- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
petipetya #19784 üzenetére
Kosz, de sajnos az se az amit kerestem, de ido kozbe feltalaltam a spanyol viaszt: kirakom az altalam hasznalt programok ikonjait az asztalra es rabokok. Ha nem fut elinditja, ha fut ugyis az aktualis allapotahoz visz.
----------------------------------------------------
Viszont lenne meg 1 dolog: olyan zenelejatszot es kepnezegetot keresek, ahol kivalasztom a konyvtarat, es abbol tudom lejatszani az adott mediumot (olyasmit mint pl. a PC-s winamp, ahol megfogom a konyvtarat, drag&droppal bedobom a playlistben es elkezdi jatszani a mappaban es almappaban talalhato osszes zenet).
Sajnos ez a "x@rjuk az osszes zenet/kepet/videot egybe ami a telefonon barhol talalhato" mentalitas azota nem tetszik, miota bevezettek, es a kitalalojat fa testapoloval 'apolnam' minden aldott napTalaltam ilyen zenelejatszot, viszont a programozoja a legnagyobb idiota a vilagon, ugyanis kozonseges, normal prioritasu app-kent kezeli a rendszer, es ha kb. 5 percnel tovabb van a hatterben, vagy ha eppen vege van a zeneleszamnak, akkor a rendszer automatikusan bezarja.
-
havri1
félisten
Helló!
Olyan programot keresek, amivel ha wifin kapcsolódok otthon a hálózatra, akkor a helyi megosztásokat tudjam böngészni.
Valaki használ ilyet?Köszi, havri
-
(jan)
őstag
válasz
Keresztapper #19735 üzenetére
Lecserélem akkor
köszi a tippet
rajtam kívül van még olyan elvetemült ember aki spicát használ ?
-
aggleány
addikt
-
petipetya
nagyúr
Az adw ex tényleg nem akad meg egymilliomod mp-re sem sehol? A go ex az animációkat nem bírta a főoldalon: a home felületek közötti váltásnál nagyon aprót de megakadt. A people widget lassú és idióta módon vágja a képeket, például valakinek a nyaka és csípője közötti rész látszott, így lényegében csak a melleit nyomkodtam.
Ugyanez a személy a Sense alatti emberek widgetben teljesen korrektül látszik. Emellett a go ex-ben a függőlegesre beállított 3D-s alkalmazás lista is meg-megdöccent mikor elkezdtem görgetni.
Egyedül a naptár widget gyors és pofás, kár hogy külön nem érhető el.
A mai napon akartam tesztelni ezt a go ex-t, de már reggel legyalultam - nem jön be.
-
Lajdzsi
tag
Tudtok jó, egyszerű, esetleg txt alapú jegyzet-készítő szoftvert?
-
dokee78
félisten
válasz
Keresztapper #19779 üzenetére
TB kiesik nincs ROOT
-
Keresztapper
senior tag
válasz
dokee78 #19776 üzenetére
Attól függ, hogy a market linkeket is visszarakja-e. Ha nem tenné, akkor a titanium backup össze tudja linkelni az appokat a markettel utólag is.
Szerk.: a TB manüjében van egy Market Doctor. Ez állítja helyre a linkeket. De lehet hogy csak a fizetős verzióban engedélyezett ez a feature...
-
dokee78
félisten
Ha a MyBackup Pro-val kimentett appokat a mappájából telepítem egyenként akkor azok továbbra is frissülnek a Marketről?
-
chab7
addikt
válasz
hackeeeee #19768 üzenetére
Ha a market updater fagyasztva vagy törölve van akkor nem teszi vissza. Nekem sincs bajom az újjal. (Remélem a marketről volt szó
)
Domi, domi.
Nem kellett volna összeakaszkodni itt a báránykával. Mindketten a "jók" közé tartoztok. Lehet tényleg front van ma? Bár itt még 23 fok van most is
-
Mercutio_
félisten
válasz
Keresztapper #19753 üzenetére
Vastaggal kiszokás emelni az adott személy nevét, ha egy hsz-ben van több válasz, ha valaki ezt nem veszi észre azt se fogja, ha simán külön hsz-ben válaszolnak neki
-
Necc
addikt
válasz
aggleány #19746 üzenetére
Igen megtaláltam
, viszont az inkább olyasmi mint a windowsban a feladatkezelő, de nekem valami olyasmi kellene, mint windowsban az alt+tab
Ráadásul miért írja ki hogy 175MB RAM van használatban amiből 125MB szabad? Ez így összesen is csak 300MB és nem 512MB ami papírforma szerint a készülékben is van, 112-t zabálna le a GPU
?
-
chab7
addikt
Többek közt nekem is meg is szüntette a Voda a tarifámat, emiatt kellett másikat néznem még a nyáron. De mivel egy Defy-t odaadtak jóárasítva így náluk maradtam hűségesen és itt kötöttem ki köztetek, végre teljes értékű androidos telóval (nem rágányolttal) és még a havi díjam sem emelkedett, csak más lett a benne foglalt.
(#19746) aggleány: az nem kell legyen minden androidban?
-
Necc
addikt
válasz
domerator #19742 üzenetére
Kezdő vagyok ehez a rendszerhez és semmi sincs leírva abba a bűvös 1. postba hogy miket kell leírni így csak a saját fejem után tudtam menni és leírtam az OS verzióját amit az "about" részből kotortam ki.
Amit javasoltál majd kipróbálom, de a marketes screenshotok alapján ez is az eléggé komplexnek tűnik.
-
domerator
veterán
OFF:
Hátha valaki érintett... egy másik fórumban olvastam:
Az október 31-től érvényes ÁSZF szerint a Telenor egy csomó LEZÁRT tarifacsomagnál emelést hajt végre!!!
-
RexpecT
addikt
Ma leakartam szedni egy alkalmazást az Amazon Appstore-bol, de azt írja, hogy nem elérhető itt a szolgáltatás
-
Zaji
őstag
Az új Market nem valami jó. Frissíteni nehezen lehet az app-okat. Tud erre valaki megoldást?
-
domerator
veterán
válasz
Keresztapper #19732 üzenetére
Logikusnak hangzik... szerintem is elég lehet a telóban megszüntetni az USB kapcsolatot, de aki laikus, mint én és biztosra akar menni, az a PC-n is leválasztja... egyébként én minden tárolót (stick, card, külső HDD) előbb leválasztok egy ideje.
(hívásrögzítésről meg annyit, hogy amit én mondok, azt vállalom, szóval felőlem rögzítheti bárki... én tegnapelőtt bekapcsoltam automatára és így is marad)
-
-
Keresztapper
senior tag
Szerintem objektíve kell vizsgálni a dolgot, a szubjektív oldalát meg a user-re bízni.
Nekem pl. sajnos szükségem van rá, mert pont egy leendő bírósági perben kellhetnek majd azok a hangfelvételek, amiket kénytelen vagyok rögzíteni és ebben az esetben hidd el, nem én vagyok az erkölcstelen fél.
Amúgy a másik fél tudja, hogy rögzítem a hívásokat és balhézott is emiatt, sőt, perrel fenyegetett, de tudod hogy van, ne kiabáljon az, aki okot ad erre. A pertől meg a magam fajta nem ijed meg.
Minden esetre én lennék a legboldogabb, ha lecserélhetném a kernelemet a HD2-n egy jobban optimalizált és több CPU governort támogatóra, de a 2WCR kódját még nem sikerült megfelelően hozzáigazítani a libaudio.so-hoz, így marad a mostani egyelőre.
A linuxról meg csak annyit, hogy igazad van, Android mellé az dukálna. Én használok is 3 distro-t belőle, mindet másra és nagyon szeretem is őket.
Kicsit visszahozzák a régi konzolos időket, amikor még minden folyamatról tudtam, hogy mikor, mit csinál, nem úgy mint az "ablakos" rendszerben, ami egyébként szintén jó irányba halad szerintem, még ha néhány alapelvével nem is tudok egyetérteni...
A Gimp-et meg csak úgy ajánlottam, hiszen nem tudom, aggleány milyen oprendszert használ.
(#19727) domerator
Elég az androidban mountolni az SD, akkor az asztali gép úgy sem tud már írni rá. Szóval az USB Storage kikapcsolása teljesen biztonságos. Addig nem is hajtja végre a rendszer, még lemezművelet folyik. -
chab7
addikt
Bocsi de nálam nincs lockscreen sem használatban, de mikor olyan rom volt fent ahol nem lehetett kikapcsolni ott sem volt ilyen hibám.
(#19730) sssz: Na erre rákeresek neki.
Talán az egyéb-ben az android kép felülírása? (De enélkül szerintem nem is a fullscreenben beállított kép lenne. Olyat ami lockra vonatkozik nem találok benne) -
Tyer
őstag
Nekem is valaszoljoooon valakiiiiu
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #19722 üzenetére
Jó kis kényszermunkatábor az akkor. Remélem a síró fej inkább kacsintó lett volna, csak a nyomatékosítás miatt lett mégis síró.
(#19724) sssz: Ha pakoltam rá, főleg sok mindent én azért leválasztom lehúzás előtt. Pedig ez linux. Ha csak beolvastam róla akkor nem. Bár hozzáteszem, madzagon ritkán másolgatok mert wifin kényelmesebb mint dugdosni.
-
flash-
veterán
egy kérdés
androidos telefont milyen sorrendben kell leválasztani a pcről ha fájlmódban van?
előszőr a hardver biztonságos eltávolítására kell rámenni a windowsban,utána kell a telefonon a belső tárhely kikapcsolására menni és végül lehúzni az usb kábelt?
-
doddencs
senior tag
Droid Notify elég sok mindent tud, köztük ezt is be tudod állítani.
-
chab7
addikt
Na, ezzel nincs is bajom. Legalább mindenki szépen fog beszélni a másikhoz. Végülis ha nem megy ilyen program nélkül, akkor még üdvözölnöm is kellene ennek a nagyfokú terjedését
Amúgy meg annak ellenére hogy nem beszélek csúnyán a másik féllel, azt tudjam meg hogy a tudatásom nélkül felveszi, és felhasználja. Ebben szerencsére a jog még mellettem áll. Bár amilyen gengszter jog van idehaza, lehet nemsoká azt védi aki trükközik (ha már nem így van most is.) -
"Nekem spec nem a jogi hanem az erkölcsi oldallal van gondom. De én is megpróbálom ezt nem hangoztatni nagyon. De olyan sokan "nyomják ezt a felveszem amit a másik mond" ipart hogy kell."
Nem nagyon tudom mi volt az előzmény, de biztos, hogy sokkal óvatosabban kell majd fogalmazni beszélgetés közben, ha nem akar az ember egy csomó kellemetlenséget. Pl. valakivel vitába kerülök telefonbeszélgetés közben, el hangzik egy-két cikis dolog, amit lehet, hogy egy óra múlva, a megszerkesztett hanganyagot visszahallhat a Faceookon.
Ez már valóban gáz, még ha jogi útra terelik is a dolgot.
Vagy van egy másik valós probléma, nem merek már senkitől kölcsönkérni egy hívásra készüléket, mert lehet, hogy úgy van beállítva, hogy automatikusan felvesz minden beszélgetést.
Át kell majd gondolni mindenkinek a telefonálási szokásait, ha nem akar egy csomó kellemetlenséget. -
chab7
addikt
Ez engem is érdekelt volna (bár a Fullscreen Caller ID -ben lehet párosítani a FB képekkel, de csak egyesével) viszont nálam nincs windows
a leírás meg windowsos programot ír.
Nem értem linux alapú teló szoftvernél miért nem linux alapú asztali a default az egyéb dolgokhoz? Sose lesz ez a világ olyan amilyennek szeretném...(#19702) Keresztapper: Nekem spec nem a jogi hanem az erkölcsi oldallal van gondom. De én is megpróbálom ezt nem hangoztatni nagyon. De olyan sokan "nyomják ezt a felveszem amit a másik mond" ipart hogy
kell.
(#19710): Végre valaki linuxos asztali progit is ajánl. (Tudom hogy van windowsos változat és val.szeg arra gondoltál, de akkor is)
(#19712) sssz: Itt meg windowsos megoldás
(Itt is tudom hogy sokaknak win van, főleg a szóban forgó főnököt nem tudom elképzelni más gép előtt - még esetleg mac, de akkor meg szifonja lenne - de nekem akkor is nagy sérelmem, hogy a linuxos telóknak nem linuxos gép a párja
)
-
aggleány
addikt
Köszönöm, már megoldódott a dolog.
-
aggleány
addikt
Köszönöm mindenkinek!
A kedves főnököm kapott egy ilyet, és most meg akarja nézni, de nem tudja megnyitni.
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #19702 üzenetére
Ó, hát ez szörnyű.
Egyébként szerintem ez pont passzol ide, és így többen megtudhatták, hogy szabad vagy nem. Elvégre is egy alkalmazással kapcsolatban írtad, nem?
Valahogy át tudok konvertálni egy tif formátumú anyagot megnézhetőre? Mi a fene az a tif???
-
(jan)
őstag
Köszi a tippet!
csak ez nem az amit én keresek
Nekem olyan cucli kell ami akkor pittyeg x percenként amikor van egy nemfogadott hivásod nem olvasott smsmed/emailed addig, amíg meg nem nézed.
sms/ nemfogadott hívásra eddig tökéletes volt a missed reminder csak az sajnos email után nem jelez.(k9 et meg valahogy nincs kedvem felrakni)
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy bármilyen bill. zár alakalmazást letöltök, és használok, amikor a full screen caller fogadja a hivást, lezárja...
Segitsetek!!!!! -
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #19693 üzenetére
Semmi gond.
Főleg, hogy nem tudom, mire gondolsz, pedig visszaolvastam.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest