- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Mobile Uncle Tools már nem elérhető a play-en, mit lehet használni helyette?
-
törölt tag
Feldobom a témát, mert hátha nem vagyok egyedül azzal, hogy bosszant a hangminta alapú telóvezérlés hiánya. Arról van szó, hogy régebben csináltam erre alapuló telóvezérlést a Voice Speed Dial alkalmazás és egy automatizáló segítségével. Az erről készült videót linkeltem már korábban is. A módszer körülményes, de szerintem nem sok fejlesztői munkával egyszerű és hatékony hangvezérlő modul faragható belőle. Sajnos, a Voice Speed Dial fejlesztője nem foglalkozik már az alkalmazással. Arra gondoltam, hogy meg lehetne próbálni más fejlesztő figyelmét felhívni a lehetőségre. Vagy, egy XDA -s topikra gondoltam, vagy az Autoapps alkalmazáscsalád fejlesztőjére. Ő kifejezetten automatizálóhoz készít beépülőket, tehát profiljába vágó feladat lenne számára. Leírnám, hogy mit, hogyan csináltam és mellékelni lehetne a videót, feliratozva. Egy hozzáértő ennyiből símán vágja, hogy mit kellene másképp csinálni ahhoz, hogy ez egy hatékony eszköz legyen. Sajnos, az angol tudásom nagyon harmatos egy ilyen szintű kommunikációhoz. Ezért keresek itt, a fórumon olyan partnert, akit érdekel ez a feature, és hajlandó lenne tenni is a megvalósulásáért.
-
petymeg
addikt
Üdv!
létezik olyan működő app, ami az sd-ről törölt fájlokat visszaállítja?
-
Krill77
őstag
Link a grafikonhoz http://kepfeltoltes.hu/view/160429/Screenshot_2016-04-29-13-15-46_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
Krill77
őstag
válasz
Véreshurka #94589 üzenetére
Köszi de nem 6. Ha az lenne valószínűleg már..
-
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Krill77 #94586 üzenetére
6-os android? Mert ott tudod még tilani azt is, hogy ne is használja a mobilnetet (Beállíytások --> Alkalmazások --> Katt a kívánt appra, majd majd ott az adathasználatnál legalul). Esteleg egy Firewallal való próbálkozás? Vagy ha bemész a Beállíások --> Adatvédelem --> Adatvédelmi beállítások, ott hosszan nyomsz a Play-re, majd legalul bekapcsolod ezt: "Disable app cellular usage". Ez nem tudom, hogy ugyanaz-e mintha az alkalmazás beállításokban korlátozod a mobilnetet, de sztem érdemes próbálkozni, főleg ilyen szar hazai mobilnet helyzet mellett. Akár ilyen drasztikus módon is.
-
Szonyka
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap hozta a posta az Elephone P9000-es telefonom, ma próbálkozok a "beköltözéssel". Eddig egy Lumia 520-as volt. Sikeresen lementettem a régiről a számokat és az sms-eket. A telefonszámokat pikk-pakk fel is másolta, de az sms-ekkel nem boldogul. A üzeneteket egy "hsh" és egy "msg" fájlba mentette le a régi telefon. Ezt mivel tudnám androidon megnyitni, felmásolni a telefonra?
Segítségetek előre is köszönöm. -
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #94577 üzenetére
Csak az korlatozott es tapasztalom az, hogy amig van keret addig nagyon megy lefelé. Az egy gb nekem tuti elfogyna 10-15 nap alatt. Net elérés pedig kell egy bizonyos dolog miatt.
-
nightzone
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #94542 üzenetére
Köszi az ötleteket, csekkolom.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Létezik-e olyan ébresztő alkalmazás, amelyik meg lehet adni, hogy a lenémított telefont az ébresztéssel egy időben állítsa normál módba? Előre is köszi a segítséget.
-
kovisoft
őstag
válasz
Krill77 #94559 üzenetére
Nekem is hasonló problémám volt. Aztán a rendszer beállításokban letiltottam a Google Play háttérbeli mobil adatforgalmazását, azóta nekem gyakorlatilag megszűnt az, hogy lezabálja a mobil keretemet. Így is van egy pici háttérbeli forgalom (ebben a hónapban pl. 5 kbyte), de az nem zavar. Minden frissítést wifin intézek, amikor hazaérek. Néha van olyan, leginkább telefon újraindítás után, hogy nem akar elindulni a Play mondván, hogy le van tiltva a háttérbeli mobil adatforgalom. Ilyenkor kilövöm, és utána már el szokott indulni.
-
-
törölt tag
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #94567 üzenetére
Ha elviszem egy helyre wifi alá akkor pikk pakk frissül, vagy ott is csak lassan? Mivel egy honapon at szivat a hatterben, az amugy is korlátozott klikkel..
-
beg
veterán
Akkor a warez maradjon továbbra is tabu, rendben?
Kapcsolódó hozzászólásokat töröltem
-
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #94560 üzenetére
Nem vagyok wifin.
-
-
Krill77
őstag
Hi
Az normális, hogy a Google play havi 140mbokat szed le? Siman a megvett adatkeretembol, ha meg az elfogyik akkor lassit mint az állat. Az xp nem frissített ennyit. Le se tudom tiltani mert akkor előtérben tölt. -
beg
veterán
válasz
onedoor #94555 üzenetére
Ha van adb elérésed (usb hibakeresés bekapcsolva) akkor van esély, ha nincs, akkor power+hangerő le, és factory reset (kínai recovery esetén tyúkláb, ropi, kisszék, EMMC)
De ez szakmai vagy mélyvíz topikba való ha a készüléked topikja inaktív.
Adb esetén:
"Egyes modelleknél a /data/system/ alá kerülnek .key kiterjesztéssel állományok (pl. gesture.key). Ezt kell törölnöd (pl. adb shell "rm /data/system/gesture.key")." -
onedoor
újonc
S.O.S!
Igazából offtopic, de nem találtam fórumot, ami igazán idevágó lenne, ezért itt kérek segítséget.
Blackview Breeze v2 telefonomból (Android 5) sikeresen kizártam magam, sehogy sem jut eszembe a képernyőzár kódja. 4-jegyű kód.
Mit tudok tenni?Kérem, aki tud, segítsen! Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Véreshurka #94549 üzenetére
+1
Ráadásul az AFWall is Tasker plugin.
-
tomy86
addikt
-
Véreshurka
senior tag
Tegnap frissítettem a telót, és újratöltöttem az alkalmazásokat is és ma ahogy nyitom meg a tunein pro-t látom, hogy valami premiumra akar engem rávenni. MI VAN? Anno még fizettem ezért. Most ez komoly?
-
sto1911
veterán
Sziasztok, ket kerdesem lenne:
- van-e mar olyan navi, amiben az uj fix traffik is benne vannak es szol elotte mondjuk 1km-el?
- van-e olyan program, amivel rendszerszinten, egy appbol tudom szabalyozni melyik alkalmazas hasznalhat mobilnetet es melyik nem.Rootolt telom van.
-
válasz
#79335424 #94532 üzenetére
Igen, ismerem a programot. Annó meg is vettem és Taskerrel szórakoztam vele.
Viszont ha servers ultimate-tel menne is, abból nem derülne ki, hogy mi a gond a nasos webdavval.
Hála az égnek, az apacsnak elég részletes logja van és kiderült, hogy a lock adatbázis hiányzott. Este megcsináltam és mostmár a TC is be tud lépni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
nightzone #94540 üzenetére
1:ha van lehetőséged átrakni a memóriakártyát másik telefonba,akkor tedd meg.
de ugyanez mehet úgyis hogy a tiedbe raksz egy másik kártyát.
2:amikor elindinditod a telefont egy task managerrel rákéne nézni hogy elindul-e a médiatároló folyamat.
3:Van egy olyan app a play store-ban,hogy Myandroidtools(kis kék propeller szerűség az ikonja)..na abban van egy olyan opció hogy Databases és abban rákelenne nézni a médiatárolóra,ha pl üres sorokat látsz,az nem túl jó.
4:probáltad már máshova áthelyezni az adott zenéket,akkár mappán kivül is?myandroid tools-hoz root jog kel
-
Fall-N
veterán
válasz
nightzone #94537 üzenetére
Nekem régen a Sonym csinált ilyet. Elfelejtette az összes médiát. Mondjuk a Poweramp és az MX akkor is megtalálta őket, mert beépített scanner van benne. GMMP szintúgy.
Egyébként telefon újraindítás után fel kellene ismernie. Általában SD-kártya formázás megoldja a problémát. Mondjuk a régi Sonyn az sem segített.
-
nightzone
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #94526 üzenetére
Exposed mediát hétvégén fogom ráengedni.
Az mx player se a zenéket se a videókat nem scenneli be.
Mind2 helyen vannak, szóval nem lokális a hiba.(#94527) 4es: Persze be, de nincs 1db nomedia se a zene mappákban.
-
Taktoj
aktív tag
Hello. Van olyan alkalmazas amivel a mobilnetsebesseget letudnam korlatozni kb 80-100 KB/s re?
-
fpeter07
veterán
1ev utan ujra szert tettem 1 androidos tablagepre. A kerdesem az volna, hogy melyik az az app, ami a billentyuzetet lecsereli irotablara? (Ea bedigitalizalja a szoveget)
-
krups8
tag
Sziasztok! Most már kicsit ingerulten irok, mert elveszett az elobbi kifejto hsz. Android 5.01 voda ZTE wifi router. Senki nem kezebe nem voltak nem tudjak a passokat. Frissen huzott alapra visszaallitott op. utan is teli kepernyon bassza random a kepembe hogy figyeles, kis pjros g, google gyanus logoval. Vagy hogy nem sikerult ertelmezni kerjuk mondja el ujra es alatta kis felho. 2 honapig sose volt ilyen es most elso dolgom neltek irni mert et kibirhatatlan. Mondjátok mit állitsak toroljek vagy mit töltsek le ha fizetos is LÉGYSZI!
-
-
janor
csendes tag
Üdv!
Keresnék egy olyan alkalmazást, ami az általam white list-re tett éttermek/kajáldák helyét jeleníti meg egy térképen, megmutatva, hogy melyik hely van a legközelebb. Fontos lenne hogy ne minden éttermet mutasson a környéken, hanem tényleg csak azokat, amik engem érdekelnek, egyfajta "kedvencek" módon.
Ki milyen appot használ erre/ehhez hasonló a célra?
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
nightzone #94525 üzenetére
az xposed mediascanner sem segített?
szerintem valami miatt nem fut le a mediascan normálisan...ez csak egy tipp
memóriakártyán vannak a zenék vagy belső tárhelyen?
az mx player lehet hogy jó lenne,mert az külön kezeli a médiatartalmakat a médiatárolótól,ahogy láttam.
van benne zenelejátszó funkció is
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Gedeon31 #94523 üzenetére
Azért az E-robot topik ajánlott olvasmány
-
Gedeon31
addikt
válasz
aprokaroka87 #94520 üzenetére
Köszönöm
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #94517 üzenetére
Persze, ajánl a Servers Ultimate WebDAV-ot. Csak az épp nem arra való, amire a kérdező szeretné használni. A Servers Ultimate nem kapcsolatot, hanem szervereket (köztük WebDAV-ot) létre a telefonon. Amire aztán mással tudsz csatlakozni.
Legalább nézz utána, ha már írsz valamit...
-
Üdv!
A nasomra készítettem egy webdav szervert, hogy távolról is elérhessem a fájljaim. Viszont, hogy biztonságos is legyen raktam be ssl kulcsot és authentikációt is.
Na, ezt böngészőből tökéletesen el is tudom érni, viszont szeretnék rá feltölteni is. Ehhez keresek androidos appot.
A total cmd webdav pluiginját próbáltam, az felismeri a tanusítványt, de nem megy tovább...
Az ES file explorerről tudok még, hogy tud ilyesmit, de nem igazán kedvelem. Szóval Ti milyen appot használnátok ilyen célokra?
Köszi!
-
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #94509 üzenetére
Próbáld meg a Google Play Szolgáltatások app minden adatát törölni.
+ PC-n a Google fiókot is nézd meg, hátha lehet valamit mókolni.
-
Gedeon31
addikt
Olyan alkalmazást keresek ,amiben be lehet állítani több funkciót ,mikor mi kapcsoljon be vagy ki. Nagyon régen próbáltam ilyet ki csak nem emlékszem a nevére. Tudtok ajánlani olyat ,ami megbízhatóan működik?
-
Google Fotók kérdés.
Beállítottunk egy készülékre Google Fotók biztonsági mentést. Minden jól ment egy ideig, aztán elkezdett nagyon melegedni a készülék, a fényképeket nem mentette el a felhőbe, így kitaláltuk, hogy kikapcsoljuk a szolgáltatást.
Nos.... NEM LEHET!
Amin már túl vagyunk...
Újratelepítés, teljes törlés, plusz adatok törlése, a beépített Fotók app letiltása, a Fiókok részen a fotók biztonsági mentésének kikapcsolása, nincs hatása a folyamatra...A legkomolyabb, amit nem értek, hogy letiltott Fotók appal és kikapcsolt fénykép-szinkronizálással, miért kapcsolódik vissza a fényképek szinkronizációja?
-
brd
nagyúr
válasz
unravel #94498 üzenetére
Köszi', de ez automatikussá is tehető? Mert jelenleg nálam az van, hogy a back gombot hosszan nyomva (erre állítottam be) FC-vel bezárok mindent, amikor már nem kell, és amiről tudom, hogy nekem ne fusson a háttérben, mert agyoncsapom. Ehelyett keresek valami kényelmesebb megoldást, tehát olyasmit, ami azt csinálja, hogy nyomkodok egy játékot, aztán kimegyek a Home-ra, elindítom a böngészőt, eközben a játékot hibernálnia kellene valaminek, hogy ne okoskodjon a háttérben (vagy FC-vel be is zárhatja, engem nem érdekel, a hatás jórészt ugyanaz az idióta Android és a fejlesztői miatt - nagy-nagy tisztelet a kivételnek -, de ebbe itt a topicba ne menjünk inkább bele, max. valami dühöngőtopicban, vagy privátban).
Tényleg, ha már itt vagyok, arra van megoldás, hogy adott programok elől elrejteni a kijelző lezárt állapotát? Ill. nem is tudom, hogy ez-e az ok, de pl. ha hallgatok SoundCloudon valamit, akkor ha elmegy aludni a kijelző, a böngésző nem tölti már be a következő számot, de az aktuálisat még végigjátssza. A WiFi egyébként ilyenkor is működik, mert pl. az e-mail-ek megérkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest