Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Látom, elkéstem, már megkaptad a választ.
Szívesen, jó dolog, ha esetleg valahol elmegy a net, és a kép alapján rögtön látod, hogy hol van az utolsó hsz-ed. Tegnap szegény domenatort le petipetyáztam.
Olyan lett az avatarja, mint a Tiéd, és csak a képet néztem. Ha elakadsz valahol, írj nyugodtan priviben, szívesen segítek. -
ko9
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Ebben le van írva minden, látom ezt linkelték már. Az elején vannak lépések. Azt a 3 lépést végig kell zongorázni.
Érdemes ezt is átolvasni.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szívesen, jó dolog, ha esetleg valahol elmegy a net, és a kép alapján rögtön látod, hogy hol van az utolsó hsz-ed. Tegnap szegény domenatort le petipetyáztam.
Olyan lett az avatarja, mint a Tiéd, és csak a képet néztem. Ha elakadsz valahol, írj nyugodtan priviben, szívesen segítek.