- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
sssz
őstag
-
Verhóó
tag
na de mitől lenne kevés? Gyári 2.2. Launcher pro és valami magyar bill fut csak.Ez nem sok
-
Verhóó
tag
ha beállítok egy live háttérképet miért kapcsolódik ki magától?Task killer nem lövi le
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #19190 üzenetére
az adw-ben is van mappa, csak ott nem mappának hívják hanem katalógusnak. gyakorlatilag olyan mintha minden csoportodnak külön app drawerje lenne. tudsz köztük váltogatni, lépegetni.
-
-
-
TRob1
veterán
Tudom, követem majdnem napi szinten a híreket, csak a "mádzsár verzsön" kissé le van általában maradva, én meg rászoktam arra.
(Már párszor gondoltam hogy visszaszokok az "inglisre", de oszt mindig maradtam a jó anyanyelvemnél.
) Bízom benne, hogy minél előbb lesz hiavtalos ungarise támogatás, és akkor mindig friss tudok maradni.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #19178 üzenetére
nekem a legszembetűnőbb különbség az app drawer gyorsasága és a kezdő képernyők görgetési sebessége és a visszapattanás szabályozhatósága.
TRob1: azt hiszem már 2.58-nál tartanak.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #19174 üzenetére
de most ugye az EX verzióról beszélsz mindkettőnél? mert a sima adw tényleg elég vacak.
-
domerator
veterán
A Go Launcher még bugos... logcatban volt jópár error pirossal, betűvel és Go Launcher szerepelt benne...
Na meg nekem 2x is rebootolta a telót. -
sssz
őstag
válasz
TayRol #19169 üzenetére
sokkal gyorsabb szerintem (az app drawerben érezhető ez a leginkább). rengeteg beállítás, pl a képernyő áttűnések, megnyitások, ikonok fliratának a színe, mérete változtatható, maguknak az ikonoknak a mérete változtatható. a különböző témák kombinálhatók, tudsz az ikonok mögé egységesen vagy eltérő színekben hátteret rakni (iphone stílus) mindenféle téma nélkül és még sorolhatnám
-
TayRol
nagyúr
válasz
TazLeacher #19170 üzenetére
en is, azert kerdem. a go szerintem jobban testreszabhato. szerintem.
#19172: asszem fel kell tennem megint, hogy alaposabban megnézzem a kulonbségeket.
-
postajoska
tag
Üdv!
Tudna valaki mondani Bluetoothon egy időben játszható multiplayer játékot ?
-
perempe
veterán
válasz
hodostamas #19160 üzenetére
nem, lehet használni, csak a program indításánál is továbbot kell nyomni, nagyon arra van kihegyezve szerintem.
-
sssz
őstag
de nem drága és ennyi pénzt megér.
ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy a telefonon konvertálj akkor a pc-re ezt ajánlom: linkpetipetya: örülök, hogy tetszik
én már nagyon régóta ezt használom. időről időre kipróbálok másikat, de szinte rögtön visszatérek, mert egyik sem olyan jó mint az adw ex.
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet az android feloldó képernyőjét kikapcsolni? (van -e rá lehetőség)
Mert most a használt launcherben is van és az jobban tetszik, de most mindig fel kell oldani mind a kettőt.
Előre is köszönöm -
perempe
veterán
Endomondo Sports Tracker melyik verziója még nem fészbukos/tvitteres?
-
sssz
őstag
media converter
nagyon jó, én már egy ideje használom -
aveos
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan apps-t, ami pdf fájlból epub fájlt automatikusan vagy konverterben átalakít?????
HELP!!!!!!
Előre is kösz!!!!!!!!!!!!!
-
Verhóó
tag
Keresztapper, köszönöm szépen sajnos átsiklottam felette
Feltettem ezt az Astro palyert, meg is van a hot key Volumedownlong a next track-re beállítva, de sajnos nem működik.Elmagyaráznád szájbarágósan? -
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Kérdezném hogy tudtok e valami alkalmazást arra hogy a bluetooth több dolgot is tudjon egyszerre csinálni?
Vagy olyan játékot amit többen is tudunk egymással játszani? Mondjuk 3-4-en? Vagy az ilyen nem lehetséges? -
r4z
nagyúr
válasz
Keresztapper #19124 üzenetére
Persze.
A HD2 az egyetlen olyan WM-os telefon, amiben van elég erő. Ezt az erőt pedig a WM ki is tudja használni, mivel sokkal komplexebb rendszer az Androidnál. Sokkal jobb mókolási alap, sokkal inkább hasonlít az asztali rendszerekhez. Bármikor elcserélném a Dézimet egy HD2-re.
Hogy on is legyek:
TouchFlo 3D-hez (vagy WM Sense-hez) hasonló launchert ismer valaki? -
jeni
félisten
Hello
A 2way callrecorderben hol az a funkció a beállításokban,hogy nem kapcsoljon be a kihangosító? Ugyanis hívás alatt bekapcsolásnál átvált kihangosítóra.
Esetleg valami hasonló funkciós callrecoreder van a marketen ami nem kapcsolja a kihangosítót? -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Le tudom tiltani valahogy az eredeti zárképernyőt, mert a qqlauncheré jobb de mindig beadja mind a kettőt.
Előre is köszönöm! -
sssz
őstag
-
Kiskutyák
aktív tag
Már a rootolást se engedi. Ami a linken volt leírás az alapján csináltam, de nem engedi. A LauncherPro az rajta van, superuser is, a z4root-al próbáltam. 3x is, azt írja ki, hogy rootolva van. De közbe mégsem.
SonyEricsson X8 rootolás? Ebbe valaki?
(Ezkülön, a lényeg most a Flytouch3 lenne)
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
Keresztapper #19126 üzenetére
K9 mail-ban be lehet állítani olvasási visszaigazolást?
-
Keresztapper
senior tag
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
hodostamas #19135 üzenetére
Esetleg másik progi ami ingyenes?
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
hodostamas #19129 üzenetére
Flytouch 3 van. OK a rootolás megtörtént! LauncherPro, az ott leírtak alapján ami a linken van. Most akkor marad a második kérdés, autostart???? Hogyan???
-
saphancs
aktív tag
válasz
Keresztapper #19126 üzenetére
Köszönöm!
A hotmailel kínlódok, de a többi perfekt... Valahogy talán majd összejön az utóbbi is
-
Kiskutyák
aktív tag
sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Lenne egy Flytouch TabletPC, rajta Android 2.2. A kérdésem, hogy hol tudom azt beállítani elsőkörben, hogy ROOT-ként lépjek be? A másik ami még fontosabb, hogy hogyan tudnám azt beállítani, hogy mondjuk a Dolphin Web Browser bootolás után automatikusan elinduljon. Próbáltam más Autostart (root) -al, autorun managerrel, de sokra nem jutottam. Az autostart proginál mindenhol ezt a szöveget találom leírva:
"This application runs /data/opt/autostart.sh as root after booting the device and finishes. /data/opt/autostart.sh not provided. You need to create it and fill some commands you wanna run at startup.
"swapon /sdcard/swap.img" for example
Root required "Tehát először is ROOT required!!!!!
Remélem van itt pár tapasztaltabb ember aki tudna ebben segíteni. Köszi előre is.
-
Keresztapper
senior tag
(#19036) VD
Személyhez fűződő jogok megsértése esetén, tekintettel arra, hogy a kérdést a Posgári törvénykönyv szabályozza, polgári per indítható, amennyiben az alábbiak teljesülnek:
"Ptk. 80. § (1) A személyhez fűződő jogok megsértését jelenti a más képmásával vagy hangfelvételével kapcsolatos bármiféle visszaélés.
(2) Képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához - a nyilvános közszereplés kivételével - az érintett személy hozzájárulása szükséges.
(3) Az eltűnt, valamint a súlyos bűncselekmény miatt büntető eljárás alatt álló személyről készült képmást (hangfelvételt) nyomós közérdekből vagy méltánylást érdemlő magánérdekből a hatóság engedélyével szabad felhasználni."Így tehát a vádhatóságot hagyjuk csak, polgári perben túl nagy szerepük nincs.
Ettől függetlenül nem szép dolog a hívások rögzítése, de sajnos van olyan helyzet, amikor szükséges lehet és az sem igaz, hogy a bíróság előtt haszontalan volna. Ugyan kizárhatják a bizonyítékok sorából, de volt már olyan per (pl családjogi), ahol érdemi szerepe volt a döntéshozatalban.
(#19056) Verhóó
Szerintem itt többen is tudnak, ha egy kicsit visszaolvastál, vagy a keresőt használtad volna, még kérdezned sem kellene.
(#19111) RazorGTR1
"Jó cucc az a Dia, én pl. egy HD2-re nem is raknék Androidot, csak WinMo-t Ez csak úgy eszembe jutott, ne keresd az összefüggést"
Ez nagyon érdekelne. Kifejtenéd, hogy a HD2-re miért nem tannél androidot?
-
saphancs
aktív tag
Helló Szakik!
Tudnátok olyan e-mail widgetet, ahova az összes e-mail fiókomat be tudom állítani, és jelzi, ha kapok valamit... Van ugye egy alap g-mailes fiókom, meg egy yahoo-s ezekkel kevésbé van gond, de a munkahelyemnek hotmailes címe van... Ezeknek kéne egy widget alatt villogniuk -
petipetya
nagyúr
31
-
Dyrtyho
őstag
Egy nagyon fontos kérdésem lenne felétek.Szerintetek melyik a legjobb avi formátumú videó lejátszó ? Mivel tudok az LG GT540re avi formátumba konvertálni,hogy akkora legyen a videó felbontása,hogy a GT540-emen pont megfelelő méretű legyen ?
-
r4z
nagyúr
Azt ne mondd, hogy meglepődtél (jó, mondjuk dombilától is egy szép privátot kaptam anno...
)
na mostmár végképp öregnek érzem magam
Ne tedd! Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát.Tényleg jó telefon, de az android után engem zavarna, hogy egy stylushoz van "kötve a kezem".
Stylus nélkül is egész jól használható, még ha nem is egy CP panel. -
sssz
őstag
jesszus, akkor még tizenéves vagy
) (nem kénne már aludnod?
)
na mostmár végképp öregnek érzem magam
nem baj,akkor is a kivételek közé tartozol
a szmájlit meg csak később vettem észre
Tényleg jó telefon, de az android után engem zavarna, hogy egy stylushoz van "kötve a kezem".
-
r4z
nagyúr
Meg ne sértődj kérlek!!!
Nem véletlenül volt ott a szmájli a végén
A korommal melléfogtál. Nagyon melléfogtál. Feleannyi idős se vagyok, mint Te
Jó cucc az a Dia, én pl. egy HD2-re nem is raknék Androidot, csak WinMo-t
Ez csak úgy eszembe jutott, ne keresd az összefüggést
-
domerator
veterán
Egy sokáig Diamondot használó ismerősöm anyagai
ha esetleg szükség lesz rá a gyógyításhoz
-
TayRol
nagyúr
akkor egy kis on a vénlányok között:
camera 360 nálatok is kegyetlen mod szivja az akksit? vagy a hiba az en turmixgépemben van?
-
aggleány
addikt
Ha még csak az ifjú nemzedék lenne... Sajnos vannak olyanok is, akik már felnőhettek volna egy bizonyos alapszintre.
RazorGTR1
Nem téma, már rendeztem magamban. Szépen növekszik a listám, hogy kinek nem válaszolok a továbbiakban.
Akinek nem kabátkája, ne kapkodja magára. Tudod, az intelligencia nem korfüggő.
Olyat viszont még senki nem hallott, hogy nősoviniszta legyen valaki.
-
sssz
őstag
Dehogy!!! A jelenlévők természetesen mindig kivételek!!
Meg ne sértődj kérlek!!!És - ugyan nem tudom melyik korosztályhoz tartozol - de gondolom a 20as éveidet taposod, szóval már nem tartozol az ifjú nemzedékhez
Én a 32évemmel már aggnak számítok ebben a társaságban
A Mammutnál találkozunk majd. Remélem megoldja a gondot, mert nem szeretne a párom másik telót. Imádja azt a Diamond-ot. Bár én erőteljesen próbálom rábeszélni az Androidra
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged