Hirdetés
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
Aktív témák
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Call Meter NG vel olyan problémám lenne, hogy a kimenő sms-eket nem számolja. (htc wildfire s)
Esetleg valakinek valami ötlet mitől lehet?
Vagy valami egyszerű program ami megmondja,hogy mennyi a ki/be jövő hívások időtartama és a ki/be jövő SMS-ek száma. (hívások, SMS-ek költségei nem érdekelnek)Köszi
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Tud valaki, FLAC lejátszására valami egyszerű programot?
Vagy esetleg ezek közül melyik a jobb?
MortPlayer Music (beta)
Astro Player Nova -
zzz03
őstag
Azt hiszem megvan a nyertes.
Ha esetleg valakinek egy teljesen 1szerű zenelejátszó kell, ami ismeri a FLAC kiterjesztést akkor próbálja ki: -
zzz03
őstag
Valaki találkozott-e már olyannal, hogy Wp Clock Light használata során, ha ujraindítjuk a telefont akkor miután életre kel a készülék a beállított háttér eltűnik. Ha bemegyek a Wp Clock beállításaiba akkor ott van a hátterem, viszont a kijelzőn nem jelenik meg?! (kikapcsolás, majd újra bekapcsoláskor nincs gond) Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Nálatok nem sz@rakodik a market?
pl: Elkezdek letölteni valamit, értesítéseknél szépen végig megy 100% -ra és utána eltűnik, tehát az install rész elmarad, viszont mobilnet számolja ezt a forgalmat is. Közben nem is telepíti, és még csak a downloads mappába sincs.
vagy
Elkezdek valamit tölteni, (wifi, mobilnet mind1) és 30-40percig csak download felirat és semmi adatforgalom. Majd utána vagy market hibával vagy csak úgy mint aki jól végezte a dolgát kilép.
Teljesen randomba, van amikor semmi baja, de van, hogy egy alkalmazást 36x re indítom el mire leszedi és felrakja.
-
zzz03
őstag
válasz padika11 #14020 üzenetére
Beállítások->Alkalmazások->Alkalmazások kezelése->Mind->Letöltéskezelő itt töröld az adatokat, illetve ugyanitt csak a letöltéskezelő helyett a market és itt pedig töröld a gyorsítótárat.
Ha ez sem segít akkor gyári beállítások visszaállítása.
(Wildfire S topikba le van írva )[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Sziasztok, 1 olyan teljesen egyszerű app lock programot keresek, amivel pár programot (köztük az evernote) jelszóval védetté tudok tenni. (akku kímélőbbet ha lehet)
-
zzz03
őstag
Programok jelszavas védelmére találtam egy nagyon jó kis app-ot, ha esetleg valakit érdekel (ez eszi a legkevesebbet a memóriából azok közül amiket próbálgattam, és nem is jelzi az értesítő sávba, hogy működésben van).
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Egy képernyő fotózó/Screen grabber programot keresek, ami fut rootolás mentes romon is. Esetleg tudtok ajánlani valamit? -
zzz03
őstag
Ha valaki foobar-t használ lejátszónak annak érdekes lehet ez a program. Wifin keresztül lehet irányítani vele a lejátszónkat! Egyszerű beállítani. (Bejövő hívásra elnémítja/lehalkítja/szünetelteti a lejátszást, playlist-et kezel stb)
-
zzz03
őstag
válasz RootRulez #15270 üzenetére
Kipróbáltam és meg is jelenik 1 laptop ikon egy földgömbbel, viszont ha ráklikkelek mindenáron jelszót felhasználónevet akar hiába jelölöm be az újabb ablakban h anonymus akkor meg nem reagál az OK gombra.
(Login faliure
Try new user/password?
pipa anonymus itt is de hiába. )[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz RootRulez #15275 üzenetére
Működik! Viszont ehhez az kellett, hogy a felhasználói nevemhez létre hozzak egy jelszót! Kijelentkeztem, majd be. ES-ben rákerestettem a serverre megtalálta és most beállítottam juzert/jelszót és most működik.
Elképzelhető, hogy csak akkor megy ha a gép is le van jelszóval védve?
Nálad van jelszó a felhasználód alatt? -
-
zzz03
őstag
Nah megvan! működik jelszó nélkül is! Ahogy RootRulez írta otthoni hálóban kikapcsoltam a jelszóval védést, és Es-t indít, majd new->scan megtalálta a hálót és egyből automatán fellépett, és látja az egész gépet mind2 meghajtóval alap beállítássokkal (ip után /megosztott mappa nevet nem csináltam).
Köszi a segítséget!
szerk: viszont így igaz, hogy látok minden mappát, de csak az amúgy is megosztott mappákba enged be, mert a többiből kidobál.
(Amúgy van MyPhoneExplorer is csak kiváncsiságból azért is megcsináltam ES-t )
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Wolfenstein 3d "másolat" androidra.
-
zzz03
őstag
sziasztok!
Futáshoz keresnék valami teljesen alap/egyszerű programot. Annyit kéne tudnia, hogy méri az eltelt időt, számolja a megtett utat (méter, kilométerben.)
köszi -
zzz03
őstag
válasz jooker82 #15749 üzenetére
Adidas miCoach is jó program sportoláshoz. Amiket írtál azokat tudja.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Sokat írtunk a sportolásról és hozzá programokról. Szóval én futáshoz használok ilyen programkat. 3 programot teszteltem 4 napig, egyszerre ment mind a 3 futás közben.
A versenyzők:SportyPal
Adidas miCoach
SportTrackerAz eredmények:
SportyPal és az Adidas miCoach ugyanazt az eredményt hozták a távolságban, viszont a Sport tracker ~500m -rel többet számolt edzésenként mint a másik két program.
Szerintem az adidas programjánál maradok a továbbiakban. Online követhetőség, semmi felesleges sallang, egyszerű használat.(Ha a sportyplay ingyenes lenne akkor nehéz lenne a döntés). Igaz a Sport tracker jobban tetszik a fekete háttere miatt, de nem győzött meg a pontatlansága miatt. (Az is elképzelhető persze, hogy a másik 2 program téved... )
-
zzz03
őstag
Én ezt használom:
App Protector (Carrot App)
Meg vagyok vele elégedve, alig eszik a memóriából, és nem mutogatja magát az értesítősávba. (lite verziót 7napig tudod használni, a full verzió 2$ annyit simán megér)[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Gmote 2.0 -át felraktam telefonra illetve gépre. Minden működik nem is ez a gond. A problémám az, hogy szörnyű minőségben játssz le a zenéket, foobarhoz képest.
Recseg-ropog, torzít.
Mitől lehet ez? Rálehet venni valahogy, hogy zene lejátszáskor foobart nyissa meg vagy rendes minőséget adjon le?Vagy esetleg valakinek valami bevált irányító program, ami a foobart is kezeli?
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Közbe meg is találtam a megoldást egy másik programban:
Unfield Remote
Elég sok dolgot lehet vele kezelni/irányítani. Érdemes kipróbálni annak aki ilyesmit keres. -
zzz03
őstag
.apk fájlokat honnét tudok/érdemes letölteni a számítógépre? Mert a Marketről az istenért nem akarja letölteni a myphoneexpoler client nevű app-ot. Egyszer már letöltöttem, de töröltem, most pedig nem szedi le. (minden mást tudok tölteni, de ezzel csak starting download van)
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
-
zzz03
őstag
Videó lejátszásra keresnék valami olyan programot ami kezeli a következőket: 3gp, mp4, avi (ha a feliratokat/ékezetes karaktereket is támogat még jobb).
-
zzz03
őstag
Köszi! Mx Video Player nyert (eddig, 5,6-on kívül mindegyiket vitte tökéletesen).
Ezeken a videó formátumokon próbáltam:1. - Video Format.....: XviD (hdtv) + felirat (simán kezelte, minden ékezet jó volt Mx-ben)
Video Resolution.: 624x352/Bitrate....: 1045 kbps/Video Framerate..: 23.976
Audio Format.....: MP3 VBR/Bitrate....: 149 kbps average/Audio Sample Rate: 48 KHz2. - x - BDRiP.XviD.HuN
Video Info..: [Xvid], 1467 kbps, 720x304, 23.976 fps
Audio Info..: [AC3], 448 kbps, Hun 5.13. - x - TVRiP.XviD
ViDEO------( 1037 kbps )
AuDiO------( 138 kbps VBR )
ResolutioN-( 640x352 )
FPS--------( 25 )4.- x - DVDRip.XviD
Video formatum......: XviD, 1192 kbit/s 2pass, 856x272
Audio formatum......: AC3, 5.1 ch, 448 kb/s, 48 KHz5. - youtube-ról letöltött .mp4 1280 x 720 (akadozott mindbe)
6. - youtube-ról letöltött .mp4 1920 x 1080 (ezt nem vitte egyik sem)
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz iollari #19878 üzenetére
adidas micoach nálam nem generált semmi adatforgalmat (nem is nagyon tudott volna, mert külföldön használtam és letiltattam a mobilnetemet). GPS be, telefon be zsebbe és futás (tökéletesen működött).
-
zzz03
őstag
microSD kártya sebesség mérésére/tesztelésére tudtok ajánlani valami programot?
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Egy újabb launcher program. Ami az ios felületet hivatott életre kelteni androidon.
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az ilyen "akku kímélő" programokról? Mint a Green Power vagy a JuicedDefender ? Érdemes velük kísérletezgetni? Vagy említhető üzemidő növekedést nem hoznak? -
zzz03
őstag
Köszi a válaszokat. Kíváncsiságból azért kipróbálom de nem fűzök hozzá nagy reményeket.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest