Aktív témák
-
basaja
senior tag
Gardoni és KTU!
Köszönöm a segítséget,de a gondom nem kimondottan csengőhanggal volt kapcsolatos...:-)
egy mp3 zenét kellett megvágnom,majd elmentenem,illetve zeneként használni a vágottat...
az mp3 Cutter nagyon profi,egyszerű,bejövős...:-)
ellenben háttérképre nincs valami megbízható ötlet? -
zeorsdfd
senior tag
Tegyük hozzá, hogy elég jó a hangtömörítése vagyis 1 óra beszélgetés kb 14MB adatforgalommal jár (szerintük).
Bizonyos tarifákkal tkpn a 3G is ingyenesnek mondható, akár. -
rtzmp
aktív tag
30 napnál régebbi naptár bejegyzések szinkronja:
1.) menü > beállítások (settings) > fiókok és szinkronizálás (accounts and sync) > ki kell kapcsolni a Háttér-adatforgalmat (background data) és "Aut. szinkr. bekapcsolása" (auto-sync) - ez utóbbit is ki kell kapcsolni
2.) menü > alkalmazások (applications) > alkalmazások kezelése (manage applications) > összes (all) > calendar (calendar) > adatok törlése (clear data) > majd OK, amikor rákérdez, hogy biztosan kukázni akarod?
3.) menü > dátum és idő (date & time) > kikapcs az automatikus beállítást (automatic) és/majd beállítani, hogy kb. mikortól akarod feltölteni a naptárat adatokkal
4.) menü > beállítások (settings) > fiókok és szinkronizálás (accounts and sync) > gmail-s account-on tapp > naptár szinkronizálás (Sync calendar)
5.) ellenőrzés, hogy sikerült-e (ha nem, akkor 1-4 vmi kimaradt)
6.) visszakapcsolni az autosync-t és háttér adatforgalmat, ami az 1.)-ben ki lett kapcsolva
7.) dátumot visszaállítani, ami a 3.) pontban el lett makkolvatapasztalat: én 1 évvel állítottam vissza, de az utolsó 1-2 hetet nem frissítette (tehát mintha előre is lenne vmi korlát). De amikor visszaállítottam a normál dátumra, újabb szinkron nyomásra már meggyógyult.
nekem SE Xperia neo-m van. Aszerint írtam a magyar (angol) neveket, android verzió: 2.3.3
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Revolut
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- R.I.P. Aláírások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből
- HP Z640 - 2680V3 12 mag, 24 szál max 3,3GHz, V4 ready, 32GB DDR4 RAM, 925W táp, számla, 6 hó gar
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3080 10Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya