- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Nemtom hogy tudsz-e vhol találni, mert egyelőre beta. Gondolom jövő héten már fenn lesz marketen.
Így nem annyira látszódnak, de:
-az elsőn, ha megfogsz egy ikont, jobbra húzod az egész képet, és értelemszerűen az indul rögtön, amelyik ikont megfogtad.
-a másodikon a középsőt felfelé mozgatva unlock, az ikonokat meg a lockra húzva aktiválódik az ikonnak megfelelő
-a harmadiknál lefelé kell húzni annál az ikonnál fogva, amit használni akarsz épp
-negyedik: na itt nem látszik sajna, de ha elkezded egy picit is húzni a lock ikont, egy kör jelenik meg körülötte, és 4 irányba tudod mozgatni: lefelé unlock, a többi meg a szokásos (üzenet v telefon), illetve itt még van a fényképező.
kb. ennyi. -
lefkosia
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani screen capture programot?
-
gyuszmó
őstag
Tudtok v.mi működő ingyen sms progit,olyan kellene a minél nem kötelező,hogy akinek küldöm net elérése legyen,mert 1000 éves telóról van szó.szóval csak normál módban tudja fogadni
köszi
-
Nordik
őstag
Viber-t hogyan tudom ujra hasznalni, ha egyszer deaktivaltam egy telefonszamon? Azt hittem eloszor deaktivalni kell majd uninstallalni a programot. De most hogy ujratelepitettem nem enged ujraregisztralni. Mit tegyek?
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #20484 üzenetére
Na én is újra ráálltam az angol verzióra (eddig a 2.53-as magyar volt fenn). Jó ez a Locker hozzá. (Azért remélem hamarosan lesz hivatalosan is magyar nyelv hozzá, mert már úgy megszoktam.)
(#20490) Dyrtyho: Gondoltam.
Csak poénkodtam kicsit. Ha lejjebb/feljebb olvasol még 2-t, látod hogy nem is én írtam eredetileg, csak copyztam (kis módosítással)
-
zho-lee
addikt
Régóta keresek egy appot,tudtok ebben is segíteni?
Egyszerűen eltorzítja a beszédhangot,de nem az,ami felveszi és visszajátsza,hanem olyan,ami hívás közben..
Bár lekéstem a feleségem szülinapját,de névnapja még lesz idén. Én meg szeretném nagyapám hangján felköszönteni..
Van ilyen app?
Nézegettem a marketen,de ennyire nem vagyok profi angol. -
Dyrtyho
őstag
Aki csak teheti szedje le az AXN Player nevezű app-ot,mert nekem egyszerűen bevált,és a kedvenc sorozataim eddig összes részét is megtudom nézni rajta,úgy hogy mindenkinek csak ajánlani tudom
-
zho-lee
addikt
HILFE!!!
Aki ismeri, az tud nekem segíteni a GO Launcher EX Locker használatában?
Már telepítve van, de nem jövök rá... -
PaFec
aktív tag
Segítsetek ha tudtok. Felraktam egy tárcsázó app-ot egy tab-ra, és szeretném alapértelmezettre állítani. Hol tudom ezt megtenni?
-
domerator
veterán
-
chab7
addikt
válasz
Canonfan #20459 üzenetére
Én pedig a DW dialert ajánlom még a többi mellett.
Tud becenév szerint rendezni és a tárcsázóval böködev keres is bennük + ékezetes neveket is felajánl.Egyet nem tudok benne, ebben segíthetnétek. Valahogy csak a Google címjegyzék jelenik meg benne, a Facebook kontaktok nem, a Skype-ból is csak az aki benne van a Google címjegyzékben is. Míg gyári tárcsázóban benne van mind3 ahogy kell.
(#20469) nagy1970: Figyu már. Amit a többiek írnak az nem érdekel, vagy csak vaksi vagy. Be van linkelve mit kell feltelepíteni és akkor fog menni más telefonon is.
Mint már 3 Defy tulaj mondtuk itt neked, hogy ezen pl megy. Gyári, miui, és cm7 rommal is.
Més telefonokon is fog, csak nem a marketről kell leszedni hanem külső linkről. -
frisco
aktív tag
válasz
nagy1970 #20448 üzenetére
Persze, kártyafüggetlen, bármely szolgáltató kártyájával megy és mivel Google referenciatelefonja így mindig megkapja a legfrissebb Android rendszert.
A menü is magyar értelemszerűen ha ez szempont.
Bővebben a topikjában, a telefon tesztje pedig itt: LINKDyrtyho:
Go SMS Pro magyarul
Még egy érdekesség ami a Nexus-sal kapcsolatos.
Már rá lehet applikálni a következő nagy Android frissítésben szereplő Google Wallet alkalmazást, miután ez felkerült be kell regisztrálni a Google account-tal és cserébe a Google feltölt rá 10$ összeget.
Ezt pedig el lehet költeni, le lehet húzni az un. NFC-funkcióval bizonyos fizetőhelyeken, pl. McDonalds, Tesco, Inmedio trafikokban. -
Dyrtyho
őstag
válasz
#40993792 #20463 üzenetére
Újra húzta az egész telefont,amiket úgy rá rakott a gyári romra az latitude,az officeSuite,a maps,a gmail,a talk,a geotags,a places,és a wisepilot,konkrétan csak ezeket rakta rá,meg 2 demo játék....és ennyi
szerk : Csak az a baj,hogy én ezen úgy nem látok gyári sms fogadó app-ot,és nekem valami magyar nyelvű cucc kéne
-
domerator
veterán
válasz
nagy1970 #20453 üzenetére
Ennél többet nem nagyon tudok neked segíteni, mert leírták már utánam-előttem.
A linkről letöltöd az e202.apk fájlt, a számítógépről kábellel, vagy bluetooth-on felmásolod a telefonra, ott a fájlkezelővel megkeresed, ráböksz és telepíteni fogja.
Nem tudom, milyen telefonod van, mert nem olvastam vissza... az biztos, hogy az én Motorola Defy-men, amin MIUI-US rom fut (tehát nem gyári), nagyon szépen működik... lehet ujjal bökdösni a csillagos ég előtt trónoló kék földgolyóbist és ettől ireg-forog...
Remélem sikerül telepíteni.
(#20455) petipetya:
Fentebb linkeltem... csak le kell tölteni!!! Ne kínlódjatok a guglival.
-
Dyrtyho
őstag
Melyik a legjobb sms kezelő app ? Mert ma vettem egy Xperia X8-at,és nem találok rajta üzenet kezelő programot,és szeretném rá a legjobbat leszedni.Előre is köszi mindenkinek a segítségét
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Már egy ideje a GO Contacts-ot használom, és nagyon tetszik, de van egy olyan gondom vele, hogy (a telefon hardvere miatt) elég gyakran kiesik a memóriából, és utána elég lassan indul be, van amikor fél percet is várni kell rá, hogy használni lehessen.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van más hasonlóan jó tárcsázó, ill telefonkönyv app, pl. Dialer One stb, ami gyengébb telefonokon is elég gyors, ill. érdemes próbát tenni vele?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
vétó
aktív tag
válasz
nagy1970 #20453 üzenetére
Motorola Defy a készülék, és én már 2.1 (gyáro ROM) alatt is használtam, nem kell hozzá semmi trükk.
Letöltöd az apk (telepítő) fájlt a linkről, azt felteszed a telefon memóriakártya gyökerébe, installod, és használod. De készülj fel, hogy zabálja az akkumulátort. Ja, és tök mindegy, milyen SIM kártyát raksz a készülékbe. Bár a kérdéseid alapján kezd gyanús lenni, hogy olyan célra szeretnéd használni, amire van más megoldás is...
szerk:
ja, közben látom, nem tudjátok letölteni. én meg már sajnos letöröltem a telepítő fájlt a gépemről. de a gugli a barátod, ha nagyon kell, biztos megtaláljátok.
-
Canonfan
senior tag
Köszi!
Érdekes amúgy,hogy most hogy újra lett rakva a rom mintha jobban működne, pl. az előző (első) telepítésnél valami miatt csak az Opera mini és a Dolphin mini működött vele, a többi böngésző nem, beleértve a gyárit is, pedig szűz telepítés volt, és most, hogy szintén kinullázva (leformázott sd-vel) újra lett rakva, simán megy a gyári böngésző, és a dolphin hd is...
-
domerator
veterán
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Helyzet a következő: Adott egy .ext particiót is tartalmazó SD kártya aminek a helyére egy .ext nélküli lett véletlenül berakva és így elindítva egy droid. Ennek következménye mint kiderült, hogy innentől hiába rakjuk vissza az ext-es kártyát, úgy veszi, hogy nincs ext partició így az azon található programokat se látja.
Kérdés: Létezik-e valami olyan program/beállítás, amivel rá lehet venni a droidot (SweetDreamsIII by kelzsoca) hogy újra saját részeként kezelje az ext partíciót és az ott található dolgokat?
-
vfeco
aktív tag
Valaki tud esetleg google.music -hoz működő alkalmazást?
Erről lenne szó!A fiókom rendben van, PC-ről minden rendben, Android esetében nem látja a feltöltött zenéket.
-
domerator
veterán
Google Earth 2.0.2.... és tökéletesen megy Defyn MIUI-US alatt.
Szerk: legalábbis csont nélkül elindul... nem teszteltem le minden funkcióját, a műholdkép tökéletes.
-
r4z
nagyúr
válasz
petipetya #20437 üzenetére
a Milestone nem kompatibilis az Earth-el.
Ez mekkora baromság. Köszönjük, Gugli
Mindenesetre itt az 1.2.1-es verzió: Mediafire link (nem warez, az Earth ingyenes program lenne a kompatibilis készülékeken)
-
frisco
aktív tag
válasz
nagy1970 #20431 üzenetére
Nexus S-en alapból fent van. (2.3.6) =70ezer Ft
Legalábbis én nem tettem fel és fent van. -
r4z
nagyúr
Sorolom, mi kell hozzá:
WidgetLocker Lockscreen
A widgetek (sorokban)
SiMi Clock, Circle Battery Widget
Smooth Calendar
Beautiful Widgets
[WidgetLocker csúszka]
Widgetsoid 2.X, valamint két shortcut.Az ikonok valamilyen WP7 Style vagy más néven Metro UI ikonpakkból valók. Ha esetleg megvannak még a gépemen, felrakom neked valahová.
Találtam is neked WP7-es ikonszettet: [link] -
ko9
addikt
válasz
nagy1970 #20428 üzenetére
Ne marketen keresd. Menj fel a készülékkel ide: m.google.hu/earth, és ha kompatabilis a készüléked, akkor fel tudod majd rakni
-
Canonfan
senior tag
Weißturul, RazorGTR1, petipetya, Zsolt_72, chab7:
Nagyon szépen köszi a válaszotokat!Én eddig csak automata módban használtam a task killert, úgy hogy a rendszerfolyamatokat ne lője ki, de a telepített appokat (kivéve persze a kivétellista elemei) fél óránként, így volt kb 40-50 mb körül a memóriám, amikor kilőtt mindent, aztán idővel mindig visszaesett 30-26 mb körülire.
Most, task killer nélkül is kb ennyi, 30-24mb a szabad memóriám, de volt így is hogy felmászott 40-re.Szerintetek mi lenne a jobb megoldás, visszarakni az Advanced Task Killert, vagy bőven elég az is, ha szükség esetén a GO task killerével kilövöm az appokat?
Válaszotokat ezúttal is köszi szépen!
-
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
Androidos okostelefonon szeretném a Google Earth-t használni.
Azonban Marketről nem lehet letölteni.Lehet egyáltalán használni Androidos telefonon Magyarországon?
Ha lehet hogyan és melyik telefonon?(Azt a telefont megveszem, ha tudtok konkrét dolgot irni).
Előre is köszönöm hozzászólásotokat.
ÜDvözlettel
Nagy Miklós -
ko9
addikt
válasz
McKane #20419 üzenetére
Próbáld ki a MoboPlayer-t
-
McKane
senior tag
" AVI " kiterjesztésű videófájlt le tudok játszani a Move by T-Mobile-os készüléken? ha igen,milyen programmal?
-
ko9
addikt
Valami dizájnos lockscreen appot tudtok mondani?
-
petipetya
nagyúr
válasz
D1Rect #20410 üzenetére
A tennivaló listára a google task-ot javaslom, mivel az ide beírt jegyzeteket egyaránt látod a telefonon és a gépen is. A GTasks-ot próbáltam ki, amely a célnak pont megfelel.
Személy szerint úgy tapasztaltam, hogy az alkalmazás sebessége hagy némi kívánnivalót maga után, így ha nem tetszik akkor a Market jó pár alternatívát feldob helyette a gtask kulcsszóra.
-
Következőre keresek appokat:
- todo list, ami a google fiókommal szinkronizálható (Google Docs?)
- task killer(megadhassam mi az ami mindig maradjon) -
TRob1
veterán
Úgy mint a GoLauncherrel?
GOLauncherEX Locker (Ha jól értelmezem
)
-
bull84ghia
őstag
olyan progit nincs amivel a rezgés erősségét lehet állíttani?
-
vlevi
nagyúr
Most találtam : QQLauncher Pro Kb 5 perce van fennt, eddig azt tudom mondani, hogy "szép"
Lockscreenje ötletes, rögtön lehet a lezárt képernyőről fotózni, SMS-t írni, vagy telefonálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest