Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
30 napnál régebbi naptár bejegyzések szinkronja:
1.) menü > beállítások (settings) > fiókok és szinkronizálás (accounts and sync) > ki kell kapcsolni a Háttér-adatforgalmat (background data) és "Aut. szinkr. bekapcsolása" (auto-sync) - ez utóbbit is ki kell kapcsolni
2.) menü > alkalmazások (applications) > alkalmazások kezelése (manage applications) > összes (all) > calendar (calendar) > adatok törlése (clear data) > majd OK, amikor rákérdez, hogy biztosan kukázni akarod?
3.) menü > dátum és idő (date & time) > kikapcs az automatikus beállítást (automatic) és/majd beállítani, hogy kb. mikortól akarod feltölteni a naptárat adatokkal
4.) menü > beállítások (settings) > fiókok és szinkronizálás (accounts and sync) > gmail-s account-on tapp > naptár szinkronizálás (Sync calendar)
5.) ellenőrzés, hogy sikerült-e (ha nem, akkor 1-4 vmi kimaradt)
6.) visszakapcsolni az autosync-t és háttér adatforgalmat, ami az 1.)-ben ki lett kapcsolva
7.) dátumot visszaállítani, ami a 3.) pontban el lett makkolvatapasztalat: én 1 évvel állítottam vissza, de az utolsó 1-2 hetet nem frissítette (tehát mintha előre is lenne vmi korlát). De amikor visszaállítottam a normál dátumra, újabb szinkron nyomásra már meggyógyult.
nekem SE Xperia neo-m van. Aszerint írtam a magyar (angol) neveket, android verzió: 2.3.3
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest