- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
nemdan #34433 üzenetére
Ha WiFi alatt internetes kapcsolatot értesz, akkor az nem lehetséges, km-es hatótávú WiFi-ket nem sűrűn alkalmaznak, amire kapcsolódhatnál. Ha csak általánosságba a vezeték nélküli technológiára gondolsz, akkor a bluetooth mellett még a mobilnet maradt, esetleg egy legolcsóbb 600 Ft.-os sebességkorlátozós csomaggal kipróbálhatod milyen minőséget bír mondjuk pl. Skype-on.
Közbe azt hiszem felfogtam már egyébként, hogy mire gondolsz, én is használtam ilyen rádiókat régebben, ami adott frekvenciára hangolva működött pár 10 km-en belül. Sajnos ennek a tehcnikai hátteréhez nem értek, hogy az okostelefonok hogy vannak beállítva, de gyanítom, hogy a mobilszolgáltatók adótornyainak frekvenciáján (900 MHz-es GSM hálózat) kívül nem igazán tudnak mást kezelni. Úgyhogy ez szerintem nem App kérdése lesz, hanem hardver.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest