Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy tudnatok ajanlani az Android assistant programhoz hasonlot vagy annal jobbat, amivel pontosan lehet merni, hogy minden alkalmazas mennyi energiat fogyaszt?
Mert ezen nem tudok eligazodni, hogy mikortol meri azt az x% fogyasztast?Reggel furcsa dolog tortent, levettem 7-kor a toltorol a telot es 12 orakor mikor rapillantok 12% volt az aksi. Raadasul szinte nem is hasznaltam a telot. Ujrainditottam es nem merult tovabb. Tegnap egyedul a Dolphin bongeszot telepitettem csak.
Szerk: az assintanttal neztem, hogy mi mennyit fogyaszt de nem lattam semmi olyat ami annyira zabalna. Amugy eszrevettem, h az assistant nagyon zabalja az akkut. Legalabbis ha megnyitom a Battery Use-t es 30 masodpercenkent frissitem akkor 0.3%-ot is emelkedik a fogyasztasa. Nem tudom, h ez a kijelzo miatt van-e igy, de eleg durva.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő