- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
basaja
senior tag
Gardoni és KTU!
Köszönöm a segítséget,de a gondom nem kimondottan csengőhanggal volt kapcsolatos...:-)
egy mp3 zenét kellett megvágnom,majd elmentenem,illetve zeneként használni a vágottat...
az mp3 Cutter nagyon profi,egyszerű,bejövős...:-)
ellenben háttérképre nincs valami megbízható ötlet? -
zeorsdfd
senior tag
Tegyük hozzá, hogy elég jó a hangtömörítése vagyis 1 óra beszélgetés kb 14MB adatforgalommal jár (szerintük).
Bizonyos tarifákkal tkpn a 3G is ingyenesnek mondható, akár. -
rtzmp
aktív tag
30 napnál régebbi naptár bejegyzések szinkronja:
1.) menü > beállítások (settings) > fiókok és szinkronizálás (accounts and sync) > ki kell kapcsolni a Háttér-adatforgalmat (background data) és "Aut. szinkr. bekapcsolása" (auto-sync) - ez utóbbit is ki kell kapcsolni
2.) menü > alkalmazások (applications) > alkalmazások kezelése (manage applications) > összes (all) > calendar (calendar) > adatok törlése (clear data) > majd OK, amikor rákérdez, hogy biztosan kukázni akarod?
3.) menü > dátum és idő (date & time) > kikapcs az automatikus beállítást (automatic) és/majd beállítani, hogy kb. mikortól akarod feltölteni a naptárat adatokkal
4.) menü > beállítások (settings) > fiókok és szinkronizálás (accounts and sync) > gmail-s account-on tapp > naptár szinkronizálás (Sync calendar)
5.) ellenőrzés, hogy sikerült-e (ha nem, akkor 1-4 vmi kimaradt)
6.) visszakapcsolni az autosync-t és háttér adatforgalmat, ami az 1.)-ben ki lett kapcsolva
7.) dátumot visszaállítani, ami a 3.) pontban el lett makkolvatapasztalat: én 1 évvel állítottam vissza, de az utolsó 1-2 hetet nem frissítette (tehát mintha előre is lenne vmi korlát). De amikor visszaállítottam a normál dátumra, újabb szinkron nyomásra már meggyógyult.
nekem SE Xperia neo-m van. Aszerint írtam a magyar (angol) neveket, android verzió: 2.3.3
Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged