- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Jelenleg Németországban vagyok.
Így be lehet állítano a Play-en,hogy a könyvek között ne a Német könyveket kínálja fel hanem a Magyar nyelvûeket? -
jegenye77
addikt
A facebook messenger alkalmazásban le lehet tiltani valahogy a rezgést üzenet érkezésekor?
-
jegenye77
addikt
Csak én nem találom a google play-en a PayPal fizetési lehetőséget?
Vagy nincs is? -
jegenye77
addikt
Hosszú tanakodás után úgy döntöttem csak fizetek egy alkalmazásért.
A PowerAmp-ot venném meg mert tényleg ez a legjobb zenelejátszó progi.
A kérdésem az lenne,hogy ha ezt most megveszem akkor ha telót cserélek vagy csak pl.:romot akkor is letölthetem újra?Vagy van valami korlát? -
jegenye77
addikt
ingyenes poweramp-nál,hogy lehet megszüntetni azt,hogy minden indításnál ne ugorjon fel a market reklámja a fizetős verzió vásárlásához.
Sőt sokszor az album váltásakor is felugrik! -
jegenye77
addikt
Foci Eb TV helyett nem tudtok másik alkalmazást ajánlani amin lehet is nézni az adást?Eddig csak egyszer sikerült nézni rajta.
Sajnos az SPB TV se jó mert külföldön vagyok és le van tiltva a foci és az F1 ha nem Magyarországon van használva.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Foci eb tv alkalmazás nagyon jó csak sajnos eddig egy félidön kívül nem töltődött be semmi.
Gondolom le van terhelve de,hogy 30 perc se elég,hogy menjen az gáz. -
jegenye77
addikt
Kipróbáltam még egy párat de valóban a Poweramp nyert.
Ès igen, tervezek egy minőségi füles beszerzését. -
jegenye77
addikt
Poweramp-tól van jobb zenelejátszó?
Lehet fizetős is. -
jegenye77
addikt
Az miért van,hogy a Poweramp zenelejátszó progi nem látja albumnak azokat amiket én készítek /pl. egy válogatás mappa/ és másolok fel az sd karira?
Ezeket beteszi az egyéb hangok közé. -
jegenye77
addikt
erre akkor nincs ötlete senkinek?
-
jegenye77
addikt
erre valaki?
-
jegenye77
addikt
A Gmote alkalmazásban miért nem tudom a telefonon lejátszani a filmeket?
Minden része müxik de mikor rámegyek a filmre akkor a böngészőt dobja fel és le akar tölteni!
Valamikor a Blade-en használtam már és akkor egyből lejátszotta az adott filmet. -
jegenye77
addikt
Valamikor volt egy alkalmazás,amivel a skype-ot lehetett kilőni.Sajnos nem találom.
Tudnátok dobni egy linket![ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz
frensys #31173 üzenetére
Először is nyugodj le.
Azután gondold még egyszer át,hogy mik azok amik tényleg fontosak.Azután a sok f@szságot töröl le a francba.Ne telepíts mindenféle hülyeséget arra a szerencsétlen telóra.
De ha így sincs elég szabad hely,akkor a telefonod topkjában tuti segítenek,hogy hogyan tudod ezt megoldani.Mert van olyan,hogy szinte mindent az sd-re tudsz majd telepíteni.
Nálam is így van ill. így voltam vele én is.
Ha mégse jó így,akkor vegyél egy drágább telót,amire gyárilag több alkalmazást tudsz telepíteni.
És végül!
Próbálj meg nem egy mondatban leírni egy fél oldalt!Mert hidd el még ha telóról írsz is,abban is vannak nagybetűk. -
jegenye77
addikt
Nagyon figyeljen oda mindenki mert úgy látom a mester frensys tovább tanít!
-
jegenye77
addikt
frensys fenomenális
-
jegenye77
addikt
Kicsit hasonló az előbbihez de erre valaki!?
-
jegenye77
addikt
Van olyan ingyenes fps game amit multiban lehet játszani?
-
jegenye77
addikt
Milyen program vagy alkalmazás kell ahoz,hogy ne csak a youtube-on lehessen a videókat nézni,hanem más megosztókon is.Pl indavideó.
-
jegenye77
addikt
25961-re valaki?!
-
jegenye77
addikt
Milyen progival látom wifin keresztül az asztali gépem?
-
jegenye77
addikt
Melyik a legjobb zenelejátszó progi?/hang minőségre gondoltam/
Lehet fizetős is. -
jegenye77
addikt
Alvó módban mindig megszakad a wifi kapcsolat? (ZTE BLADE)
Vagy be lehet állítani,hogy megmaradjon. -
jegenye77
addikt
válasz
Keresztapper #20236 üzenetére
Néha egy két alkalmazást töltök le.Nem használnám ill. használom túl gyakran.
De azért odafigyelek rá köszönöm. -
jegenye77
addikt
Az utorrentet,hogy kell elindítani?Feltelepítettem,de utána regisztrálni kell vagy miért kér felhasználónevet ill. jelszót?
-
jegenye77
addikt
Létezik valami helyesírás-segítő progi?Olyan mint a win-be ami van.
Akár fórum írása vagy sms írása közben segítene. /sokaknak hasznos lenne/
-
jegenye77
addikt
Tudtok ajánlani valami értelmes fps játékot!
-
jegenye77
addikt
Milyen programmal lehet blokkolni a felugró reklámokat?
-
jegenye77
addikt
Egy olyan alkalmazást keresek,hogy egy kis jegyzetet írok azt ki tudjam rakni a kezdő felületre,hogy pl. egész nap lássam.
Nem egy adott időben figyelmeztessen,hanem legyen ott egész nap. -
jegenye77
addikt
Tudtok nekem ajánlani egy olyan alkalmazást,amibe jegyzeteket írok bele,és ezt egy jelszóval lehessen megnyitni?
-
jegenye77
addikt
Tudtok egy olyan alkalmazást amivel be lehet állítani az emelkedõ csengõhangot?
-
jegenye77
addikt
Ha letöltök egy alkalmazást a marketrol és telepítem,majd miután ezt meguntam és törlöm,akkor azt a fájlt is törli amit letöltöttem?
Úgy értem hogy nem marad a telón egy kis fájl amit letöltött és ahonnan feltelepítettem a programot?
Gondolok itt arra is,hogy csak a helyet foglalja feleslegesen vagy esetleg ha mégis kellene akkor innen tudom újra telepíteni?
Vagy nem is marad semmiféle nyoma a telón. -
jegenye77
addikt
Most akkor a Sygic az ingyenes?
Mert ahogy telepítettem máris írta,hogy 1 hét és lejár majd a licencért érdeklődjek. -
jegenye77
addikt
ZTE telómba 2gb-os kártya van.Ebből 1gb foglalt.Ezek a navik a térképekkel mekkora helyet foglalnak?
-
jegenye77
addikt
Nem rég óta van androidos telóm.Azt kérdezném,hogy van rá olyan navigáció,ami nem használ közben netet és ingyenes?Úgy gondolom,hogy a telefonon lenne a térkép és csak a GPS-t használja.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel