- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Aktív témák
-
slice14
veterán
Melyik screen capture alkalmazást ajánljátok gyári, rootolt romhoz?
-
spiritex
veterán
válasz
Mr.Csizmás #19492 üzenetére
Neked is köszi!
-
spiritex
veterán
válasz
Mr.Csizmás #19486 üzenetére
Ez 4 db ceruzaelemből, vagy akksiból szívja ki a szuflát és adja át a telónak?
-
dokee78
félisten
Tudtátok vagy írtam már?
A Smart Keyboard-ban be lehet állítani,hogy a hangerőgombokat kurzorként lehessen használni. -
spiritex
veterán
Létezik szerintetek olyan feltöltött, külső telep, amire ha usb-n rákötöm a telót, akkor feltölti azt?
Azt tudom, hogy van napelemes töltő, de nem arra gondolok, hanem egy telepre, ami fel van töltve biztonsági tartaléknak, és amikor az utcán mondjuk lemerülne a teló, akkor usb-n rádugom, és átadja a szuflát a telónak? -
-
szasanyi
félisten
válasz
aggleány #19459 üzenetére
Az enyém sem az, de gondolom ezt sejted. És igen, valóban elégedett vagyok vele, de talán mondtam ezt is.
Már bánnám, ha az SGS2-t vettem volna! Nem azért mert nem lenne jobb, hanem mert +45k az nagyok sok(k), és nem használnám ki. Ez számomra tökételes, mondhatni több is mint elég. Amennyit használom 2, ritkán 3 naponta kell töltenem úgy, hogy éjszakára nincs kikapcsolva. Igazából 1x merült le a 2. nap estére, de akkor volt WiFi letöltés, net, játék és telefonálás is mind2 nap.
-
sssz
őstag
-
zozyk
addikt
Hello emberek.
Kérnék ajánlatokat HD videó lejátszásra...
MOBO player kifeküdt egy csöppet tőle..Köszi előre is
-
dokee78
félisten
válasz
elfelejtette #19475 üzenetére
Halk.
Voda 845-re stabil a 2.3.5? -
elfelejtette
veterán
válasz
Mr.Csizmás #19472 üzenetére
Mortplayer (2.1 androidnál nincs eq)
-
dokee78
félisten
válasz
Mr.Csizmás #19472 üzenetére
Neutron Music Player pékdául.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
free, equalizeres lejátszóra lenne szükségem. (poweramp kiesik, 15 napos trial...)
köszönöm
-
Dyrtyho
őstag
Nekem most jelenleg egy 2.1 Android rendszer van a telefonomon,és az lenne a kérdésem,hogy megéri rárakni a 2.2 rendszert ? Hogy tudok mindent lementeni a telefonomról ? Gondolok én itt a hívás listáról,smsekről,jegyzetekről...stb.Légyszi segítsetek
-
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a Google Nexus S-en (I9023) Magyarországon müködik-e a gyárilag telepitett Google Earth?
Előre is köszönöm az információt
Nagy Miklós
-
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a Google Nexus S-en (I9023) Magyarországon müködik-e a gyárilag telepitett Google Earth?
Előre is köszönöm az információt
Nagy Miklós
-
aggleány
addikt
válasz
Verhóó #19432 üzenetére
Persze, elvárható egy autótól, hogy kanyarodjon, de anélkül nem is lenne autó. Ez meg anélkül is telefon, hogy lehetne a hangerőszabályozóval számot léptetni.
Én nem hallgatok zenét a telefonon, úgyhogy nem tudtam segíteni.
Sajnos nem tud mindent a rendszer, de azért mi itt szeretjük, a hiányosságaival együtt is. Ha nem szarozod magát az androidot, szívesen segítünk.
szasanyi
Vannak olyan alkalmazások, amik hagynak szemetet, mások nem. Az én telóm nincs rootolva, tehát csak a memóriakártyát látom, de ott van már pár dolog, aminek az alkalmazását eltüntettem. Részemről úgy oldom meg, hogy ha törlök egy progit, akkor rögtön utána megnézem a kártyát is, és ha hagyott valamit, kitörlöm azt is. Nem a leggyorsabb, nem a legegyszerűbb, de megfelelő alkalmazás híján egyelőre számomra a legjobb módszer.
Most van nálam teszten egy SGS Plus.
Megnyugodtam, nem ajánlottam Neked vacak kütyüt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
szasanyi #19456 üzenetére
Root nélkül az
android assistant-ban is van lehetőség törölni az un. maradékokat (tools / cache cleaner és system clean. Illetve van benne egy Persze nem takarít ki mindent, de kezdetnek megteszi.
A beavatási szertartás által pedig csak elszántabb leszel.
-
szasanyi
félisten
Köszi!
És éppen ilyesmire voltam kíváncsi. Azt meg én sem értettem... ráadásul ha valakinek vannak hiányosságai egy témában, az jelenti azt, hogy teljesen tájékozatlan, de kulturált emberek ugye akkor sem "hülyézik" le ha netán így lenne.
A kezdő, tapasztalatlan autóvezetőnek sem azt mondják, hogy menjen busszal vazze...
Ezzel sajna még nincs megoldva a dolog. No majd megnézem mik is vannak ott, amik "maradéknak" tűnnek, csak hát manuálisan kitörölni bármit- amiben az ember nem 100% mértékben biztos -, nem éppen veszélytelen.
De gondolom sokan vannak, akik hozzám hasonlóan telepítettek programokat, játékokat aztán törölték, mert nem tetszett vagy nem azt hozta amit elvárt, esetleg nem indult el. Na most ha elég sok ilyen van (lesz), és ezek valóban okozhat problémát, akkor csak kell(ene) foglalkozni vele. Meglátjuk hátha van tapasztalata, érdemi hozzászólása még másnak is a témához - esetleg ajánlás valami megoldásra, vagy biztos infó arra vonatkozóan, hogy nem jelenthet semmi problémát (némi fölösleges helyfoglaláson kívül). -
válasz
szasanyi #19431 üzenetére
"Android alatt a telepítés és unistallálás az nem hagy maga után olyan "szemetet" mint mondjuk Win "
Jogos az aggodalmad, nem vagyok valami nagy informatikus, de az látom, hogy az alkalmazás törlés után gyakran ottmarad a szemét (mappája, benne néha fájl is) a memóriakártyán. Eltudom képzelni, hogy ugyan ez megtörténhet a teló belső memóriájában is. Pl volt egy képszerkesztő alkalmazásom PicSay, törlés után a mappájában ott voltak a képek thumbs fájlai. Azért ez egy kicsit cikki, és okot ad az aggodalomra. Egy idő után zavaró lehet a sok használatlan fájl. Én manuálisan törlöm őket, de nem volna rossz egy takarító alkalmazás.
Nekem is furcsa volt petipetya kirohanása, biztos nehéz napja volt.
-
flash-
veterán
úgy csináltam.
De nem megy.
Viszont a T-online oldalán ezt olvastam:
"Az SMTP szerver használatakor a levelező programot úgy kell beállítani, hogy használjon küldéskor is felhasználónév-jelszó hitelesítést. "
k-9 ben hogy kell ezt a felhasználónév-jelszó hitelesítést bekapcsolni?
-
flash-
veterán
k9 levelezoprogramot hogy kell beallitani hogy ha a t-home os mailcimemet hasznalom akkor tudjjak emailt küldeni?sajna nem megy pedig Az smtp hez a mail.t-onlibe.hu van beirva.ötlet????????????????
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan appról ami a főkijelzőn görgetve minden oldalon másik hátteret rak ki?
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #19440 üzenetére
Shazam és a Soundhound a 2 legjobb.
-
Dyrtyho
őstag
Tudtok valami jobb zeneszám felismerő androidos progit ? Mert a Shazam,az elég sok számot nem ismer fel,és ez egy kicsit zavar engem.Előre is köszi a segítséget
-
lefkosia
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vicces programokat?
ibeer, sword, rolla joint stb. -
-
helixP
nagyúr
-
Verhóó
tag
aggleány és a többiek, nem volt igazam a szarozással kapcsolatban, de azért egy autótól is elvárható hogy kanyarodjon nem?Sok cigány között nem szívesen veszem elő a mobilom.Most PlayerPro sikeresen kihasználja ezt a 2 gombot is.Az Astro Playerben hiába állítottam be, nem működött.További szép napot!
-
szasanyi
félisten
Értem. Akkor Android alatt a telepítés és unistallálás az nem hagy maga után olyan "szemetet" mint mondjuk Win esetében, vagy az nem takarítja le? Illetve nem mondtad, hogy precízen működik-e, és volt-e vele semmi problémád (valamint a használatának következményeként sem).
petipetya: a telefon már meg van (SGS+) és nem értem ezt miért mondtad? Találtam egy programot, ami hasonlít a Win alatt használtra de nem tudom kell-e, jó-e azt használni Android alatt.
Vergődök? Hát neked is van egy stílusod, de ha megkérhetlek velem szembe ezt mellőzd. Nem téged kérdeztelek, kvázi neked nem is kell reagálnod!
-
flash-
veterán
k9 levelezoprogramot hogy kell beallitani hogy ha a t-home os mailcimemet hasznalom akkor tudjjak emailt küldeni?sajna nem megy pedig Az smtp hez a mail.t-onlibe.hu van beirva.ötlet????????????????
-
domerator
veterán
Sajnos emberünk az alapokkal is kínlódik, mint malac a jégen...
ne is mondj neki ilyet, hogy tegyen fel CM-et...
Valahol sajnálom... felajánlottam neki, hogy segítek személyesen, de marha messze lakik Budapesttől...
Valahol a lakhelye környékén kellene találnia egy fórumszakit... (bár utána nincs menekvés addig, amíg számot nem tud váltani valahogy a hangerőgombokkal...)
Ja... Defyje van...
-
szasanyi
félisten
És mit tapasztalsz? Advanced Task Killer van fent nekem, ha sok programot be akarok zárni egyszerre. Nem fut a háttérben, csak ha elindítom és önmagát is bezárja. Az érdekelne, e CCleaner miben jobb, több? PC-n ugye a fájlmaradékokat is letakarítja, nem tudom Android rendszer esetén (telepítés eltávolítás, stb.) van-e ilyen, illetve ez letakarítja-e? Ja, meg az is fontos, hogy okoz-e bármilyen problémát?
-
-
perempe
veterán
endomondo-val rögzítettem a megtett utat, szeretnék .gpx fájlt csinálni. hogyan lehet?
-
szasanyi
félisten
aCCleaner Pro jó-e, szükség lehet-e rá? Használ ilyet bárki is?
-
varsam
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok olyan alkalmazást, amivel élőbe tudnék nézni meccseket streamelve? Akár csak az is jó lenne, ha highlights videókat tudnék nézni, x perces késéssel.
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest