Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Barell
senior tag
Sziasztok, nagy segítségre lenne szükségem. Xperia PLAY-en 2.3.4-es androidom van jelenleg de szeretném visszarakni rá azt a 2.3.3-ast. Valaki tudna linkelni nekem magyar verziót? Köszönöm előre is.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Xperia PLAY-re próbálgatok különböző launchereket de van egy problémám. A gyári zenelejátszó widgetet nem tudom alkalmazni más launcherrel. Erre van valami megoldás? Mindenképp ragaszkodnék a gyári lejátszóhoz. Köszönöm a választ előre is.
-
Barell
senior tag
Sziasztok, Xperia PLAY-emen jelenleg 2.3.4-es szoftver van. Van rá mód hogy visszatudjam állítani 2.3.3-ra? És ha igen akkor mi ennek a menete. A választ előre is köszönöm.

-
Barell
senior tag
Sziasztok. Launcher ügyben érdeklődnék. Egy Xperia Play-em van és így fél év után már unom a gyárit és szeretnék állandósítani valami mást. De van egy olyan gondom hogy akármelyiket rakom fel a gyári zenelejátszó widgetet nemtudom kitenni főképernyőre, konkrétan nem is elérhető. Van erre valami megoldás?
-
Barell
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nekem Megjelenítés van "kijelző" helyett és azon belül fényerősség. De nem lehet kikapcsolni a szabályozást. Úgyhogy köszönöm a segítséget.

-
Barell
senior tag
Sziasztok. Van valami olyan alkalmazás Android-ra amivel betudom fixálni a fényerőt? Ki szeretném iktatni valahogy az érzékelőt és egy fix értéket szeretnék beállítani. Van erre megoldás?
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Nagyon kezdő androidos ként egy gyors kérdés: X10 Minivel elkezdtem letölteni egy játékot Android Market-ről de meg szeretném szakítani. De sehol nem találom ezt az opciót. Mi a megoldás?

Aktív témák
- Hardcore café
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Pánik a memóriapiacon
- Escape from Tarkov
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest