- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
Ez mind oké, de én sem fogok rootolni semmit, ha arra is lesz megoldás, hogy a csak root alatt sd-re küldhető appokat anélkül is átküldjem. Ugye nem titok, ha 50mb. alá fogy a belső memória, akkor lassul a rendszer, és egy 100mb szabad helyes készülék esetében ez több mint ok a root-ra. És erre lehet akármilyen app, ha az ADB sem megoldható, meg a root sem, az nagy szívás.
-
Tyer
őstag
Használ valaki video rögzitö alkalmazást? Nekem kellene, de nem találok, SEGITSETEEEEK!!!!
-
TRob1
veterán
válasz
flash- #18694 üzenetére
Az elhasznált energia 5%-át.
Sok, vagy kevés?(#18695) sssz :
talán páran meggondolják mégegyszer hogy rootoljanak-e - Miért, mi bajuk lett belőle? Nem harap a root (), és visszaállítható ha vkinek arra van szüksége (mint már rengetegen megtették pl. gariztatás végett)
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #18692 üzenetére
ezt csak mi értjük ketten RazorGTR1-vel
a lényeg hogy próbáltak a Desire fórumban páran rootolásra csábítani és ellenálltam
és azzal hogy találok olyan appokat, amik lehetővé teszik a telónak rootlás nélküli bizonyos szintű testreszabását (amihez általában root kell), talán páran meggondolják mégegyszer hogy rootoljanak-e
-
flash-
veterán
sziaztok
nekem az androidos telefonommal lenne egy kérdésem.
Ha belemegyek abba hogy Telefon névjegye-akkumulátor használat-
ott látható olyan hogy cella készenlétben 48%
telefon készenlétben 47%
Hanghívások 5%ez most mit jelent?
hogy amióta be van kapcsolva a telefon azóta az akkumulátor energiájának 5%át használta el a telefonom hanghívásokra?? -
dokee78
félisten
Köszi a tippet.
Nálam megtörtént a trónfosztás a "default" videoplayer terén.
Az MX video player leváltotta a BS playert.Használom ezt a Y5 battery saver appot,ami ugye megjegyzi azokat a helyeket ahol felcsatlakoztam WIFI-hálózatra.
Kikapcsoltam a wifit,mert ki akartam próbálni valamit és valami visszakapcsolja,gondolom ez az app kapcsolja vissza. -
sssz
őstag
ha valaki nem híve a rootolásnak, de szeretne -valamilyen szinten- személyre szabott status bar-t, annak ajánlom a marketről ingyenesen letölthető super statusbar appot. még bőven van hova fejlődnie, de már most is egy nagyon jó kis progi. linkelni sajnos most nem tudom, mert telóról írok, de marketen nem nehéz rákeresni.
-
szasanyi
félisten
Lehet, hogy szorosan nem idetartozó probléma, de ha tud valaki megoldást megköszönném: Jean Michel Jarre - Water for Life klipjét (720p video, 4.7GB) akartam felmásolni a telóra de nem sikerült. Azt hittem ezzel van vmi gond, de bármit próbáltam ami 4GB-nál nagyobb, az nem megy. Mind a FAT32 fájlrendszernél a korlát...
Tehát ha tud valaki erre megoldást, az ossza már meg velem!
-
droti25
őstag
válasz
Tesztelo.hu #18672 üzenetére
Watchdoggal néztem az adatforgalmat és kb 10 perces beszélgetésnél kb 7megat generált.Holnap megint letesztelem.
-
chab7
addikt
Akkor nekik legyen az a tuti
(#18675) csaabz: Moboplayer és mostanéban nálam kedvenccé vált MX Player is tudja. Ez utóbbi pont azért lett kedvenc, mert fekete élekkel mutatja a felirat betűit, és kis ikonokban látszanak a jobb oldalon plusz infók pl hogy HW vagy SW módban megy a lejátszás, hang és felirat nyelve ill. a legjobb, hogy alul a felirat sávot jobbra vagy balra húzva tudunk ugrani a filmben a feliratok pozíciójához - ez akkor jó ha valamiről lemaradtunk és csak az előző felirat pontjához akarunk visszamenni. A film jobb oldalát fel-le húzva a hangot, bal oldalát pedig a fényt lehet állítani. Kell ennél jobb?
-
Jarod1
veterán
dupla naptárbejegyzéseket hogy tudok eltávolítani?
-
dokee78
félisten
-
csaabz
őstag
Hello!
Tud valaki olyan média lejátszó programot Android 2.1-re, ami kezeli a filmek feliratait is?
-
TRob1
veterán
válasz
Tesztelo.hu #18672 üzenetére
A 128 kbites MP3-nál kb. 1 perc 1 MB, és az ugye közel CD minőség
Én meg mindig mindenhonnan azt hallom/olvasom a "vájfülűektől", hogy még a 320 kbites MP3 is xar, és csak a "Loseless" a tuti.
-
DonMedve
addikt
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Hangot szeretnék rakni a képernyőzárhoz,nem tudom van e erre mód.CM7 rom van a telómon,a a képernyőzár feloldás lezárás hangját lehet kapcsolni,de cserélni nem tudom lehet e?Nem akarok ezért külön appot,gondolom a lock progikba lehet.Ha esetleg tud valaki segítteni megköszönném. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
droti25 #18633 üzenetére
Sok lesz az. A 128 kbites MP3-nál kb. 1 perc 1 MB, és az ugye közel CD minőség (most ne vitázzunk azon, hogy mennyire közel, de így szokták hívni a kódolók), minek továbbítaná ilyen minőségben a Viber a beszédhangot? Ráadásul 2G-n nem is lehet ilyen sebességgel továbbítani az adatokat.
A Viber kb. 240 kB-ot továbbít percenként fel/le:
http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/51/11/android-how-much-bandwidth-does-viber-use -
schmo07
tag
Sziasztok !
Most láttam a Paper Camera-t. Tudtok esetleg ajánlani valami hasonló (de ingyenes) app-ot, vagy ha nem is fényképezőt, akkor valami editor-t ami fotókból "rajzot" csinál? (rákerestem, de iszonyat mennyiségű editor-t dob fel, szóval ha valaki már találkozott ilyennel...)Oké, közben rájöttem, hogy a SKETCH a kulcsszó, szóval szűkült a kör
-
baalco
tag
válasz
atillaahun #18659 üzenetére
Köszi! Ez megnyugtató (legalábis az a része, hogy nem nálam van a hiba).
Közben újraindítottam a telót és felraktam a Network Monitort is. Most már egyik progi sem mutat adatforgalmat egyik módban sem, ami megfelel a valóságnak (remélem).
Amint aktiválják az új mobilweb csomagomat, kipróbálom mi a helyzet. Addig letiltottam az összes alkalmazás automata frissítését a biztonság kedvéért.. -
zzz03
őstag
Közbe meg is találtam a megoldást egy másik programban:
Unfield Remote
Elég sok dolgot lehet vele kezelni/irányítani. Érdemes kipróbálni annak aki ilyesmit keres. -
zzz03
őstag
Sziasztok!
Gmote 2.0 -át felraktam telefonra illetve gépre. Minden működik nem is ez a gond. A problémám az, hogy szörnyű minőségben játssz le a zenéket, foobarhoz képest.
Recseg-ropog, torzít.
Mitől lehet ez? Rálehet venni valahogy, hogy zene lejátszáskor foobart nyissa meg vagy rendes minőséget adjon le?Vagy esetleg valakinek valami bevált irányító program, ami a foobart is kezeli?
-
kutyman
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #18660 üzenetére
Itt van fent pár hasonló.
-
dokee78
félisten
Miért nem tudom letölteni a Facebook messengert?
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #18433 üzenetére
-
atillaahun
veterán
válasz
baalco #18650 üzenetére
Nem tudom mi van ezekkel az adatforgalom mérő programokkal, de az enyém is pont ezt csinálja, már pedig net kapcsolat nélkül nem hiszem, hogy bármilyen adatforgalom folyna. Kipróbáltam már egy pár programot, szvsz az összes szar, bár oyat is olvastam, hogy eleve az Androidba van elcseszve ez a rész, azért nem lehet belőle hitelesen kinyerni az ilyen jellegű infókat.
Hasonlóan a fogyasztásmérő appokhoz. -
kutyman
aktív tag
Hogy kell a rar file-okat kicsomagolni a total commanderrel?
-
-
baalco
tag
válasz
hurrikan #6015 üzenetére
Sziasztok,
kezdő Androidosként lenne egy kérdésem:
Elkezdtem használni a Network Countert, de vmi nem stimmel illetve nem értem.
Lekapcsoltam a mobil adatforgalmat és a wifi-t DE a progi mégis azt mutatja, hogy wifi-n pörög az adatforgalom. Főleg fogadás, éjfél óta már 2 Mb-nál jár... Megnéztem, nincs bekapcsolva a wifi, nem kapcsolódtam rá semmilyen hálózatra.
Ez vajon a program hibája vagy folyik vmilyen láthatatlan wifi-s kapcsolódás?
A telefon egy Gsmart G1345, 2.3-as Android-al.Előre is köszönöm a segítséget!
-
varsam
őstag
Kaptatok már kékhalált android-on
Lezárt képernyőt megtörölgettem egy ronggyal, erre benyomott egy kék képernyőt mindenféle szöveggel és csak az aksi kivétel segített
-
varsam
őstag
válasz
szasanyi #18647 üzenetére
VLC direct pro az SD kártyán lévő filmeket nem tudja lejátszani, legalábbis nekem nem sikerült és nem volt kedvem most összekötni a géppel a telót.
BSplayer-t tettem fel, az felismeri a több audio stream-et, csak váltani nem tud köztük, megakad a film amikor váltani akarok.
Sok időm nem volt mondjuk próbálgatni, majd valamikor megnézem jobban, meg a VLC-t is. -
chab7
addikt
válasz
sunahunter #18645 üzenetére
Jaja, sajna nem ír semmit, mert ez még csak a labs részben van, fejlesztés alatti funkció. Ezért is nem biztos, hogy teljesen jól működik.
-
sunahunter
senior tag
Természetesen be van kapcsolva, egyébként semmit sem tárolt volna el.
Ahogy írtam, az út fele megvolt, de lehet, hogy tovább kellett volna a wifit bekapcsolva hagyni, hadd töltsön le többet. Azt ugye nem írja ki, hogy már letöltötte amit kell, hanem azt mi találjuk ki valahogy. -
chab7
addikt
válasz
sunahunter #18630 üzenetére
Ahhoz, hogy előre letöltse az egészhez a térképszelvényeket a Google Maps-ban be kell állítani: menü -> more -> google labs -> térképterület előre tárolása
(Még béta, úgyhogy nem biztos, hogy megfelelően működik is. Mindenesetre próbát megér.)
-
Joshi
titán
Valaki ismer hasonló progit mint a Soccer Livescores? Nekem olyan app kellene ami ha befrissül működik offline is. THX.
-
rocsaba
tag
Sziasztok, egy alapkérdésem lenne az android rendszerről, lehet –e nagyitani a főmenüben látható ikonokat, s felirataikat, valamint a menüben (alkalmazások között) látható ikonokat, s felirataikat?
-
TRob1
veterán
-
válasz
atillaahun #18627 üzenetére
Hali!
Felraktam a Root Explorert, de nem találom benne, hogy kéne kicsomagolni a feldarabolt filmet. Tehát amikor egy mappában van a r01-r45 + a rar fájl és Total Commanderben a rar fájl átmásolom valahova, akkor megkérdezi, hogy "kicsomagolás az alkönyvtárakkal együtt", na az kéne nekem androidon.
Köszi!
-
Ghard
őstag
Meg lehet oldani, hogy bejelentkezés nélkül menjen a market? Nyilvános wifin nem enged belépni google accra(proxy beállítása nélkül),ha a külön app-al inditom a marketet rögtön ki is lép.
-
Ceree
senior tag
Tudtok javasolni olyan rss olvasó progit, amivel wifin le tudom tölteni a beállított híreket, majd nap közben bármikor offline el tudom őket olvasni, ha van rá időm?
Lehetőleg ne google reader alapú legyen, de ha nincs más, az is jó.
-
PaFec
aktív tag
Nézte már valaki, hogy a viber eszi-e a netet annyira mint a skype?
-
sunahunter
senior tag
Nekem letervezett 150km-t, viszont a közepétől már csak az utat láttad, a környezetet nem. Tehát körforgalomnál pl. láttad a félkört, hogy merre menjél, de mást nem. Net nélkül csak végszükség esetén ajánlható. Egy kezdő sofőr úgy eltéved vele, hogy hívhatja a 112-őt, mer már 3 napja étlen-szomjan az alföldön bolyong.
-
Hajas Mao
tag
Hello!
Tudtok ajánlani olyan progit, ami jelzi a hívásvárakoztatást? (ha hívok valakit, de éppen mással beszél)
-
vlevi
nagyúr
válasz
Debilon #18612 üzenetére
"én leterveztettem vele útvonalat, meg is volt rendesen aztán bontottam wifit és indítottam volna, "
Jaaa, azt nem szabad. Mármint kilépni a Google navigációból, mert akkor újrakezdi a tervezést.
Azt persze nem tudom, hogy mekkora távolságot bír ki internetkapcsolat nélkül, én egy rövid távon terveztem, szándékosan úgy, hogy mindegyik kereszteződésben "rossz" irányba mentem, de áttervezett gond nélkül. -
atillaahun
veterán
Van valakinek ötlete, hogy a facebook néven kívül még mi alapján szinkronizál a telefonkönyvvel?
Mert az ismerőseim feléhez rakott be képet másik feléhez meg nem, pedig az ő nevük is megegyezik mindkét oldalon.(#18624) johnny82
Root Explorer, igaz néha belefagy a végén, de megycsinálja. -
Hali!
Olyan programot keresek, ami feldarabolt fájlokat kicsomagol.
Köszi!
-
sssz
őstag
válasz
HollyBoni #18617 üzenetére
ok, de hol és mire kell kattintanom ha elő akarom hívni azt a térképrészletet?? mert próbaképpen letöltöttem egyet, aztán bezártam a mapset, aztán megint megnyitottam és nem találtam semmi olyan menüpontot vagy valamit ahol elő tudtam volna varázsolni a letöltött térképrészletet.
-
r4z
nagyúr
válasz
sunahunter #18613 üzenetére
Így sem helyes. Ha nincs a készüléken gyárilag, akkor warez. Thread closed.
-
vlevi
nagyúr
válasz
HollyBoni #18599 üzenetére
"Mégsem megy sehogy a google maps wifi nélkül."
De, megy. Mármint navigáció közben már nem igényel adatkapcsolatot. Hogy pontos legyek, akkor nem kell neki adatkapcsolat a navigációhoz, ha előre letöltötted az útvonal környéki térképet a telefonra. A tervezéshez viszont kell neki adatkapcsolat. -
dokee78
félisten
válasz
HollyBoni #18595 üzenetére
Nem kötekedni akarok,de már egyszer engem is ki akartál oktatni. KATTINTS!
Dexter-2000-nek is javasolgatsz és nem nézel utána mit javasolsz.
O.K.,hogy szeretsz segíteni az embereknek,de akkor nézz utána.Ráadásul a Z4ROOT elég régi szerinte.
Ráadásul ahhoz,hogy a HTC WildFire S-t ROOT-olja S-OFF-ba kell tenni a telót és kell hozzá valami XTC clip vagy mi.Pityesz78 IGO nincs Androidra.
Navigon és Sygic: GPS Navigation vagy Google Mops offline lemented a térképet.[ Módosította: 7 ]
-
HollyBoni
veterán
válasz
Dexter-2000 #18604 üzenetére
-
HollyBoni
veterán
válasz
Dexter-2000 #18601 üzenetére
Nem akarok bunkó lenni,de tényleg használd a googlet.
Első találatnál megtudsz mindent a főzött romról,és a rootolásról.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest