- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Részben off leszek, előre is bocsánat... Bár, már lehet, hogy kérdeztem itt...
Rádiós alkalmazást én a TuneIn radio pro-t használtam eddig, de két bajom van vele, 30 Mb-ra felhízik és nem lehet átrakni SD kártyára... Tud valaki egy legalább hasonló tudásút ajánlani (aki ismeri), ami átrakható az SD-re? Már vagy 20-at letöltöttem a telóra, amiből 2 maradt, de hideg nyomába se érnek ennek... Az meg sehol nincs feltüntetve, hogy melyik rakható át...
A másik bajom a telenor app. ami már részben off... Nekem androidos telóm van, a régi mytv nálam el se indul, de play-ben találtam egy frisset, ami így már szépen működik is, de a régit nem tudom törölni... (hiányoznak a rooth jogok). Mondjuk amúgy is tárhely bajaim vannak, de felmerült bennem, hogy rooth joggal a google-os appokat pl. át lehet-e rakni SD-re, illetve lehet-e belőlük törölni? Mondjuk most az eset-et is törölnöm kellett, mert nem fért el az újfajta mytv app. De pl. a vírusirtót rooth joggal át lehet-e rakni SD-re, vagy ne is próbálkozzak?
Az is kérdés, hogy microsoft-ra csak én nem találtam meg ezt az újfajta telenoros appot, vagy arra tényleg nem fejlesztették/nem rakható fel az új app, vagy csak én nem találtam az áruházban. Ugyanis egyfolytában az alapcsomagot akarja velem megvetetni+ erőlteti a regisztrációt, azaz anélkül el se indul rajta egyik csati se. Míg androidban ez az új ki is írja, hogy aug.31-ig ingyenes a 6 csatorna, csak azért kéne regelnem, hogy HD-ben tudjam őket nézni. De reg nélkül is lehet nézni és semmi gond vele... -
Sziasztok!
Rendszer monitor alkalmazást keresek, mellyel ki szeretném deríteni, hogy mely processz eszi az akksit (proci és memória használat).
Rendszer processzekbe is bele kellene látnom, mert nem olyan alkalmazás eszik sokat, amit a seeintg akksi rész ki tud mutatni, hanem maga az android rendszer. Ebbe szeretnék belelátni.
Root megvan.Kössz!
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
A Navigon Europe-ban van lehetőség arra, hogy jegyezze, hogy merre haladok. Pl. teljesen random elindulok valahová, a program pedig logolja, hogy hány kilométert tettem meg, mekkora átlagsebességgel, stb. -
novaktomi
csendes tag
Sziasztok. Tud vki olyan vpn appot, ami magyarországi ip címet is ismer?
-
aprokaroka87
nagyúr
A Google Drive alapból melyik mappába ment?
-
Krill77
őstag
Off: Bocs, h ide irom, de asztali nezetben sem leltem olyat, h motorhazteto alatt v hasonlo. A gondom az, h opera minivel, kiválo módban, mobil nezetben, privi irásakor nem lehet beilleszteni amit előzőleg (pl link) copyztam a vágólapra. Nem ugrik fel a beillesztes fül. Különben is túl kicsi az üzenet ablak. 3 sor fer ki nekem, élmény scrollozni..
-
Krill77
őstag
YouTube on lehet valahogy írni másnak? Bejelentkeztem de semmi olyat nem lattam, h iras vagy inbox stb..
Köfi -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ismerősömnek egy fiókhozzáférése (emailcím/jelszó) el van mentve az androidos Chrome-ban, de a jelszóhoz nem tud hozzáférni, amikor belép a goolge jelszókezelőbe, az az írja nincs szinkronizálva egy jelszó se, pedig el van mentve a telefon böngészőben. Hogy lehetne elérni, hogy felszinkronizálja a google fiókba ezt az adatot és hozzáférjen a jelszavához?
Köszi: RR
-
dobolson
senior tag
Sziasztok! Tudja netán valaki, h a fb messenger béta tesztelői opcióból hogy a fenébe lehet kilépni?
-
w4dk0rt3
tag
Sziasztok!
Lenovo p70-en a nova launcher alatt a calendar ikonom nem az aktualis datumot mutatja. A rendszer launcheren viszont jol mukodik. Lehet ezt orvosolni?
Koszi -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #96877 üzenetére
Az intent filtereiben van definiálva, hogy mire alkalmas egy alkalmazás, és ez alapján társítja a rendszer. Sztem sem túl jó megoldás, de ez van. E-Robottal már próbáltam "átverni" az OS -t, de nem sikerült.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Fall-N #96868 üzenetére
Ugye a Google Drive app apk-ban levő androidmanifest.xml-ben ott vannak a mime-type sorok.
Így marad az hogy kénytelen vagyok én beállítani eggyesével külön a fájltársitásokat.Kivéve ha esetleg lenne valami "adatbázis" szerű arra hogy az adott fájl formátumot melyik alkalmazással lehet megnyitni.
-
Fall-N
veterán
Vettél S7-et?
Lehet valamilyen azonosító kód hasonlóan a Bluetooth eszközcímhez. Az is néha ilyen krixkrax módon jelenik meg, ha nem ismeri fel az eszköz (saját) nevét.
@aprokaroka87: Pont azért mert nem ismeri fel a formátumot. Ilyenkor felajánl alap program listát. Mindig ezeket ajánlja fel nekem is egzotikus formátumnál.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha bizonyos kiterjesztésű (ttf,so) fájlokat valamilyen fájlkezelőböl nyitok meg mi a a bubánatos nyavajáért a Google Drive akarja megnyitni?
.ttf fájlt eleve értelmezni sem tudja.ha én pl root explorerben rámegyek egy .ttf-re akkor az ő saját szövegolvasójával nyissa meg,ne a Google drive.
-
beg
veterán
Valami automata helyesírás ellenőrzős billentyűzet alkalmazást kellene még az összefoglalóba betenni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN #96856 üzenetére
Én már évek óta a System tunerre esküszök.
Bizonyos dolgokat,ütemezetten vagy valamilyen esemény hatására is megtud oldani. -
holozis_HUN
addikt
Igazából húgom csoda galaxy Trend telóját kellene átmenetileg rendbe rakni
Root van, Nova launcher fent van. Pár appot, ami nem kell letöröltem, de nem igazán változott, lehet agresszívebben kellene törölgetnem...
Lehet újra kellene húzni a telóját, root, meg valami jó kis app, amivel esetleg lehet valamit varázsolni vele... Elég, ha nem fagy be percenként
-
beg
veterán
válasz
holozis_HUN #96853 üzenetére
Nem volt ebben semmi különös, csak jó ezeket tisztába tenni. De felőlem tehetsz fel cleaner-t boosterező battery doctort, ha zavaróan gyors a telefonod
-
holozis_HUN
addikt
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #96851 üzenetére
Valószínűleg itt kapsz rá választ, nem a google supportnál.
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy az ilyen akkumlátor fel-le,mindenféle irányba eloptimalizáló appokat miért nem tiltja ki A Play áruházból a Google?
Mert mint ahogy nemrég láttuk a Google play áruház is hibás volt,ha fent volt mondjuk a CM security. -
tomy86
addikt
Billentyűzetből a Smart Keyboard Prot használtam korábban, szintén Xperia Rayen.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #96843 üzenetére
A Playes leírása alapján két feature miatt szinte nélkülözhetetlen az app:
-Ultra gyorsító!
-Központi processzor hűtő!
Remélem, hogy hűtés és ultragyorsítás közben úgy jelez, hogy:
Abrakadabra, csiribí-csiribá. -
beg
veterán
válasz
Felejsd el, idézet:
"Bármi, ami memory/battery/system booster, memory/battery/system doctor, memory/battery/system cleaner, task killer néven fut. Nem kell. Az Android memória és feladatkezelője mindezeket automatikusan végzi, ezek a placebo alkalmazások csak még több erőforrást kötnek le és olyan processeket is lelőhetnek, amik a rendszer stabilitása és helyes működése érdekében fontosak. Nem kell memóriát üríteni, hiszen azért van, hogy tele legyen." -
Bozek
nagyúr
válasz
Soha semmi "booster" alkalmazást nem próbáltam és nem is fogok. Max. az alkalmazások után maradt szemét tisztításra lehet jó, arra meg ott az SD Maid.
-
holozis_HUN
addikt
Népszerű appoknál a Clean Master felett van, vélemények jók. Próbáltátok?
-
Sziasztok!
512MB RAM-mal ellátott telómon 4.4.4 Android van (CM11), és elgondolkodtam, hogy lecserélek pár dolgot rajta: az email klienst, a tárcsázót és a billentyűzetet. Mindegyikből a lehető legkisebb erőforrásigényűt keresem.
Nem kell se szöveg javítás, se szótár, se javaslat, se gesztusos cuccok, csak simán működjön minimális rammal.
Így is az ajánlottak közül érdemes választanom? -
válasz
karldergroße #96835 üzenetére
31.0.0.26.249 old verziot hasznalok, neha bedobja hogy frissitsem,'es ezenkivul jo.
Visszateszem a gsam battery monitort,'de nem emlekszek brutalis akkuhasznalatra,'se mobilnetfogyasra.Skypebol is old verzson.
Hibatlanok. -
Tyer
őstag
válasz
tordaitibi #96834 üzenetére
Vacak? Ismertebb nevén WhatsApp?
-
karldergroße
senior tag
válasz
tordaitibi #96834 üzenetére
Zabálja az akksit.
-
válasz
karldergroße #96833 üzenetére
Mi a bajod vele?
Nalam 45mega korul eszik, pontosan annyit mint a favorizalt Viber.
Az ujabb Skype is 40-70 mega.1 G ramom van es nem akadozik.
En is hasonloan hasznalom mint te. -
karldergroße
senior tag
válasz
Oldman2 #96832 üzenetére
Azt tudom. Én mobiltelefonra kérdeztem: van-e még alternatívája a facebook-messenger-monstrumnak, tehát egy olyan app, ami jelez, ha jön egy üzenet. Nekem a facebook csak üzengetésre kell, a profilomat nem építem, nem osztok meg semmit, viszont néhány emberrel csak így tudok online kapcsolatot tartani. Tehát: ha nem akarom a (FOS) facebook-alkalmazást, tudok-e még valamilyen más alternatívában gondolkodni, vagy legjobb, ha törlöm magam és csak emailen keresztül kommunikálok tovább?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
karldergroße #96803 üzenetére
A hír úgy teljes, hogy "a mobil böngészőkben... Desktopon menni fog továbbra is.
Somatom erre biztosan megkérdezné, hogy az ő nem Windowsos készülékei ugyan minek fognak számítani?
:-) -
Bozek
nagyúr
Éppenséggel az 5.0 után állították vissza azt, hogy ha az alkalmazás fejlesztője normálisan megírta a programot, akkor tud írni az SD-re. A 4.4.4 esetében még csak root-al lehetett ezt megoldani.
Ha 5.0 feletti Android esetén nem tud valamelyik alkalmazás írni az SD-re, akkor a fejlesztőt kell rugdosni...
-
Tyer
őstag
Ennek az 5.0-tol az SD nem modosithato dolognak mi értelme van? Nem tudok pl fotokat ott tárolni, vagy oda áthelyezni, csak a gépen... ez elég ratyi...
-
karldergroße
senior tag
Milyen Facebook-messenger helyettesítő lehetséges még?
-
kovisoft
őstag
Ezen az oldalon hasonló problémáról írnak, van egy elég macerás megoldási javaslatuk is (minden jegyzet fájljait egyesével átmásolni egy új jegyzetbe).
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #96816 üzenetére
Érdekes, nekem Lux-al, szól telepítésnél, hogy kapcsoljam ki (5.0.2).
-
törölt tag
Sziasztok. Rootolt droid 5.1 teló. A saját kamerájával készített médiafájlok sd kártyára történő áthelyezésére nem látok beállítási lehetőséget, ergó teló saját belsőjére rakja. (gyorsabb elérés he-he-he)
Na már most. Tennék én fel bizonyos más fotó appot, azonban a mentési útvonal átírására kizárólag a teló saját fájlkezelőjét hajlandó megjeleníteni, még akkor is, ha azt lefagyasztom ! Már vért izzadtam, mert ugye ez a fájlkezelő nem hajlandó root hozzáféréssel mindent elérni....
Javaslat, segítség
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz #96819 üzenetére
Ez sztem sem valószínű. Az egy dolog, hogy a telóm 1080p -s, de az arm RK3066 -os miniPC -m kernele is, mégis mindkettő ugyanazt produkálja. Viszont a miniPC -m dualbootos, és ha átbootolok Linux -ra, akkor mindenhol desktop nézetet kapok ugyanazzal a vassal. Sőt, még a LastPass is desktop -nak látja a kütyüt, ezért nem kéri a prémium accountot.
-
brd
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #96819 üzenetére
Az önmagában biztosan kevés, konkrétan a telefonom felbontásának szélessége még állítva is nagyobb, mint egy átlagos consumer laptopé, fektetve pedig az asztali monitorom felbontásánál is nagyobb...
Szerk.: hmm, viszont adtál egy ötletet, a DPI átállításával a példámban írt oldal normális lett.Viszont így a böngésző saját szarai lesznek szinte olvashatatlanul kicsik.
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #96816 üzenetére
Szép találat, ez eszembe juthatott volna, de nem
-
válasz
Franklin #96815 üzenetére
Gondolom, biztonsági okokból, nehogy egy külső programmal, a program "főlé" tett layerrel ellophassák a bevitt kódot.
Ugye ezek a programok "ráhúzzák" magukat a többi appra. Ha megnézed, ilyenkor a Telepítés gomb sem kattintható -nem a playes, hanem az ismeretlen/egyéb helyről történő telepítés esetén. Először kellett pár perc, mire rájöttem, hogy ez a baj. -
Franklin
addikt
válasz
Viktor0610 #96814 üzenetére
Van, a Twilight! Köszi a tippet, mindjárt kipróbálom!
szerk: bingó, ez volt a ludas, köszi! Az életben nem jöttem volna rá... mi köze a fényerőnek a bevitelhez?
-
-
droti25
őstag
Sziasztok
Olyan appot keresek ami az akksi használatot vesézi ki. Leméri hány perc alatt tölt fel az akksi... Stb
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #96806 üzenetére
Kerestem én már, de semmi...
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Használ valaki CIB Mobil app-ot?
Olyan hibával találkoztam, hogy regisztráláskor, a pin kód megadásakor nem érzékeli a számokat (csak az elsőt), hiába tapizom őket, nem üti be. Törlés gomb se működik, csak a Mégse, de azzal nem sokra megyek
Doogee X5 teló, gyári Android 5.1, nincs rootolva. Nova Launchert már töröltem, hátha azzal akad össze, rebooot is volt, de nem javult meg.
Találkozott valaki ilyennel?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Viktor0610 #96806 üzenetére
Azok is használják
Húgom Galaxy Trend-en (1 mag 0.8 GHz, 768 mb ram) és használja, bár nem túl fluid
És ami azért komoly, sűrűn belaggol a Z3-on is, főleg amikor az üziket görgetem, vagy egy embernél amiket eddig beszéltünk, a az nagyon akad, Illetve appon belül a fülek váltogatása. Maga a Chat-fej annyira nem problémás, bár az is tud akadni néha, amikor megnyitom/bezárom...
A hírhedt Facebook appal semmi bajom nincs az égvilágon, nem akad, még a videókkal sem, és egy piciny roottal a háttérben sem fogyaszt semmit... Pedig arra is sok a panasz ám!
-
válasz
karldergroße:
Tapasztalom pár napja.
Nem lenne gond, ha nem az egyik legnagyobb méretű program használatára köteleznének ezzel a megmozdulással. Vagy lenne egy Messenger lite program is.
Képzelem, mit szól az alsókategóriás készülékeket használó felhasználók igen népes tábora...7Sony7:
Én ilyenkor mindig rákeresek a neten. Így tudtam meg pl., hogy az emojikat tartalmazó Handcent Emoji Plugin a kotschog Apple miatt tűnt el a Playről. -
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #96802 üzenetére
Ez szomorú. Ugyanis én - megfelelő indoklás híján - még használom az alkalmazást, és fogalmam sincs, hogy pl: malware-t találtak benne, egyszerűen hibás, megszűnt a cég, vagy mi van. Szerintem nem mindegy. Ezért aki leveszi (leveteti), megindokolhatná valahol.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Hm.. csak akkor mi fog történni ha valami miatt bogaras lesz a facebook messenger?
-
karldergroße
senior tag
HM...érdekes.
-
-
7Sony7
addikt
Üdv. Bár a múltkor nem jött válasz, hátha... : Play áruházból ha kivesznek valamit, annak meg lehet tudni az indoklását?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest