- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
Aktív témák
-
(jan)
őstag
Szösszenet:
Asszonypajtással fácsebukon tartjuk a kapcsolatot (mivel mobilon ingyenes //annyit is ér) mivel volt probléma belőle hogy későn válaszoltam ezért ahelyett hogy elmagyaráztam volna neki hogy nem nyomkodom állandóan a telefont gondoltam összedobok valami egyszerű értesítést. Feltétel volt hogy addig amíg nem olvasom el az üzenetet 2 percenként pttyenjen.
android for facebook - túl, böhöm, lassú, megbízhatatlan, és amúgy is sok adatforgalmat generál
facebook messenger - nem igazán akart működni
friend castet - hol működött hol nem ( ezen a ponton kezdtem letenni az egészről )
Eddig még olyan hogy ismétlődő jelzés képben se volt. Ugye nyilvánvaló lenne hogy email értesítés csak sajnos az 20 percet késik. Keresgéltem kutakodtam de semmi.
Végül aztán a következő összeállítás lett ami nem a legjobb de stabilan működik :
Elsődleges gmail fiókomra érkeznek a leveleim ezt szűrővel átirányítottam egy másik gmail címre (legalább Prohardver privátok is jönnek a telefonra
) a másodlagos email felvétele a telefonba valamint hozzácsaptam még a missed reminder nevü alkalmazást ami 2 percenként figyelmeztet ha nem olvasott email/sms nem fogadott hívás van.
Félig meddig elégedett vagyok, hiszen megjön fb (igaz 20 perces difivel) valamint minden olyan levél amit átirányítok (elsődleges címre túl sok levél jön) megvan a 2 perces ismétlés is. viszont azt katasztrofálisnak tartom hogy nem lehet egy rendes üzenetkezelést csinálni androidra ami rendesen kezelné az fb üzeneteket!
Nézzétek el hogy ide blogoltam
gondoltam megosztom a tapasztalataimat hátha másnak is segítek!
a drodid legyen veletek!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest