- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Aktív témák
-
AppProtector
"7 napig ingyen lehet próbálni. Alkalmazásokat lehet vele jelszóval védeni. Régóta használom elég jó kis cucc."Ha nem ismernéd a magyar verziót, akkor itt letöltheted. App Protector: védelem Androidra Ez teljes, nincs hétnapos próbaidő és magyar nyelvű.
-
dokee78
félisten
Melyik az az app,amelyik összefésüli a Facebook kontaktok képeit a telefonkönyvben lévőkkel?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Most kérdezték tőlem is, úgyhogy gondoltam megkérdezem.
Szóval, adott egy Alcor táblagép, többet sajna nem tudok, csak annyit, hogy 2.1 fut rajta.
A gond az vele, hogy nem fut rajta sem a Skype, sem pedig az FB kliens. Szerintetek mitől lehet?
-
janes74
senior tag
válasz
Keresztapper #19693 üzenetére
No problemo:-D
-
VD
őstag
válasz
DeathAdder #19689 üzenetére
Vibernek nincs fekvő módja.
-
Necc
addikt
Üdv.
Egy olyan programot vagy megoldást keresek android 2.3.4-ra, ami a gyárilag "legutoljára futtatott" alkalmazások helyett csakis és kizárólag az éppen futó alkalmazásokat mutatja.
Nem kell hogy task/service/process killerslaughter meg hasonló agyonbonyolított marhaság legyen, csak egy rém egyszerű app vagy tweak kell ami a fentieket megcsinálja.
-
Hali.
Mai nap telepítettem a viber nevű alkalmazást, amit nagyon hasznosnak és pénztárcabarátnak tartok.
Azt viszont nem tudom , vagy csak nekem nem lehet fekvő módban használni az üzenetezést és az egész programot?
-
flash-
veterán
sziasztok
olyan program kellene ami megmutatja hogy egy adott hely tőlem merre van(fok)
pl cegléden vagyok.beütöm budapest koordinátáit és a program megmutatja hogy tőlem melyik irányba van budapest.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy amikor engedem frissíteni a google maps-ot,vagy a gmailt, település után elindul két új procesz(com.google.android.apps.mapsriendService, com.google.android.apps.maps:LocationFriendService) és pörgetik a procit és merül a telefonom.
Mit kell beállítani hogy ez ne fusson a háttérben?
Ez csak a legutóbbi frissítés óta vacakol..Köszi!
-
basaja
senior tag
hali
behalt telómat cserélik gariban.A régi rootolva volt,rajta figyelt a Titanium Backup+a Link2sd.Az sd kártyámon ott vannak a progik a particionáláson.Valahogy beletudom varázsolni az új telefonba a mentett appokat?Vagy gyalulhatom az sd-t és kezdhetem előlröl a telepítéseket? -
aggleány
addikt
Segítség kellene, kedves kollégák! Olyan progikat keresek, amivel
1.) Le lehet zárni egy alkalmazást; és
2.) titkosítani lehet egy mappát a microSD-n.Visidon applock már van, de egyéb lehetőségek is érdekelnének.
-
domerator
veterán
Köszi az infót.... most már tudom, hogy benne van... de ha már ennyire tájékozott vagy, akkor megkérhetlek jóuram, hogy megosztod a titkot és elmondod hogy hol a vérben van ez benne a blédben???? mert én ott nem láttam, pedig volt vagy 15 rom rajta...
(nem akarlak megbántani, de bammeg ennyi erővel be is írhattad volna rögtön, hogy hol van...)
-
tipuka
addikt
hali!
az a kérdésem lenne, hogy a taskkiller fent van telómon, (mini pro) és egyszerűen nem győzőm "kill select apps"-t nyomni fél óránként, mert mindig minden vacakmegnyílik! minden szinkronizáció meg adatforgalom le van tiltva pedig, de a nap végére 40% alá megy az akksi. ez normális? widgetként az angry birds, a market ikon,jegyzettőmb és 1 riasztások van kint az egyik oldalon. -
sssz
őstag
válasz
domerator #19652 üzenetére
emlékeim szerint ugyanott volt mint ennél:
beállítások/vezeték nélküli hálózatok és..../wifi beállítások/nyomj egy menü gombot/válaszd ki a speciális fület/wifi alvó mód irányelvek
TRob1: akkor ezek szerint rosszul emlékeztem és a Déziben nem pont ugyanezek a beállítási lehetőségek voltak.
-
gws580
tag
Sziasztok!
A 3betűs naviból csak ez az egy fajta van Androidra?
vagy így is lehet.....
Androidra nincs pont olyan tipusú 3betűs navi ami a WinMob-on annyira kezelhetőbb, szebb, jobban beállitható, szerethetőbbvolt
-
csabám
addikt
Erre valaki valamit?
-
sssz
őstag
válasz
doddencs #19643 üzenetére
tényleg? még jó, hogy nem ezt a telefont vettem meg
pedig ez vagy a htc desire S között vacakoltam, de végül a htc mellett döntöttem.
Akkor próbáld ki a widgetsoid 2.x-et. abban biztosan találsz ilyen widgetet. sőt, ha zavar mint widget, akkor be is rakhatod - más kapcsolókkal egyetemben - a lehúzható értesítési sávba is.domerator: úgy emlékszem anno a sima Desire-emben is ez volt, és most a Desire S-ben is van. Lehet, hogy ez valami HTC specifikus dolog.
Furcsa, hogy nálatok nincsen ilyen. Tutira jó helyen keresgéltek? -
sssz
őstag
válasz
Tesztelo.hu #19640 üzenetére
ezek közül lehet választani a telefon általam írt menüpontjában:
- 15 perc után
- hálózati táplálás esetén soha
- sohamiért kellene amugy kikapcsolnia azonnal? attól még hogy kialszik a képernyő megy a wifi. nálam soha-ra van állítva, pont azért hogy kikapcsolt képernyőnél is szinkronizáljon.
-
TRob1
veterán
Akkor ott vmi nagyon eszi az akksit.
Ma reggel levettem töltőről (ZTE Blade), délelőtt 15 perc zenehallgatás, perpill 91%-on az akksi. Vagyis 10 óra alatt evett 9%-ot, és nem volt repülő módban (és persze kikapcsolva se). Mondjuk ma nem beszéltem rajta, de wifi folyamat be volt kapcsolva, és ment 1-2 szinkronizálás a háttérben, és Marketra is ránéztem kétszer. -
petipetya
nagyúr
-
sssz
őstag
akkor javaslom a k9 mail klienst. ebbe be tudod állítani az összes e-mail fiókodat és lehet hozzárendelni led, rezgést, ismétlődő rezgést, hangértesítést. akár fiókonként különböző módon.
igaz ez nem értesítő app, de szerintem ez neked megfelelő lehet.
-
zzz03
őstag
Köszi! Mx Video Player nyert (eddig, 5,6-on kívül mindegyiket vitte tökéletesen).
Ezeken a videó formátumokon próbáltam:1. - Video Format.....: XviD (hdtv) + felirat (simán kezelte, minden ékezet jó volt Mx-ben)
Video Resolution.: 624x352/Bitrate....: 1045 kbps/Video Framerate..: 23.976
Audio Format.....: MP3 VBR/Bitrate....: 149 kbps average/Audio Sample Rate: 48 KHz2. - x - BDRiP.XviD.HuN
Video Info..: [Xvid], 1467 kbps, 720x304, 23.976 fps
Audio Info..: [AC3], 448 kbps, Hun 5.13. - x - TVRiP.XviD
ViDEO------( 1037 kbps )
AuDiO------( 138 kbps VBR )
ResolutioN-( 640x352 )
FPS--------( 25 )4.- x - DVDRip.XviD
Video formatum......: XviD, 1192 kbit/s 2pass, 856x272
Audio formatum......: AC3, 5.1 ch, 448 kb/s, 48 KHz5. - youtube-ról letöltött .mp4 1280 x 720 (akadozott mindbe)
6. - youtube-ról letöltött .mp4 1920 x 1080 (ezt nem vitte egyik sem)
-
sssz
őstag
-
blueye
veterán
3G Watchdog nálam rendszeresen nullázza a havi számlálót (minden más beállítás megmarad) ha lemerül/kikapcsolom a telefont. Mi lehet ennek az oka?
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
olyan missed remindert keresek ami emailek után is tud jelezni és stabilan működik
a mostani a sima missed reminder (naracssárga ikonos) tökéletesen müxik csak sajna gmail-t tud kezelni a nativ email klienst nem
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest