mondani?
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz McKane #20419 üzenetére
Próbáld ki a MoboPlayer-t
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz nagy1970 #20421 üzenetére
Üdv!
A mobil eszközökre szánt Google Föld jelenleg Nexus One, iPhone és Droid készülékekre érhető el.Idézet innen. Remélem tudtam segíteni
-
ko9
addikt
válasz nagy1970 #20428 üzenetére
Ne marketen keresd. Menj fel a készülékkel ide: m.google.hu/earth, és ha kompatabilis a készüléked, akkor fel tudod majd rakni
-
-
ko9
addikt
Nagyon köszönöm, a WidgetLockert felraktam, a többit holnap, megyek születésnapzani.
Köszönöm, majd lehet fogok még nyavajogni.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Olyan app van, ami a betűméreteket növeli a telefonban? Ergo, hogy minden nagyobb legyen? Root nélküli kellene. Esetleg másik Launcherrel egyszerűbb megoldani?
-
ko9
addikt
válasz toma37 #20604 üzenetére
Neora már kinntvan a 2.3.4, sőt az összes 2011es Xperia-ra kinttvan, csak a Mini Pro-ra nincs...
Neora van ClockworkMod Recovery, egyszerű rooteljárás, könnyű bootloader unlock, meg minden mi szem szájnak ingere. Én meg fizessek érte...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz toma37 #20611 üzenetére
Beregisztrálsz, letöltöd, elindítod, és végigcsinálod amit kér. Nem kell hozzá Root meg semmi. Ha felismerte a telefont tudsz válogatni, hogy milyen szoftvert akarsz. Ha nagyon elakadsz, akkor keress meg PÜ-ben, ha másnem TeamVieweren segítek.
-
-
ko9
addikt
válasz róland #20660 üzenetére
A Liteban elvileg annyi a korlát, hogy a letöltési sebesség maximum 200kb/s lehet, a seedelésnél ez nincs meghatározva.
-
ko9
addikt
válasz bozont #20997 üzenetére
Én is ma próbáltam ki, szerintem egyszerű és nagyszerű
cintula187
Plugin Packot felraktad felraktad?
FLAC-hoz esetleg próbáld ki az andLess-t.[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Valaki erről a hátteret eltudja küldeni? Hasonlót találtam Zedgén, de nem az igazi
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
Idézet:
Folyamatosan nyomon követhető a BÉT-en forgalmazott részvények árfolyama
Vagyis az összes BÉT-en forgalmazottat tudja.
Fizetni nem kötelező, csak ha zavarnak a reklámok, amiket ha widgetként használod, úgyse látsz.
Ja, a fizetősben van pár plusz opció:
- A gyakoriságot finomítani tudjuk időintervallum és nap szerint (mely napokon, mettől-meddig frissítsen)
- Riasztást tudunk az egyes részvényekhez rendelni
Ezek csak kényelmi opciók végülis, ettől függetlenül teljes értékű a program.Van egy másik, a Ministock, ha nem idehazai kell, akkor ez is jó alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Valaki tud nekem küldeni egy 4.1-es BusyBox telepítő APK-t? Sürgős lenne
-
ko9
addikt
válasz Dyrtyho #21809 üzenetére
Egy megjegyzés: Egy sima 43perces Divx-DVDRipes sorozatrész VPlayeren akadt/nézhetetlen volt, MoboPlayeren meg tökéletesen ment. Már megtanultam a magam 2hónapja alatt, hogy Market véleményekre nem éri hagyatkozni...
-
ko9
addikt
válasz Dyrtyho #21834 üzenetére
Akkor erről ennyit
Én NeoReader-t használok. Ez volt gyárilag a telón, QR kódhoz tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz DemonDani #21875 üzenetére
Milyen telefont akarsz rootolni? Mert nem független kell hozzá nyitni a bootloadert. Ez esetben nem tűnik el semmi.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Üdv!
Esetleg ha belinkelnéd, hogy hol olvastad ezeket, lehet jobban tudnánk elmagyarázni, hogy mi mit csinál.
Általában ROM újratelepítésnél történik egy Wipe Data + Cache, ami a személyes adatokat/programokat törli a belső memóriából. Ez azért szükséges, hogy az új ROM ne akadjon össze a régire telepített alkalmazásokkal, módosított rendszerfájlokkal, stb.
A Factory Reset gyári beállításokat hozza vissza, majdnem ugyanaz mint a Wipe Data, csak nem olyan alapos.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Itt a vége fele le van írva a KRATOS telepítése, az Overcome-é majdnem ugyanaz.
Vagyis ha felteszed a Wipe-ot, az formáz mindent. Előtte célszerű egy full mentést csinálni.[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Kicsit off, de:
Valaki használja a Connectify-t?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz domerator #21941 üzenetére
Konkrétan annyi, hogy csatlakozok rá, és egy olyan 30sec múlva dobja a kapcsolatot, és utánna telón WiFi-nél annyit látok, hogy: "Scanning... Disconnected.... Scanning... Disconnected", és ez ismétlődik. Ha kikapcsolom a WiFit, majd egy olyan 5 perc múlva megint vissza, akkor ez megy előröl, fél percig van Wifi, majd megint keres...
Próbáltam a legújabbal, az egyel előbbi Beta-val, ugyan az az eredmény...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz petipetya #22133 üzenetére
Igazából én úgy tudom, hogy a "modern" töltők lekapcsolnak, hogyha a telefon jelez, hogy tele vagyok köszi. Legalábbis valahol ezt olvastam az SE Greenheart töltőiről. Hogy ebből mi igaz, azt a fene se tudja.
-
ko9
addikt
válasz transmission #22168 üzenetére
Én a DeaDBeef-re esküszöm. Semmi csicsa, a Widget is pont beleillik a dizájnomba, és jobb a hangminősége mint a PowerAMP-nak.
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óvodások homokozója
- Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest