- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
ricsi99 #97650 üzenetére
Nekünk anno még egy céges T-s előfizetés esetében lehetett olyan "társ adatkártyát" kérni, ami a főkártya mellett, annak terhére működött.
Szóval a fő SIM-en volt a GSM forgalom és mondjuk 4GB adatkeret, a társkártyán pedig csak adatforgalom a főkártya 4GB-os keretének terhére.
Mindkét készüléken ment az adatforgalom (max. 4GB), a hívások pedig csak a fő SIM-en.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #97696 üzenetére
Ugyanúgy opcionális, felhasználói döntés alapján állítható dolog, mint pl. egy helyesírás-ellenőrző funkció bekapcsolása. (Most csak úgy hasraütésre mondtam egy példát.)
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Laslow #97600 üzenetére
Én ezt az E-Robottal oldottam meg, de szerintem ezt inkább a Robot saját fórumában beszéljük meg.
-
aprokaroka87
nagyúr
Na most kaptam egy űzit hogy a Framaroot app káros lehet,mindez a ugye a Google "Alkalmazások ellenőrzése" opció álltal.
Kb úgy 3 hónapot késtek csak vele
Akkor minek van az opció?
-
sto1911
veterán
Lehet ez itt offtopic, de miert nem tudom a Telenor billinget hozzaadni a telohoz? Nemreg vasaroltam is vele, azota mondjuk 6.0-ra valtottam, es most nem megy sehogy sem. (regebbi tabletrol sem megy, bar azon nem csodalkoznek, nincs benne sim)
-
törölt tag
válasz
#27441408 #97688 üzenetére
Ez nem OS szintű feature. Kizárólag az adott játék fejlesztőjén múlik, hogy ad -e lehetőséget az ilyen jellegű mentésre, és ha igen, akkor milyen módon. Az OS "kikötései" csak olyan szintűek, hogy kliens (teló) oldalon az alkalmazás adatai mely elérési úton tárolódnak (többnyire data/data/....) Ez root joggal elérhető másolható. Ha a játék fejlesztője direkt nem gördít akadályt az adatok ilyen módú továbbvitele elé, akkor root joggal ez többnyire megtehető (pl. Titanium Backup).
-
Foose
addikt
válasz
aprokaroka87 #97687 üzenetére
Nem, soha nem volt gondom vele.
-
törölt tag
Köszi, az az érdekes (legalábbis nekem..) , hogy van játék ami menti, és volt amit töröltem, később megint kedvet kaptam, hozzá és kezdhettem mindent az elejéről pl ilyen volt az EA-s Tetris, azt pl mikor újra feltettem kezdhettem minden az elején ugrottak az eredmények satöbbi, de a Trainstation például elmentette pedig vendégként játszom, tehát nincs szinkronizálva sem a facén sem sehol.
-
-
törölt tag
Sziasztok! Sok alkalmazás akkor is elmenti a játékállást ha törlöm az app-ot a telefonról, ha újra rakom akkor a legtöbb onnan folytatja ahol abba hagytam, szeretném megkérdezni, hogy ez minek a függvénye? Ha esetleg készüléket váltok de ugyan azzal az iméllel letöltöm az adott játékot 1 másik készülékre akkor is ott folytatja ahol abbahagytam, vagy ez csak az aktuális készüléken van így? Esetleg ha resetelem az androidot gyári beállításra és újra rakom a játékot akkor is megtartja a játékállást? köszi. Kicsit kacifántos lett, de igyekeztem érthetően kérdezni.
-
Foose
addikt
válasz
aprokaroka87 #97683 üzenetére
Persze,több éve megvettem karácsonyi alcióban. Érdekes ez az egész...
Hát ez őrület!
Kikpacsoltam amit mondtál,és megszűnt a gond. Ez eddig miért működött hiba nélkül? Érdekes,nem kicsit
-
Foose
addikt
válasz
#79335424 #97681 üzenetére
Semmi de semmi nem használ nova widgetet. De ez az,hogy hogyan derítem ki a hibát? Mert most visszaállítottam gyári launcherre,megszűnt a forgalom. Ergo a nova okozza. De mi??? És miért? És miért csak tegnap óta? Nem csak én használom,mégsem találok ilyen panaszt neten. Tehát jó lenne megtalálni azt,mi okozza ezt?!
-
törölt tag
Ember! A network log app egy diagnosztikai tool. Nem kell mindíg telepítve lennie, csqk amíg kideríted, hogy mi okozza az állandó adatforgalmat. Most, hogy tudod, kontroll képpen állj visdza gyári launcher -re, tiltsd a Nova -t! Ha megszűnik az adatforgalom, akkor tuti a Nova a "bűnös". Ez nem azt jelenti, hogy közvetlenül a Nova a hibás. Lehet, hogy egy, a Nova -hoz kapcsolódó widget (pl. vmi időjárás widget) nem találja a szerverét.
-
Foose
addikt
Network log szerint a problémám oka: Nova launcher
És vajon mitől? És eddig miért nem??
-
Foose
addikt
válasz
aprokaroka87 #97677 üzenetére
Ezt látom is a 3G watch dogban. Csak nem látom hogy mi okozza,mert appnál nem változik a forgalmi adat,csak azt látom hogy a feltöltés jelentősen megy,míg a letöltés épphogy.
-
Foose
addikt
válasz
aprokaroka87 #97675 üzenetére
Nem, de pont ezt akartam írni reggel, hogy nem vagyok hajlandó megint egy plusz appot felrakni azért, hogy feleslegesen legyen a telón. Ilyen alapon millió vackot fel lehetne tenni telóra. App ide vagy oda, eddig nem csinálta ezt a telóm, és ezért dühít. Restart sem segít.
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #97670 üzenetére
Konkrétan milyen root és kernel folyamatok forgalmaznak?
-
törölt tag
Sztem félreértetted. Két "furcsaságot" írtál le, Aprokaroka87 pedig arra világított rá, hogy az egyik teljesen normális. Nálam is ugyanígy van beállítva, és sokszor nem jelenik meg számérték, pedig van aktív adatforgalom. Ettől még a másik jelenség szerintem is hiba. Valami "beragadt", és folyamatosan próbál kommunikálni a szerverével.
-
Foose
addikt
válasz
aprokaroka87 #97666 üzenetére
Értem én mit akarsz mondani. De mivel a tapasztalat az,hogy ezelőtt nem volt ilyen gondom,most van,valami történt. Az pedig hihetetlen számomra,hogy megállás nélkül,valami folyamatosan enné a netet,soha nem fejezi be...
Eddig miért nem csinálta ezt??
Érdekes módon engedélyeztem most a gyári Shealth appot,(letitlottam mert nem kell) és most nem csinálja a fent írt jelenséget.
-
Foose
addikt
válasz
aprokaroka87 #97664 üzenetére
Nincs minimum beállítva. Valami mindenképpen történt,mert semmi nem változott a telón,de tegnap óta ezt csinálja. Eddig nem volt ilyen gond. Az alapbeállítás aktív,miszerint "inaktivitás határérték 10kB/s"
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tegnap óta a status bar-on a wifi ikonja alatt a fel és le mutató nyíl folyamatosan világít,mintha folyamatosan menne valami a háttérben. Eddig nem csinált ilyet,csak ha ténylegesen volt forgalom. Gravitybox beállításai között van egy olyan,hogy status baron mutatja a le és feltöltése sebességet,ezt mutatja is a baron ha van forgalom. Most ugye,a wifi ikon alatt a le és fel világít,mintha lenne forgalom,de nincs,a gravityboxos forgalom mérő sem mutat semmit,ergo nincs forgalom. Akkor a két nyíl miért világít?? erről beszélek. Sajnos mobilnet esetében ugyanez van,az LTE alatt szintén folyamatos a két kis nyíl. Root van,greenify hibernál,szinkron kikapcsolva. Mi lehet akkor ez?? Stock kitkat,galaxy s4.
-
baandii
senior tag
hellosztok,
tudna nekem segíteni vki abban hogy van egy időjárás appom ami a felső értesítési sávban kiírja hogy hány fog van meg lezárt képernyőnél is kitesz egy kis widgetet az aktuális időjárásról ahogy egy szokványos időjárás app, na most én a lezárt képernyőn rányomtam az widgetre és vhogy eltüntettem a lezárt képernyőről és a felső értesítés sávból is..szerintem vhogy lenémítottam vagy nem tudom...hogy tudnám és vissza hozni??? már letöröltem a appot és újra is raktam de nem akar megjelenni és a beállításokban sem találom...
a segítőknek előre is nagy köszönet!!
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Tubemate nem enged mp3at letölteni yt-ról. Miért van ez? Eddig hiba nélkül ment. 2.2.8 verzió.
-
batai15
félisten
Csak 125 ft a nova launcher !
-
Ezt a kitételt nem is értem. Mondja le az előfizetést, és tegyen bele adat kártyát.
1 sim-hez csak 1 szám tartozhat, így bukja a másik számot. Más megoldás nincs.
Ill. ha a telót be tudja álítani úgy, hogy a tablet egy bt. headset-nek lássa, akkor tudja fogadni a tabletre érkező hívást a telefonon. -
-
Sziasztok.
Olyan alkalmazást keresek amivel meg lehet osztani a telefonhivásokat.
Pl a tabletembe van egy teljes értékü sim kártya ,viszont a hivásokat a telefonomon szeretnél lebonyolitani.
Van erre valami megoldás?
Nem szeretnék mind2 egy-egy teljes kártyát tartani...
Attila -
sto1911
veterán
Sziasztok,
letezik olyan program androidra, ami egy OTG-n radugott gamepad controllert mappel? Olyasmi kellene, mint PC-n az xpadder. Maga a controller egy kinai gyartmanyu nyak USB-vel, tehat nem xbox es ps kompatibilis, az xpadderrel a jeleit billentyuleutesekke alakitom at.
-
HoTaZo
addikt
Valaki erre ?
-
törölt tag
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Barátnőm telefonjára kellene egy alapszintű videó lejátszó.
Nem kell felirat választás, meg semmi egyéb csicsás dolgok, csak egy alap lejátszó, ami megnyitja a videókat (ac3 hang lejátszás viszont jó lenne!).
MX player jó csak nincs benne ac3, bs player és vlc már túl okos, valami kis egyszerű kéne.
Mit ajánlatok? -
Dottore
addikt
válasz
Sanyi.mTs #97635 üzenetére
Nincs. Facebook Lite
-
Sanyi.mTs
addikt
asszony használni szeretné az FB messenger-t, de ez állandóan ébren tartja a telefonját (samsung s3 neo), ami miatt hamar lemerül.
Van az app-ban valamilyen beállítás, amitől nem lesz folyamatosan ébren a mobil? -
Dottore
addikt
válasz
#73959936 #97632 üzenetére
Azért mert nem tud senki.
Másrészt a kérdés sem világos teljesen. A Locust a Playen lehet megvenni. Máshol nem, ha ott akciós akkor az, ha nem akkor nem. Aztán gondoltam még arra is, hogy hátha nem a programot akarod megvenni hanem a programon belüli vásárláshoz kuponokat.
De ez is hülyeség, szóval ne várj tovább.
-
törölt tag
Még mindig várom a segítséget....
-
air
nagyúr
válasz
james008bond #97630 üzenetére
Próbálj meg egy cache partíció törlést recovery-ben!
Az S7 topikban egyesek erre esküsznek. -
james008bond
őstag
Sziasztok!
Új vagyok itt ezen a Topikon.
Kérdésem lenne: Samsung S7Edge telefonom van. Május 25-ig teljesen jó volt az akkumulátor ideje. Akkor történt valami, mert kb fele annyit bír ki azóta. Úgy néz ki a com.samsung.cmh: CMH rendszeralkalmazás pörgeti nagyon a telefont. Korábban az Android rendszer százalékos fogyasztása 2-3 helyen volt, azóta az elsőn van. Mai napon is 43%, kijelző a második 18%-on.
Tudja valaki pontosan mi is ez a program? Illetve miért ugrott meg a fogyasztása? És ha tiltom, milyen következményekkel járhat?
S7 Edge topikban kb már kiröhögnek ezzel a problémával ( pedig sokaknál nincs rendben a fogyasztás ), ezért írok most már itt.
Köszönöm a figyelmet és ha segíteni tudtok, annak nagyon örülnék. -
7Sony7
addikt
válasz
aprokaroka87 #97625 üzenetére
Hmm. Hogy jön ő ahhoz, hogy egyébként egy ideje nem használt és fagyasztott progit vizsgálgasson?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van értelme equalizer alkalmazáson átvinni a külső hangszóróra szánt zenéket?
De csak azt a zenét, hangot, melyet kimondottan akarok keverni és ne minden hangot ami a telefonon átmegy.
Pl.: ezt és ezt a rádiót igen, de azt már ne. A zenelejátszóban szólót igen, de játékot ne. Adott Youtube videót igen, de másikat ne.S ha van értelme, fenti igényeimnek melyik felelne meg?
-
-
atee_13
őstag
Hali!
Az mi lehet, hogy nem szól a fülhallgató zenelejátszás közben eddig minden jó volt ma meg nem szól, a lejátszás megy, ha kiveszem van hang, ha laptopról hallgatom van, csak telefonon nincs.
Valakinek valami ötlet?
-
derrik
őstag
Sziasztok !
Per pill semmilyen winfos eszköz nincs itthon így win32 diskimager sem áll rendelkezésre.... De!
Rapsberry pi-hez egy .IMG fájlt ki kellene sd kártyára írnom. Van erre applikáció?? -
Deck
titán
Melyik app ajánlott 360as képek készítéséhez?
-
beg
veterán
válasz
SpongyaBob #97613 üzenetére
Viszont:
JPEG, true 16-bit RAW in DNG format*
* Requires Android 5.0+ and a fully compliant Camera2 implementation. Currently only LG Nexus 5 and Motorola Nexus 6. -
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan fotós appot mondani ami RAW-ban tud SD-re menteni lehetőleg minél részletesebb manual beállításokkal? Nem baj ha fizetős, de természetesen örülnék ha ingyenes lenne.
-
-
air
nagyúr
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a FB automatikusan szinkronizálja a telefonról a képeimet? Rákerestem, elvileg az alkalmazásbeállításoknál kellene lennie egy olyan opciónak, hogy Sny Photos, de nálam ez nem jelenik meg, csak annyit lehet állítani, hogy HD fényképek feltöltése, de hiába kapcsolom be, nem tölti fel a képeket (wifiről sem).
-
Létezik olyan erőforrás figyelő, amivel ki lehet deríteni, hogy a SW, vagy a HW a gyenge láncszem?
Konkrétan a UPC Horizno Go programján hetek óta 3-4 másodpercenként megakad a kép/hang. A UPC szerint ha a böngészőben jó, akkor a telefonon is jónak kellene lennie. Ennél azért tovább mennék a keresgélésben, tehát a CPU/GPU terhelést figyelném meg amikor fut a program, hogy valóban belefut-e HW limitbe, vagy a programjuk bugos. Tippem szerint a programban van a hiba, mivel az euronews, ill a DigiOnline alkalmazásban röccenés nélkül mennek a videók, de ki tudja...
A hw egy MediaTek MT6572 1,3GHz+Mali-400MP, Android 4.4.2 -
Heisenberg69
senior tag
"Greenify megy root nélkül is. Érdemes használni."
Nekem sincs root-om, de akkor miért érdemes használni? Mit tud vagy mire jó?
Mert pl. letiltom vagy törlöm az összes olyan appot ami nem kell. (google play, ebook, music, stb). Fizetős verziója meg csak akkor megy, ha van root?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest