Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Elég lenne nekem ha egy útvonalat berajzolna x címtől y címig. Sajnos mobilnetem meg nincsen, ezért kellene valami offline térkép

-
acsati
aktív tag
Sziasztok! Van olyan offline térkép amin be lehet állítani útvonalat? Leginkább Bp-en belül kéne gyalogosan.
-
acsati
aktív tag
Pár oldalhoz kéne Adobe Flash Player. De ha keresem az áruházban nem talál. Miért? Vagy hogy telepítsem?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes alkalmazást keresek, amivel meg tudom állapítani, hogy hol helyezkednek el a csillagképek. Sajnos nincs mobilnetem, GPS-t sem használok (pénzhiány miatt), így jó lenne olyan alkalmazás amiben beírhatom a helyzetemet. Ötletek?
Köszönöm előre is! -
acsati
aktív tag
Valaki tudna nekem ehhez hasonló játéko(ka)t mutatni? Ingyenes kéne, és ugye ilyen minél messzebbre ütős, fejlesztgetős
Köszi! -
acsati
aktív tag
Valamelyik böngészőben be lehet állítani hogy milyen proxyt használjon a telo? Wifin akarok csatlakozni kolis netre, de be kéne írni a proxyt amin keresztül felengedne. Van lehetőség ilyennek a beállítására? Amúgy Dolphint használok.
-
acsati
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen arra! Köszi szépen!
-
acsati
aktív tag
A napokban írt valaki egy kamera kezelő appról és dicsérte, hogy mennyit javít videózás közben a minőségen. Melyik ez az app? Olvastam vissza, de nem találtam, csak látom megy itt az értetlenség

-
acsati
aktív tag
Tud valaki olyan app-ot mint pl a win7-en a sticky notes? vagy valami olyasmi hogy csak beírok valami emlékeztetőt és lehet neki írni hogy mikor emlékeztessen?
-
-
acsati
aktív tag
Köszi szépen mindkettőtöknek!

-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Szedtem le egy battery widget-et a marketről. Nem tudja valaki, hogy azt hol tárolja a telefon és, hogy azt hogyan tudnám kicsit módosítani? Igazából csak a szövegeket szeretném megpróbálni átírni magyarra.
Aktív témák
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vagy talán rossz topikban kérdezem ezt? :$