- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fulton
addikt
Tudja valaki hogy udom eltávolítani a "Glance plus" alkalmazást?
hagyományos módon nem műkdik az eltávolítás -
air
nagyúr
válasz
Chuck Norris #95996 üzenetére
Mert az csak az IMAP és POP3 fiókokra van hatással.
A Gmail fióknál szerintem nem lehet kikapcsolni. -
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, a gmail-ben (6.4.120...) 5.1 android, a thred-es nézetet hogy lehet kikapcsolni? A general settings-ben a conversation view mellett nincs pipa. Azt szeretném, hogy külön legyen minden egyes email érkezési sorrendben felülről lefelé. Köszönöm
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #95986 üzenetére
reinstall után működik (meddig megint?
)
-
Krill77
őstag
Hi. Android Chromeban home screent be lehet állítani? Nem lelem. Nincs ilyen menu pont sehol.
-
IldiH
tag
válasz
Tesztelo.hu #95982 üzenetére
Az a baj, hogy így meg én lövöm ki
Az egyik telefonomnak nem túl jó közelség érzékelője és telefonálás közben folyton feloldja a képernyőt. Egy hosszabb beszélgetés után nem győzöm bezárni/leállítani/újraindítani az alkalmazásokat.
Én már füllel is tudom kezelni a telefont(#95949) nyisziati : Most én is az ACR-t használom, előttem meg megvettem a CallRecordert. Illetve gyors próba/törlés volt még pár hasonlóval.
-
-
kuksa90
őstag
Érdekes koncepció lenne, hogy egy kifejezetten offline navigációnak online kapcsolat kellene a működéséhez...
-
F.E.K..
senior tag
válasz
CoolBoy323 #95983 üzenetére
Ő... most beraktam a telefont repülő üzemmódba, és elindítottam az igo-t... simán elindult (a legutóbbi akcióban töltöttem le egyébként)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Viktor0610 #95985 üzenetére
Nalam nem
-
válasz
Az első bekapcsoláskor valóban kell neki (licenc-ellenőrzés és további letöltések), de később már megy net nélkül.
iGO Szülinapp.
-
válasz
Akkor,'ha frissit, es licencet ellenoriz.
-
CoolBoy323
nagyúr
iGO miota nem indul csak net kapcsolattal? Vagy az en keszulekemben van a bibi?
-
Samsung SIII. 4.3 android.
A GSam Battery Monitor odáig kiírja, hogy a kernel vitte el a fogyasztás felét, de részletesebben nem. hogyan tudnám azonosítani, hogy mi eszi az akkut? -
válasz
nagyfejü #95972 üzenetére
Van, legalabbis nalam 4.2-n,
a droid nativ miracast lehetosege.
Hatrany, ha a tv nem tudja, akkor bukta, vagyis kulso adapter kell.
Nem ertm, ezt miert gyomlaljak ki a nevesebb gyartok, es a sajat ezcast, screenmirror,screenclone, stb.stb.
szarsagaikat+kulon mammutmeretu applikaciokat eroltetik.
Termeszetesen meg veletlenul se kompatinilisek egymassal. -
-
kaciokos
őstag
válasz
rayoliviero #95962 üzenetére
Nálam Nova + TeslaUnread tökéletesen működik Viberre (is).
-
Narxis
nagyúr
-
nagyfejü
őstag
hali!
Segitsetek. Milyen programmal lehetne wifin átvinni a telefon képét és hangját LG smart tv re? A telo alapból nem tudja azthiszem:üdv
-
air
nagyúr
válasz
customer114 #95961 üzenetére
Alkalmazást kerestél, mondtam egyet.
A használatáról itt olvashatsz: Android Eszközkezelő -
Bozek
nagyúr
válasz
customer114 #95961 üzenetére
Mit kell ezen kifejteni bővebben? Ott van az Android Eszközkezelő. Keress rá Google-ban, ha többet akarsz róla tudni.
Egyébként ha más alkalmazásnak a nevét írja le, akkor se lesz több 2 szónál. Abból többet tudtál volna?
-
rayoliviero
veterán
Tudna valaki ajánlani olyan programot, ami mutatja az értesítések számát az appok jobb felső sarkában pirossal? Pl. Viberen, ha jön 5 üzetenetem, kitenne a Viber ikon jobb felső sarkába egy piros ötöst.
Vibernél nem működik sem a Nova, sem az Apex bővítménye.
1500-2000 Ft-os launcherek, de megbízhatatlanok.
A Huawei Mate 8-am alapból tudta ezt a funkciót.
-
air
nagyúr
válasz
customer114 #95959 üzenetére
"Illetve ezen kívül olyan "antitheft" alkalmazást keresek, amivel távolról meg tudom határozni a telefonom pontos helyét."
Android Eszközkezelő.
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Egy olyan alkalmazást / beállítást keresek, ami lezárt képernyőnél nem engedi repülőgép üzemmódba tenni a telefont (android 5.1, főképernyő hosszan nyomva tartásnál 3 opció jön fel: kikapcs, restart és repülő üzemmód). Illetve ezen kívül olyan "antitheft" alkalmazást keresek, amivel távolról meg tudom határozni a telefonom pontos helyét.
Köszönöm.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #95952 üzenetére
Én se azért vettem meg, mert az ingyenes nem elégítette ki az igényeimet, hanem azért, mert ezzel is támogatom a fejlesztőt. Kevés root nélkül működő hívásrögzítő van, ami rendesen a bejövő hívást veszi fel, nem pedig csak a mikrofont.
-
kuksa90
őstag
válasz
#73959936 #95955 üzenetére
Digital clock widget xperia nekem bejön, az időjárást meg nem kapcsolom be...
-
törölt tag
Sziasztok. Sima, egyszerű digitális órát keresnék (dátummal) magyar nyelvvel, mivel az időjárás rész nem érdekel.
Tud valaki ajánlani a témában ?
-
fulton
addikt
Sziasztok
Ezt a témát keresem, nem tudja esetleg valaki a nevét? sajnos az áruházban már nem találom, és újra huztam a telot.
-
air
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #95948 üzenetére
Power Toggles biztosan működik. Valószínűleg a root hiányozhat nálad.
(#95946) boldi21
Írj az NNG-nek! -
nyisziati
veterán
Nehéz ügy. Ha jól emlékszem, eddig valamennyi általam használt hívásrögzítő így működött, hívás közben kirakta az értesítési sávra a felvétel ikont. Lehet, hogy ez előírás az USÁ-ban. Esetleg a Google-nál.
Jelenleg az ACR-t használom (fizetős változatban), ennél ki lehet kapcsolni az értesítési sávban (és területen) lévő ikonokat. De ez csak a híváson kívüli időre vonatkozik.
-
CoolBoy323
nagyúr
Mobilinternet kapcsolo widgetet tudtok mondani nekem, ami 5.0 felett mukodik?? Amit eddig hasznaltam nem eszi meg az 5ost, es nem is talaltam mukodot
-
rayoliviero
veterán
Tudna valaki segíteni?
A Nova launcherhez telepítettem a Tesla kiegészítőt, az olvasatlan üzenetek száma miatt.
De Viber üzenet esetén nem jelzi ki.
Telefonhívás esetén kitette a piros egyest, az működik jól.
De Viber üezenet esetén miért nem rakhatja ki, tudja valaki? Minden jól be van állítva szerintem.
-
IldiH
tag
válasz
nyisziati #95924 üzenetére
Egyrészt a képernyő tetején megjelenik az ikon mindig, de nem ez a lényeges, hanem az értesítősávban kiírja pl, hogy felvétel és leállítás. Tehát az értesítősávban nem mindig szeretném látni működés (hívás felvétele) közben, sem ikont, sem nevet, sem választási lehetőséget.
-
törölt tag
-
7Sony7
addikt
Frissült tegnap a GPSZ, azóta rengeteg a wakelock. 4.1.2 Tud valaki megoldást?
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy bődületes nagy marhaságot kérdezek, de hátha van rá megoldás.
Egy alkalmazás widget ikonját meg lehet változtatni?
(bár azt gyanítom, hogy az be van égetve)
Egyébként erről lenne szó. -
törölt tag
Tud-é vki. olyan kizárólag hívásblokkoló app-ot, amiben be lehet állítani a magántel.számok tiltását valamint az általam tiltani kívánt ismert számokat és erről az égvilágon semmilyen infót nem küldd vagy nem jelenít meg....
(van olyan ingyenes védelmi szoftver, ami tudja...)
-
törölt tag
dr web security space
Tudna valaki segíteni abban, hogy be lehet-e állítani az ismeretlen/magántelefonszámok blokkolását, ha igen, hogyan ?
-
Bozek
nagyúr
válasz
aasgier #95894 üzenetére
Az AutoRemote esetében elvileg működik BT-n keresztül is (legalábbis a 3.0 changelog-ban benne van). Van Lite verziója is, bár ott csak 2 karaktert tudsz küldeni. A Z5 Compact-on megjelenik a BT ikon is a programban, viszont az Xperia V-n nem (lehet, hogy a 4.3-as Android nem tetszik neki), így még nem tudtam kipróbálni.
(#95897) air: Azért, mert Te nem tudsz ilyenről, még nem biztos, hogy nem is létezik.
-
darvinya
titán
Mi bukkant fel: [link]
-
törölt tag
A snapchatet rootolt telefonon nem is lehet használni?
-
brd
nagyúr
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamiért a 3GB (és esetleg a több?) RAM-os készülékeken jelentkezik, mintha érzékelné, hogy ott többet foglalhat, és foglal is, ami ne lenne gond, ha nem a felhasználói app-ok elől venné el a helyet.
Hogy te milyen alkalmazásokat használsz folyamatosan a háttérben, az erősen befolyásolja a szabad RAM mennyiségét.
Semmilyet. Azaz én mindent kiszórtam a firmware-ből, amit lehetett (amelynek hiányában nem fagy a rendszer, nem okoz esetleg wakelockot, hogy próbálja mindig elindítani és nem kell a HW működtetéséhez), nem volt telepítve külső alkalmazás és így lesz induláskor ~850MB a System RAM foglalása fresh bootnál, és ez csak nőni tud, pontosabban leginkább 1.2GB környékén tanyázik (és erre jönnek még ugye az olyan "kötelező" alkalmazások, mint pl. launcher, call, messaging etc., amelyek közül ugyan lehet, hogy egyik-másik a System része, de az én telefonomon pl. a messaging sima app-nak minősül, ha kilövöm, látszik is, hogy felszabadul az "Apps" memórafoglalása).
De engem nem érdekel a szabad RAM mennyisége, mert a szabad (kihasználatlan) RAM feleslegesen van bent a készülékben. Azért építik be, hogy használjuk.
Igen, ez így papíron nagyon jól mutat, és a valóságban is jó lenne, ha kizárólag ezért lenne foglalt, csak a probléma nem ez, hanem az, hogy ha tele lenne appokkal a RAM, akkor is ugyanekkora a foglaltság, ez már baj, mert ilyenkor nem a System foglaltsága csökken, hanem elkezdi kilőni a régen nem használt appokat.
Egy szó mint száz, csak maga a rendszer egyik készülékben sem használ el 1,5GB-ot, ebben biztos vagyok, még úgy is, hogy természetesen nem láttam az összes piacon lévő készüléket.
Nem csak a rendszer, hanem egyéb, a telefon használhatóságához szükséges appokkal együtt. De tudod mit, legyen a rendszer csak ~1GB, annyit sok készüléken (3GB-os) csak maga a "System" elfoglal, befejezhetjük az értelmetlen szócséplést?
-
air
nagyúr
Régóta használok 5.1-et egy 2GB RAM-mal szerelt Z1C-n.
Sajnos a Sony-nak nem minden készüléken sikerül a legjobban optimalizálni a rendszerét - lásd 4.3 az SP-n - de a Z1C-n véletlenül sem foglal 1,5GB-ot a rendszer. Hogy te milyen alkalmazásokat használsz folyamatosan a háttérben, az erősen befolyásolja a szabad RAM mennyiségét.
Nálam E-Robot, LLama, Gravity Screen, Nine és még egy pár alkalmazás folyamatosan fut. Email-ek Exchange esetén push-sal, IMAP fióknál 15 percenként frissülnek.
Így általában 5-600MB is tud szabad lenni ha minden recent appot kiszórok.
De engem nem érdekel a szabad RAM mennyisége, mert a szabad (kihasználatlan) RAM feleslegesen van bent a készülékben. Azért építik be, hogy használjuk.
Egy szó mint száz, csak maga a rendszer egyik készülékben sem használ el 1,5GB-ot, ebben biztos vagyok, még úgy is, hogy természetesen nem láttam az összes piacon lévő készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mercedes topic
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest