- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Aktív témák
-
válasz
parkasz #42188 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik jegyzettömböt használja, de amit én ismerek és használok abban mindegyikben van olyan lehetőség, hogy küldés. Ebben az esetben csak el kell küldeni egy email címre. A Note Everything pl. a naptárba is hajlandó küldeni. A MyPhoneExplorer client automatikusan összeszinkronizálja a PC-és Alkalmazással. Ha van a telón fájlkezelő, akkor a kívánt szövegrészt kijelölöd majd mint szerkesztett szövegrész beilleszted a fájlkezelővel előre létrehozott txt fájlformátumú fájlban, majd ezt elküldheted, másolhatod stb.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest