- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
hippo0315
senior tag
Keresnék ZTE Blade-re gy normális tárcsázó programot, ami magyar nyelvű és nem a GO család része, de tud gyorshívást.
-
FlagellumDei
csendes tag
válasz
Keresztapper #20190 üzenetére
Sajnos nem jön be semmi a linknél
-
hodostamas
addikt
válasz
FlagellumDei #20188 üzenetére
mivel az sg3ban nincs 3d gyorsito, ezert ilyen bugos, megoldas nincs ra :-(
-
Necc
addikt
válasz
Hö?
Nem értem hogyan állt össze a fejedben a "külső alkalmazás maitt nem tűéles szöveg + GPU órajel emelés = (tű)éles(ebb) betű" képlet, az órajelek emelésével tudtommal az aodtt chip teljesítménye nő meg és nem a "minősége".
#20187:
Linkeld a progit légyszi, széttúrtam a netet de nem találtam "uTorrent" nevű natív androidos klienst, csak egyebeket mint pl. aTorrent, tTorrent, stb.
Ja és a (u)Torrent Remote # (u)Torrent
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Nem hinném, hogy ez a GPU hibája és "felhúzásra" sem tudok lehetőséget, de ezt kipróbálhatod. (root jog szükséges, NANDROID backup ajánlott!)
Leginkább azt ajánlanám, hogy felejtsd el az SPB-t androidon.
-
chab7
addikt
Na most nekem is lenne kérdésem.
Használom az Enhanced SMS & Caller ID appot, SVOX Hungarian/Magyar Judit hanggal. Hívás közben nagyon szépen alkalmazza a beállításaimat, tehát csak a becenevet mondja be lehalkítva a csengőhangot,hogy pl "Józsi hív" , "Hugi hív" stb...
De ugyanezt már nem teszi meg a gtalk üzeneteknél. Valamiért nem megy sem a csak keresztnév, sem a csak becenév használata. Mindig csak pl "Gőgös Gúnár Gedeon azt mondja hogy..." formában hajlandó felolvasni az üzeneteket. Pedig a beállítások ugyanazok mint a hívásnál.
Pontosabban nem is mindig így olvas, mert sokszor pl nincs is felolvasás csak az értesítő hang. Nem tudok rájönni erre sem mi alapján dönti el mikor legyen csak értesítő hang, és mikor felolvasás is. De ha van felolvasás is akkor is csak teljes névvel.
Aki használja kiokosíthatna, hogy hogy kell ezt javítani, ha lehet egyáltalán és ez nem egy bug.
(SMS-nél nem tudom sajna hogyan tesz, mert ritkán kapok, és akkor sem vagyok mindig a teló közelében, de majd megpróbálom azt is megfigyelni.) -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy van-e olyan progi amivel fel lehet "húzni" a gpu-t.Vagy van rá módszer,amivel meg lehet csinálni?
Az alapvető gond az,hogy galaxy 3 ra feltettem az SPB Shell 3D-t (1.1.0) és a betűk elmosódva jelennek meg.Ezt szeretném orvosolni.
Ha a kérdésem alapból hülyeség,vegyétek semmisnek.
Szép napot mindenkinek.Üdv: FlagellumDei -
jegenye77
addikt
Az utorrentet,hogy kell elindítani?Feltelepítettem,de utána regisztrálni kell vagy miért kér felhasználónevet ill. jelszót?
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Felraktam a QQ launchert ,de sajnos ez nem támogatja a fancy widgetet,se az idő ,se az időjárás nem frissül
.Valamit elrontottam,vagy tényleg nem támogatja?
-
domerator
veterán
Frissült az Opera Mini (6.5)
-
dokee78
félisten
Facebook messengerre van ötlet,hogyan tudnám letölteni a Marketről?
-
hodostamas
addikt
Aki PC-n is szeretne android appot futtatni(nem SDK-val), az már megteheti a Bluestacks-el
-
stefi68
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Akit érdekel, frissült a QuickPic és a Jorte magyarítása, mindkettő elérhető a blogomban...
-
Necc
addikt
Hülye kérdés, de szoftveresen lehet valahogy downgradelni a telefon által kiküldött HDMI jelet?
A 4 éves TFT monitoromon hangyás a kép, mintha analóg adást néznék, a 3 éves nappali TV kiírja hogy inkompatibilis jel, de a húgom kb. 1 éves kisTV-jén a kép pedig tökéletes.
Innentől nem volt nehéz összeraknom a képet hogy a régebbi szabványú HDMI csatik nem értelmezik jól a jelet és a visszafele komatibilitás pocsék.
-
Dyrtyho
őstag
Nekem tegnap hajnalba elkezdte letölteni ezt a superuser nevezetü app-ot.Ne haragudjatok a tudatlanságomért,de ez mire való ?
-
chab7
addikt
És miért nincs androidra magyarul a google hangfelismerője? Tettem már fel angol 2.3-as romot amiben volt voice search, de ugye az csak angolul tud. Ilyennek már rég kellene legyen magyarul is. Nem új dolog már ez az android. Ha van tts juci akkor lehetne végre stt magyar felismerő is
-
fo_di
őstag
van esetleg olyan progi androidra, ami a hangtárcsázást a "butatelefonokhoz" hasonlóan oldja meg? ezalatt azt értem, hogy előre felvehetem minden kontakthoz a hangmintát, amit ha bemondok, tárcsáz. (sajnos a gyári hangvezérlés nem ismeri fel, akármit is karattyolok)
-
RexpecT
addikt
Amazon Appstore-ra valami megoldás, hogy működjön?
Getjar-al az a bajom, hogy nem frissíti még manuálisan sem az appokat. -
vlevi
nagyúr
Van tudomása valakinek olyan launcherről, ami widgetben ki tudja rakni a gmailes leveleket? Launcherpro, illetve az LP sense ui nevű launcher ezt tudja, de sajnos jött egy gmail frissítés, és azóta nem működik
Go Launcher pedig csak az SMS-eket tudja. Az se rossz, de az email is jó lenne. -
basaja
senior tag
hali
melyik az a taskkiller,amelyik egy kis piros robotot mintáz?nem találom...
köszi a segítséget -
volvoguy
addikt
Írjátok itt a akksi kalibrációt ROM-csere után. Nos én megcsináltam Recovery-ben, meg utána még töröltem a battstat.bin fájlt is. Ennyi elég? Sajnos nem lettek jobbak az eredményeim mint a 2.2CEE-vel, ami másfél nap volt úgy hogy hozzá se nyúltam a készülékhez 2G módban, minden off-on
-
(jan)
őstag
Szösszenet:
Asszonypajtással fácsebukon tartjuk a kapcsolatot (mivel mobilon ingyenes //annyit is ér) mivel volt probléma belőle hogy későn válaszoltam ezért ahelyett hogy elmagyaráztam volna neki hogy nem nyomkodom állandóan a telefont gondoltam összedobok valami egyszerű értesítést. Feltétel volt hogy addig amíg nem olvasom el az üzenetet 2 percenként pttyenjen.
android for facebook - túl, böhöm, lassú, megbízhatatlan, és amúgy is sok adatforgalmat generál
facebook messenger - nem igazán akart működni
friend castet - hol működött hol nem ( ezen a ponton kezdtem letenni az egészről )
Eddig még olyan hogy ismétlődő jelzés képben se volt. Ugye nyilvánvaló lenne hogy email értesítés csak sajnos az 20 percet késik. Keresgéltem kutakodtam de semmi.
Végül aztán a következő összeállítás lett ami nem a legjobb de stabilan működik :
Elsődleges gmail fiókomra érkeznek a leveleim ezt szűrővel átirányítottam egy másik gmail címre (legalább Prohardver privátok is jönnek a telefonra
) a másodlagos email felvétele a telefonba valamint hozzácsaptam még a missed reminder nevü alkalmazást ami 2 percenként figyelmeztet ha nem olvasott email/sms nem fogadott hívás van.
Félig meddig elégedett vagyok, hiszen megjön fb (igaz 20 perces difivel) valamint minden olyan levél amit átirányítok (elsődleges címre túl sok levél jön) megvan a 2 perces ismétlés is. viszont azt katasztrofálisnak tartom hogy nem lehet egy rendes üzenetkezelést csinálni androidra ami rendesen kezelné az fb üzeneteket!
Nézzétek el hogy ide blogoltam
gondoltam megosztom a tapasztalataimat hátha másnak is segítek!
a drodid legyen veletek!
-
aggleány
addikt
válasz
petipetya #20150 üzenetére
Látom, elkéstem, már megkaptad a választ.
Szívesen, jó dolog, ha esetleg valahol elmegy a net, és a kép alapján rögtön látod, hogy hol van az utolsó hsz-ed. Tegnap szegény domenatort le petipetyáztam.
Olyan lett az avatarja, mint a Tiéd, és csak a képet néztem. Ha elakadsz valahol, írj nyugodtan priviben, szívesen segítek.
-
ko9
addikt
válasz
petipetya #20150 üzenetére
Ebben le van írva minden, látom ezt linkelték már. Az elején vannak lépések. Azt a 3 lépést végig kell zongorázni.
Érdemes ezt is átolvasni. -
petipetya
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20145 üzenetére
Sense alatt van pár lehetőség:
- Az emberek widget egyik fajtája kiteszi az állapotfrissítéseket is:
- A friendstream pedig rendelkezik görgethető és egyenként lapozható verzióval is:
-
sssz
őstag
válasz
enginev3.0 #20145 üzenetére
ilyet tud alapból az android nem? ha ráböksz hosszan a képernyőre és kiválasztod a widgeteket nem jön fel neked a facebook is ott?
ha esetleg nem, akkor nézd meg a pure news widget-et vagy a colorize widgetet.
-
rtzmp
aktív tag
30 napnál régebbi naptár bejegyzések szinkronja:
1.) menü > beállítások (settings) > fiókok és szinkronizálás (accounts and sync) > ki kell kapcsolni a Háttér-adatforgalmat (background data) és "Aut. szinkr. bekapcsolása" (auto-sync) - ez utóbbit is ki kell kapcsolni
2.) menü > alkalmazások (applications) > alkalmazások kezelése (manage applications) > összes (all) > calendar (calendar) > adatok törlése (clear data) > majd OK, amikor rákérdez, hogy biztosan kukázni akarod?
3.) menü > dátum és idő (date & time) > kikapcs az automatikus beállítást (automatic) és/majd beállítani, hogy kb. mikortól akarod feltölteni a naptárat adatokkal
4.) menü > beállítások (settings) > fiókok és szinkronizálás (accounts and sync) > gmail-s account-on tapp > naptár szinkronizálás (Sync calendar)
5.) ellenőrzés, hogy sikerült-e (ha nem, akkor 1-4 vmi kimaradt)
6.) visszakapcsolni az autosync-t és háttér adatforgalmat, ami az 1.)-ben ki lett kapcsolva
7.) dátumot visszaállítani, ami a 3.) pontban el lett makkolvatapasztalat: én 1 évvel állítottam vissza, de az utolsó 1-2 hetet nem frissítette (tehát mintha előre is lenne vmi korlát). De amikor visszaállítottam a normál dátumra, újabb szinkron nyomásra már meggyógyult.
nekem SE Xperia neo-m van. Aszerint írtam a magyar (angol) neveket, android verzió: 2.3.3
-
volvoguy
addikt
üdv! elég jól belaktam a jelenlegi ROM-om, nem akarok mindent elveszíteni az újratelepítés során.
Milyen jó backup appot ajánlotok? Talán a legjobb, ha nem a legjobb a Titanium, de még ott van a MyBackup is.
Melyiket?
Valamint ezek mennyire megbízhatóak? 100%ig úgy állítják vissza a dolgokat, mint ahogy azelőtt voltak?
-
enginev3.0
félisten
Egy újabb kérdés
Van olyan widget vagy htc widget (sense-s) ami kirakja úgy a facebook üzeneteket mint az emaileket kezdőképernyőre?
Mint pl ez:
http://smartphoneblogging.com/wp-content/gallery/htcsense/htcsense_mail_widget.pngcsak nem emaileket, hanem amint írtam, facebook üzeneteket
-
Luissimo
veterán
egy másik fórumról egy kér(d)és:
"Sziasztok!
Androidra keresnék olyan fényképező alkalmazást, ami egy mem.kártyáról kiválasztott képet szellemként betesz háttérnek, és úgy tudok fotózni. Ilyen képsorozathoz kellene, before/after, de ugyanabból a szögből nagyon nehéz megcsinálni másik képet ilyenféle segítség nélkül "hmm?
nekem fogalmam sincs. -
chab7
addikt
válasz
aggleány #20140 üzenetére
Hát a jutalom az inkább lenne valami csillag a neve alatt vagy egyedi cím, de hogy pont a pofázmánnyal kel kitűnni :S Szerintem egy újonci is lehet egyéniség, és egyedi. Be van ez nagyon skatulyázva , na de mindegy, nem az én dolgom ezt eldönteni - mint sajna sok mást sem a világban
- ne is offoljunk vele itt. (Bocs mindenkitől hogy eleve felhoztam itt)
-
aggleány
addikt
Szerintem alapból nem rossz ötlet, hogy úgymond jutalomként lehet ilyet kapni. Ha már egyéni van valakinek, akkor a többiek tudhatják, hogy az illető elég tapasztalt a fórumon, és nem is bunkó, mivel ha moderáltak, akkor egy jó ideig nem kaphatsz egyéni avatart. Ráadásul szerintem az saját kép elég sokat elárul arról, aki kérte - személyiség, ilyesmi. Persze ez csalóka is lehet, de akkor meg poén.
Amúgy vannak kedvezmények is, pl. ha egy nagy csomó címlapos cikket írsz, akkor előbb is megkaphatod, nem kell annyit várni.
-
aggleány
addikt
Én kifejezetten azért akartam egyéni avatart, hogy ne legyen keveredés. Az egyik topikban elég viccesen nézett ki 5 egyforma avatar egymás alatt, és mindegyik másé volt.
porse
Köszönöm, azért én reménykedem, hátha...
ko9
Köszönöm.
Kitartóan reménykedem, de annak örülnék a legjobban, ha több tok lenne az enyémkéhez. Majd megnézem a linkelt dolgokat.
-
chab7
addikt
Nahh, pedig már majdnem letöltöttem ezt a sokat emlegetett getjar-t. De ha nem frissíthetőek az azzal letöltött appok akkor a "másik oldal" marad
Traffis appot feltettem amit írtatok, bár itt a keleti határnál nem lesz sokat használva. Viszont egy hónap múlva megyek Nagy-faluba és azért letesztelem
De ezt figyuzzátok mit dobott elsőre a market mikor beírtam, hogy getjar: [link]
(#20126) ata007: Én a Defy menüiben mászkálva találkoztam ilyen beállítással. De lehet csak a cm7 miatt, mert nálam az van. De a lényeg hogy kell ilyet tudjon hogy hangerő gombbal felvenni, külön app nélkül.
-
ata007
tag
válasz
hodostamas #20128 üzenetére
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Olyan programocskát keresek ami csipogással jelezné nekem ha facsebukon jött üzenetem, sajnos a gyári fb kliens elég vacak fb messenger ugyszintén, az email értesítés meg 20 percel késöbb jön csak
ismer valaki valami ügyes programot ami nem csinál nagy adatforgalmat ?
-
ata007
tag
Hali!
Olyan programot keresek, amivel mondjuk Defy-n lehet állítani a hangerő fel-le illetve a bekapcs gombok funkcióját hívás közben. Pl. a bekapcs gombal fel lehet venni a telefont, vagy le lehet tenni hívás végeztével. Tud valaki ilyet?
Köszönöm!
Ata
-
TRob1
veterán
-
dokee78
félisten
válasz
cintula187 #20112 üzenetére
Nevezd át getjar.apk-ra a fájlkezelőben,mert az Opera rar-ban szedte le.
-
|AP|
veterán
Missed it! programot használok a lockscreenen az elmulasztott hívások, sms-ek, emailek jelzésére. Eddig működött is rendesen, a gmail app frissülése óta azonban nem figyeli a maileket.
"Starting from Gmail 2.3.5, Google doesn't allow 3rd party apps to access Gmail application data. This means that Missed It! is unable to obtain "directly" the number of unread emails on Gmail. You can yet monitor for new Gmail messages if you add it to Missed It! as any other regular application."Eszerint működhet úgy is a dolog, hogy a gmail alkalmazást hozzáadom a, de hiába tettem meg nem működik.
Valaki találkozott ezzel a problémával? -
sssz
őstag
válasz
aminat #20113 üzenetére
adott smsnél a szövegre hosszan böksz, a felugró ablakból kiválasztod hogy üzenet továbbítása. megkérdezi, hogy be akarod-e illeszteni továbbításhoz az üzenetet, leokézod, utána kiválasztod a névsorból kinek akarod elküldeni és elküldöd
TRob1: nem, ezek nem frissülnek marketen keresztül. sőt, fel se ismeri a market mint telepített appot.
-
F-ECT$
titán
válasz
cintula187 #20101 üzenetére
Én a gyárival nem tudtam leszedni, mert felugrott a készülék választó ablak, és hiába böktem az sgs2-re, nem tűnt el. Opera mobil-lal viszont simán lejött.
-
aminat
tag
Azt meg tudná valaki mondani, hogy a Handcent SMS programba kapott SMS-t hogyan lehet továbbküldeni egy másik számra?
-
válasz
petipetya #20065 üzenetére
PicSay - Photo Editor:
" Ismerem, egyedül az zavar benne hogy túlságosan lekicsinyíti a szerkesztett kép méretét."
Hát nem tudom, telefonon játszani szerintem bőven elég.
Nekem egy 2048X1536 pixeles képet konvertált le 1024X786-ra ugyan is ez a felső határ.
Na most ez egy átlag monitoron se nagyon mutatna kevesebbet, ha nem nagyítod a képet.A marketen olvashatni róla olyat, hogy pixelessé teszi a képet, ez egy pancser első tapasztalat, természetesen, ha a legkisebb felbontást választja, akkor érezhető a minőség romlás. De nem áll szándékomba védeni ezt az alkalmazás, mindenki a számára színpatikus megoldást használja.
-
RootRulez
félisten
válasz
cintula187 #20106 üzenetére
azmiaz?
-
TayRol
nagyúr
válasz
cintula187 #20106 üzenetére
igen, nyugodtan toltogethetsz rola.
-
TayRol
nagyúr
válasz
na, igy mar ok.
-
TRob1
veterán
válasz
Nem lehet hogy ott is a böngésződ kavar be, mint a pc-n is szokott az opera? Gondolom nem a gyári böngészőt próbálod... ha nem, akkor próba azzal.
-
hodostamas
addikt
válasz
milyen böngészővel próbálod?
Aktív témák
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Witcher topik
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest