- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Ezt a letöltés PC-re/Andoid-ra dolgot nem igazán értem hogy honnan veszed, hogy vannak különböző tarifák, de szerintem az a mérvadó, amit linkeltem, én legalábbis azok szerint telefonálok. A másik amit linkeltél, meg szerintem egy teljesen más társaság, azok felejtősek olyan árakkal.
-
decoati
aktív tag
én ált. megnézem a fejlesztők videóit (már ha van, a marketen szokott lenni...), ha nincs, akkor youtube/screenshots/utánaolvasok/kérdezek ITT
. Az appok jókora százalékát így le sem kell töltenem... a többit meg kipróbálom.
(Ne légy negatív. Ha nem kapsz választ az nem azt jelenti hogy ignorálnak, hanem hogy esetleg nem tudják a választ.) -
flash-
veterán
én őt használom.
Smart App Protector(app lock)
ő emellett képes programokat jelszóval védeni is.
szeretem a többfunkciós programokat.memóriát és helyet lehet velük megtakarítani.. -
spiritex
veterán
Én pedig a Tiny Call Confirm-et használom és ajánlom.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest