- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
Verhóó
tag
keresnék olyan keyboard alkalmazést ami qwertz kiosztású.Próbáltam sok félét, de egyiket sem sikerült jól beállítanom.
-
silboy
aktív tag
realCalc és realCalc Plus közt mi a különbség?
-
SimonYana
addikt
-
volvoguy
addikt
Olyat ugye lehet, hogy van 2 google accountom, és mind a kettő be van szinkronizálva a telómra, csak mondjuk az eggyiken vannak a kontaktok, naptár stb, addig a másik csak a Market miatt van?
-
dokee78
félisten
Tudtok jó MSN appot?
Lehessen fájlt is küldeni benne.
Az általam korábban linkelt,ha a háttérben fut akkor egy idő után kijelentkezik. -
speed3456
aktív tag
-
speed3456
aktív tag
jah bocsánat akkor rosszul fogalmaztam. be van kapcsolva a net szolgáltatás a sim kártyámon igen mert az szükséges de nem a havidíjas fajta hanem az ami a simről nyeli a pénzt. szóval az a lényeg hogy nem a sim a szűk keresztmetszet.
szerk: nincs sok beállítási lehetőség csak annyi hogy adatbarangolás és adatforgalom be van pipálva és csókolom. de nem tom mi lehet a hiba :S
-
sssz
őstag
válasz
speed3456 #21179 üzenetére
én is úgy tudom, hogy kell net előfizu. csak éppen ha így kapcsolódsz a facebookhoz azt nem fogja számlázni. de nézd meg még a vezeték nélküli.../mobilhálózatok/hozzáférési pontnál hogy minden jól van-e beállítva.
írja is a t-mobil:
A Facebook Zero használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra előfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más havidíjas csomag is. Utóbbiak közül ajánljuk pl. a Go!Net M adat-díjcsomagot, amely havidíjas és Dominós előfizetőink számára egyaránt elérhető.
szerk: hoppá, látom megelőztek
-
speed3456
aktív tag
válasz
bohoc71 #21178 üzenetére
se w200i,w595,nokia 5230,5800,lg kg800... és még sok más telefonomban ment az ingyen face ugyan ezzel a simmel és ez az első amiben ilyet produkál. meg akkor azt mivel magyarázod hogy minden egyes indítás után amíg keresné a nem létező neten a frissítést addig megy a face utána meg nem... csak valami beállítási probléma a telón de nem tudok rájönni hol és mit állítsak. első androidos telefonom.
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok! Valaki tud valami beállítást,programot vagy technikát arra hogy menjen a telómon (xperia x8) az ingyen face? mert olyat produkál hogy a telefon bekapcsolása után kb 2 percig megy aztán kiírja hogy nem sikerült beállításokat letölteni (nincs is net előfizetésem) és onnastól kezdve már nem kapcsolódik a netre. nem rakja ki a felső állapotjelző csíkba aztokat a nyilakat se hogy kapcsolódna vagy valami. csak is bekapcs után egy kis ideig. mi lehet a probléma?
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #21049 üzenetére
Köszi szépen a válaszodat,
akkor nem is állok neki kísérletezni, maradok a TP-nél, eddig jól is megy a telefonomon, és mindent tud ami nekem kell...
-
Adamis
őstag
válasz
jozsi252 #21160 üzenetére
TV-t használok én is, teljesen jó progi (tanításnál a kölykök csak néztek, hogy mi a rossebet csinálok én hátulról, és hogy mozog a kurzor, pedig csak a tab volt nálam...
) Nem a teljes képernyőt látom ugyan, mert a felbontás a monitoron/projektoron nagyobb, de ahogy húzom az ujjamat, megy a kép is!
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #21151 üzenetére
A módszer amit írtam ékezethelyesen ír, de nem kell hozzá előcsalni. Tudja ő hogy mit akarok írni és helyesen írja le anélkül hogy elő kéne csalnom a betűt vagy pici gombokkal kellene mindet kipakolni.
Pont arra írtam, hogy kevesebb az olyan szóajánlat miatti korrekció mintha a full készlettel nyomkodnék mellé a pici gombok miatt. -
zelma
aktív tag
téves.
-
-B-
senior tag
válasz
szentkuti11 #21158 üzenetére
-
dokee78
félisten
Tudtátok,hogy a Bluetooth File Transfer meg tudja cssinálni,hogy a teló 300 másodpercig legyen észlelhető a gyári 120 másodperc helyett?
-
mokus1
addikt
Még tanulgatom az androidot múltkor frissiteni szeretett volna szoftvereket.Véletlen elnyomtam.Hogytudom visszahozni azt az ablakot?
ÉS esetleg a 2.3.3-at tudom frissiteni? amugy sony arc-ról van szó. -
jozsi252
veterán
Közben megtaláltam ezt TeamViewer Free nevű progit ami ingyé van. Véleményt tudtok róla mondani? használja valaki?
-
Laci.M
senior tag
válasz
szentkuti11 #21158 üzenetére
A RealVNC erre is jó.
Google ezt dobta ki nekem: RealVNCNekem torrentről van kipróbáls erejéig -
szentkuti11
addikt
Hello! Van olyan program Androidra, amivel ha otthon vagyok, akkor tudok a gép QWERTY-jéről írni? USB-ről és Wifiről is jó lenne.
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Milyen VVNC programot ajánlanátok? Én a RealVNC-t használom, meg vagyok vele elégedve, csak az a bajom vele, hogy nem teszi ki magát teljes képernyőre. Az állapotsort el lehetne valahogy tüntetni föntről? FullHD-s képet kéne irányítom, és minden pixel számít. Más programot nem nagyon akarok használni, mert a realvnc alapból is fennvan a gépen. -
Nauda
tag
Ez nem biztos hogy itt kéne megkérdeznem, de remélem azért fogtok segíteni.
Marketről szeretnék paypal-al vásárolni....na de hogyan? Vagy csak bankkártyával működik? Sajnos csak maestro-m van
-
dokee78
félisten
válasz
Tesztelo.hu #21142 üzenetére
Használom egy ideje,tetszik is nagyon és tud magyarul.
-
aggleány
addikt
Nekem nincs Perfect Keyboard, nekem nem jár.
Az a baj, hogy nem szeretek ékezet nélkül írni, azt meg pláne nem szeretem, ha egy gép akarja helyettem kitalálni, hogy mit írjak. Szóval nem egyszerű a helyzet, de még nem csüggedek, kitartóan vadászgatok, hátha meglesz az igazi.
-
-
aggleány
addikt
chab7, petipetya
Köszönöm, már le is szedtem a magyar nyelvi kiegészítéssel együtt.
Valami olyan nincs, amiben a normál billentyűzet alapján vannak az ékezetes betűk? Mondjuk már ez is ezerszer jobb, mint a hosszannyomós, de mindig rossz helyre nyúlok.
-
randras
veterán
Használja innen valaki a Boot Manager appot? Arra lenne szükségem, hogy egy sd kártyán lévő ROM-ra rá flash-eljek egy zip-et... Szerintetek ezt meg lehet oldani úgy, hogy simán rátelepítem a zip-et arra a slotra, ahova kell, csak nem wipe-olok? Nem akarom elcs*szni a slotot...
-
Xanyi
tag
válasz
Csigusz 1 #21134 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Pontosan így raktam tele az egyik kezdőképernyőt a leggyakrabban használt névjegyekkel, és nekem bizony 2-3 nap után eltünnek a nevek... Sajnos, nem értem miért!
A névjegyeket nem módosítottam, a telefonon vannak, szinkronizáció sincs bekapcsolva, mégis eltünnek a nevek!
Nincs ötleted, hogy miért lehet? -
Tesztelo.hu
senior tag
Aki ébresztőórát keresett, próbálja ki ezt. Magad mellé kell tenni alváskor a telefont. Beállítható egy intervallum, és amikor ebben az intervallumban éppen nem alszol mélyen, akkor ébreszt (a mozgolódásból érzékeli). Így könnyebb felébredni, nem kell szundi mód...
https://market.android.com/details?id=com.urbandroid.sleep&hl=en
-
Csigusz 1
aktív tag
1. Nyomj hosszan valamelyik kezdőképernyő egy üres pontjára.
2. Kattints a Gyorsgombok-ra.
3. Görgess kicsit lejjebb, és kattints a Névjegy-re.
4. Keresd ki a kiválasztott névjegyet, és kattints rá.
5. Szükség esetén ismételd az 1. ponttól.
6. Örülj az eredménynek!Az ACE-emen régóta kint van a 4 legfontosabb névjegy. Sem a fénykép, sem a név nem tűnik el! Viszont úgy rémlik, hogy ha módosítasz később a névjegyen, akkor törölni kell a vidget-et, majd újra kirakni, mert a kirakáskori állapotot jegyzi meg.
-
aggleány
addikt
válasz
janes74 #21065 üzenetére
Dehogy vagyok álomszuszi!
Viszont nem vonz annyira a munkahelyem, hogy frissen-fitten kipattanjak az ágyból, ha indulni kell.
Ha nyaralni indulok, már az ébresztés előtt kipattan a szemem.
Kérdés:
Olyan billentyűzetet keresek, ami fektetett módban megjeleníti az ékezetes betűket is. Tudnátok segíteni? Amiket találtam, azoknál csak hosszú nyomásra jönnek elő az ékezetes betűk.
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
nagy1970 #21125 üzenetére
amit fentebb TRob linkelt nem jo? ime a link.
esetleg az Android Marketrol, innet.
de ne feledd az orok igazsagot: a Google a baratod!
es eleg egyszer leirni a keresedet.
-
dokee78
félisten
Valaki használja a McAfee appot?
McAfee Mobile Security (Trial)
Kérdésem az lenne,hogy ha lejár a Trial verzió akkor nem lehet használni abszolút vagy csak bizonyos összetevői válnak inaktívvá?
Ugyanis van egy Lock Device része ami tetszik és hasonló Lock appot nem találtam.Tudom,hogy ott a gyári megoldás,de mivel az nem szipatikus így kizárom.
Most majd jön majd valaki megkérdezni:-Miért nem jó a gyári megoldás?Munkahelyen is szoktam tölteni a telot és olyankor,nem fogok a menüben turkálni azért,
hogy beállítsak egy képernyőzár jelszót vagy alakzatot.
Ilyenkor jön jól a Device Lock;rányomok egyszer és teló lezárva. -
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni Tőletek szakértők.
Google Earth-t szerettem volna LG Optimus 3D-re Marketről letölteni de nem sikerült.Ugye tudtok nekem letöltési linket küldeni ide Google Earth-re LG Optimus 3D-re (LG P990 Android 2.2).
Előre is Hálásan köszönöm.
Üdvözlettel:
Nagy Miklós -
TRob1
veterán
Ezzel csinálsz egyet: Make Your Clock Widget
-
Nauda
tag
-
dokee78
félisten
válasz
-=Vacsek=- #21110 üzenetére
Pont most olvastam az X10 Mini topikban.
TuneIn Radio
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hi!
Tudnátok ajánlani vmi jó fm radio progit?
-
randras
veterán
A Chrome<->Android stock browser közti oda-vissza könyvjelző sync-re nincs jobb ötletetek a PhoneMarks-nál? Nem lenne rossz, ha támogatna könyvtárakat... Csak mert ha nincs, megveszem a fizetőset belőle, és akkor oda-vissza fogja másolgatni őket.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Köszi srácok, nem láttam azt a topicot!
-
róland
veterán
válasz
CPT.Pirk #21103 üzenetére
Javaslom Kelzsoca kollégát/fórumtársat felkeresni a kérdéssel. ZTE Blade topicban aktív, de inkább saját fórumában keresd: AndroidFans.
-
dokee78
félisten
-
TRob1
veterán
válasz
CPT.Pirk #21103 üzenetére
Akkor ajánlok egy - talán erre - jobb topikot: Android OS-t használók szakmai topicja
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lenne egy kérdésem ami nem egészen app, de jobb android topicot nem találtam.
Androidos tabletre kellene magyar felületet varázsolni, mert gyárilag nincs a romban. (Zenithink ZT-180 V2 a gép) Állítólag van egy módszer, a CustomLocale.apk fájl gépre juttatásával, de nem igen találok infót róla. [link] - valaki ezt próbálta már?
-
noxon
őstag
Hello!
Tudja valaki melyik az a program, amelyiknél ki lehet tenni widgetet ahova a 4 leggyakrabbanhasznált programot megjeleníti?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Jelenleg a . Androidos telómat nyúzom, és a Lookout nem enged bereggelni, mivel túl sok készülék tartozik az Accountomhoz. Hogy tudom a korábbi készülékeimet "inaktiválni"? Market-en is fenn vannak még..onnan is elszeretném őket tűntetni!
Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest