- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #96699 üzenetére
Vagy esetleg az oldal szerkesztői?
-
aprokaroka87
nagyúr
Az apkmirror oldalra a gyártok teszik fel az appokat vagy felhasználok?
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Droidos telefonon (Xperia Z2 6.0.1) nem találok olyan lehetőséget, hogy hangvezérléssel keressen a telefonkönyvben. Létezik erre vmi app? Vezetés közben jól jönne. Sajnos az egyik kocsi kihangosítója angolul tud csak keresni, a másik meg sehogy sem.
-
válasz
aprokaroka87 #96693 üzenetére
Google Play Services ha frissült akkor nálam is ébren tartotta a telefont, de egy újraindítása után már minden rendben volt. Emiatt ha látom hogy gyorsan merül a telefon akkor újraindítom, kb. 2-3 hetente van rá szükség.
-
flash-
veterán
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
vgyuri #96689 üzenetére
A Google play services ment a kukába tokostol vonostol.
Ugyanis az a bizonyos 1013-as mediaservice folyamat valamilyen kapcsolatban állhat a Google Play services-el,ugyanis ha leállitom a zenét akkor az 1013 és Zene folyamat nem ébreszt,viszont akkor lép elő a Google Play services mint olyan és ha kibontom akkor az *owerflow* 1013-ra hivatkozik.
Mert a 100% Awake az nem jó...még akkor sem ha használom.
-
Krill77
őstag
Hi
Nem tudja valaki mi a titka a swiftkey nyelvi csomag frissitesenek? Probaltam kitorolni a languagepack. Jsont aztán resi, de töltés után cdk kiirja, h sikertelen.
Egyáltalán van valami log amibe bele lehet nezni, h mi a pack sorszáma? -
Azért kerülnek az első partícióra a nagyobb játékok, mert kicsi belső tárhelynél a több gb-os játékot nem tudnál telepíteni, ezért letöltődik egy kisebb apk fájl a belső tárhelyre, a többi részt pedig a külső microsd kártyára rakja automatikusan a játék (pl. obb-t). A belső sd-ből az apk-ot link2sd-vel a 2. partícióra át tudod rakni, de akár a játék többi részét is.
A microsd 2. partícióját csak a Link2sd használja, a feltelepített programok nem tudják hogy ott vannak. Eddig egyetlen programmal volt gondom: IGO szülinap nem akart elindulni ha mindent átraktam, ezért érdemes 1xs elindítani az átrakott programokat hogy rendben működnek-e.
(#96685) aprokaroka87 : CpuSpy kérlek telepítsd fel, állítsd le a zenelejátszást, kapcsold ki a kijelzőt 1 percre és nézd meg deep sleep-ben volt-e a telefon. Ha igen, akkor a zenelejátszó pörgeti a telefont, próbálj ki másikat ami kevesebbet fogyaszt. Nálam 10-15 órát is elmegy a lejátszás kikapcsolt kijelzővel.
RuiZu X02 mp3 lejátszó, microsd-vel bővíthető, fm rádiót is tud, így nem merülne a telefonod.
-
A 2. partíció legyen a link2sd-é, a windows a 2 elsődlegesből elvileg csak az elsőt látja, amin most az adataid is vannak. [link] Rövid leírás a partícionálásra, de nem kell törölni a mostani partíciód, a végéből csípj le. Érdemes átgondolni mennyi helyre van szükséged, nekem max 2 GB elég szokott lenni, nagy méretű játékokat nem telepítettem, de azok alapban az első (fat32) partícióra fognak települni.
-
válasz
aprokaroka87 #96682 üzenetére
Alvás közben szinte semmit sem csinál a telefon, a zene lejátszáshoz ébren kell maradnia, legfeljebb lassabb cpu sebességet használ.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az normális ha a beépitett zenelejátszó folyamatosan ébren tartja a cpu-t?
Persze hallgatom a zenét.Ha kikapcsolom a viper4androidot akkor is ugyan az van.
Gyorsabban merül zenehallgatás közben mint elötte.
-
-
G@ben
addikt
Link2sd-vel szeretnék átpakolni programokat a kártyára, de ehhez formázni és partícionálni kell a kártyát, a kérdés viszont az, hogy elég-e, ha simán lemásolom a kártya tartalmát valahová majd utána visszamásolom? Természetesen a programokat addig a telefonra visszarakom, de a többi dologgal kell csinálnom valami extrát?
-
zeon.hu
nagyúr
Rejtő Jenő összes, ebook és hangoskönyv.
-
dokee78
félisten
Keresek egy jó fotó lockoló,titkosító alkalmazást.
-Fotó mappákat is kezelje
-Ne csak egy .nomedia filet helyezzen el a mappában
-Lehetőleg ingyenes legyen
-Egyszerű kezelhetőségKinek mi vált be?
-
mzso
veterán
Melyik a legjobb zenefelismerő app/szolgáltatás? (Magyarán melyiknek van a legnagyobb adatbázisa?)
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Tv appot tudnátok mondani ami Nektek legjobban bejött?
Milyen csatornákat és milyen minőségben lehet velük nézni? -
DS39
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #96664 üzenetére
Nekem úgy rémlik hogy a simánál is.
Csak elgondolkodtatott hogy a Facebook már az appját nyitná, de még a Chrome sem ajánlja fel a cél szoftverét.
-
HREH
senior tag
Érdekes. Kültem nekik visszafizetési kérelmet (Playben I no longer want this purchase, utána meg indoklásnak leírtam, hogy free lett.), erre most kaptam az e-mail-t, hogy "Megkaptuk visszatérítési kérelmedet a következővel kapcsolatban: <app neve>, azonban ezt a vásárlást jelenleg nem tudjuk visszatéríteni."
Mi a teendő ilyenkor, hogy mégis vissza tudjam kérni a pénzt? -
DS39
nagyúr
Hogy tudom beállítani hogy a beágyazott YouTube videók az appban induljanak el, és ne a weboldalban?
UC Browser és Chrome esetében. -
Edi77
őstag
válasz
aprokaroka87 #96657 üzenetére
Ahogy beg is mondja: delete, vagyis még egy szót sem
-
Edi77
őstag
válasz
aprokaroka87 #96654 üzenetére
"CM nem érdemel jeget sem?"
Nem
-
atee_13
őstag
válasz
aprokaroka87 #96651 üzenetére
Clean Master
Egy appot már eltávolítottam tegnap egy billenytűzeteset. Vagy mire érted, hogy fagyasztom ahol el is tudom távolítani?
-
atee_13
őstag
válasz
aprokaroka87 #96647 üzenetére
Itthoni Wifi. Van 2 ruter van mind a 2 őn próbáltam. Este megyek barátnőmhöz nála is kipróbálom.
De ezelőtt is ezerről a wifiről volt használva, pár napja még frissítette is emlékszem a CM et frissítette és angol lett magyarról és beütött ez a valami.
-
7Sony7
addikt
Ha a play áruházból "kivesznek" valamit, van róla valahol indoklás?
-
atee_13
őstag
válasz
aprokaroka87 #96643 üzenetére
Megpróbáltam PC ről az említett módszerrel, de ugyan az elkezdi de egyből meg is akad
Esetleg még valami ötlet? Lehetséges, hogy valami beállítást nem vettem észre és elállítottam okozhat valami beállítás változás ilyen "tüneteket?"?
-
HREH
senior tag
A Gugli visszaad(hat)ja egy alkalmazás árát, ha az ingyenes lett, de én még megvettem korábban?
-
atee_13
őstag
válasz
aprokaroka87 #96643 üzenetére
Még úgy alapból soha. Bejelentkezek PC-n google fiókba és megpróbálok onnan letölteni? Így gondoltad?
-
atee_13
őstag
(#96564) atee_13
Újra raktam a ROM-ot de még mindig ugyan az a helyzet. Telepítés/frissítés a legelején beakad.
Valakinek valami ötlet?
-
darvinya
titán
válasz
fireman123 #96639 üzenetére
Keres hírek között 4G lefeddséggel kapcsolatosat amit mostanában volt, abban Logout ahol Snapihoz van infó lekérés.
De lehet *#*#4636#*#* Telefonról menüben van erről valami. -
fireman123
őstag
-
törölt tag
válasz
fireman123 #96633 üzenetére
MTK SOC esetén Engineer menüben meg tudod nézni.
-
woodworm
veterán
válasz
fireman123 #96629 üzenetére
Network Signal Info, Cellmapper, de függ a telefon soc támogatottságától is.
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Létezik valami app amivel meg lehet nézni, hogy az adott helyen milyen frekvencián szór a szolgáltató?
-
törölt tag
válasz
kuksa90 #96620 üzenetére
Ez már erősen a szakmai topikba tartozna. Csak saját felelősségre!!!
A /system/etc/permissions/platform.xml fájlodat hasonlítsd össze az enyémmel!
<permission name="android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_r" />
</permission><permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_r" />
<group gid="sdcard_rw" />
</permission><permission name="android.permission.ACCESS_ALL_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_r" />
<group gid="sdcard_rw" />
<group gid="sdcard_all" />
</permission><permission name="android.permission.WRITE_MEDIA_STORAGE" >
<group gid="media_rw" />
</permission> -
törölt tag
válasz
rayoliviero #96618 üzenetére
Ez így van. Az S60 -as Nokiák tized olyan erős hardverrel is jó hangminőséget produkáltak VOIP -on. Sajnos, Androidon a VOIP mostohagyerek.
-
HREH
senior tag
Solid Explorerben ha in-app megveszem a programot, akkor az is a Google-fiókomhoz kapcsolódik, és tableten is tudom használni a teljes verziót?
Vagy érdemesebb inkább a Playről megvenni az unlockert? -
rayoliviero
veterán
válasz
#79335424 #96610 üzenetére
Telótól is függ nagyon a hangminőség.
iPhone-on volt idáig nálam a legjobb Viber hangminőség, amiket probáltam telefonokat, azok közül (persze GSM esetén is).
Androidos telefonokon LG-n a legrosszabb a Viber és GSM hívás hangminősége. Tök mindegy, hogy csúcs LG, azon is. Az LG telefonok szerintem telefonlásra alkalmatlanok. Ha valaki nem telefonlásra használja, akkor éri csak megvenni. G2-en anno rengeteg időm ráment, mire használható hangminőséget csináltam, custom ROM-okkal és egyéb módosításokkal. De akkor is csak tűrhető volt.
HTC M8-at is próbáltam, az elmegy.
A drágább Samsungok megközelítik az iPhone szinjét hangminőségben. Amit próbáltam: Note 4 és S5.
Huawei Mate 8: Én jól hallottam a másik felet, elég tisztán, de a másik fél néha alig értette, amit mondok.
Nexus 6P: Ez olyasmi, mint az iPhone hangminőségben, sokban függ, hogy milyen ROM-ot és kernelt használok.
-
törölt tag
válasz
kuksa90 #96615 üzenetére
Nálam sem dobja alapból a mikroSD -t. A root miatt látom a gyökeret, és onnan tudom betallózni. De, ez még nem jelenti azt, hogy nem dob error -t a kép mentésénél. Az én telómon a mikroSD gyárilag media_rw csoportjogosultsággal van csatolva. Valószínűleg ezért megy külön hókuszpókusz nélkül az írás.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Heisenberg69 #96613 üzenetére
Nem, kártyáról szedi.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Heisenberg69 #96607 üzenetére
Telenornak van, így gondolom a Telekom sem marad ki. De nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Én pl. most próbálkozom a Simple-el, ezzel elképzelhető, hogy meg lehet spórolni az sms-ek árát.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #96609 üzenetére
Ez egy összetett témakör. Az ÁSZF -ekben leírt tiltás lehetősége eddig sem feltétlenül jelentett valós tiltást, csupán annak jogi lehetőségét írta le. Ez szűnt meg májustól.
A VOIP hangminősége nagyban függ a válaszidőtől. Ez a Voda által előszeretettel alkalmazott 900Mhz -es 3g esetén elég magas, ami visszhangosodást okoz. A 4g technológia megváltás a VOIP -nak, mert a ping -je kb. harmada a 3g -ének, és a csomagvesztesége is alacsonyabb. Aztán ott az egyes szolgáltatásokban alkalmazott kodekek témaköre is, ami szintén befolyásolja a hangminőséget. -
válasz
#79335424 #96608 üzenetére
Majus? Kb. fel eve hasznalom a Vibert, gond nelkul csevegtem eddig is az orszagutakon autozva Voda mobilnettel.
Az mas teszta, hogy szerintem a hangtomoritesen, optimalizacion boven van mit csiszolni, mert ahol a Viber szaggat es durvan kesik, ott a Skype vagy a Fb.messenger tokeletes. -
törölt tag
válasz
#73959936 #96604 üzenetére
Teló, és Android verzió függő. Az enyémen, rootolt 4.4.2 alatt símán be tudom tallózni neki a:
/storage/sdcard1/...
útvonalat, és működik is (az előbb kipróbáltam). Akár usbOTG -t is megadhatnék neki.darvinya:
A Voda sem tilthat már. Ez májustól életbe lépett EU -s direktíva, csak a szolgáltatók a saját jófejségükként állítják be. -
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Egy ideje használom már a Vodafone mobil parkolás appot. A kérdésem az lenne, hogy t-mobilosoknak is van hasonló?
-
törölt tag
Na sziasztok, próbáltam feltenni a camera fv-5-öt. Nem is volt ezzel semmi gond, működik is szépen, egészen addig amíg az alapértelmezett tárolási helyet át nem állítottam volna sd kártyára. Létezhet olyan, hogy míg az egyik fotó app útvonal módosítását simán képes kezelni, addig ez utóbbira nem hajlandó ?
valami tipp ?
-
atee_13
őstag
(#96564) atee_13 valakinek van ötlete?
Megpróbáltam lekapni a Play frissítéseket, de nem változott semmi. Letöltöttem egy
pa_gapps-modular-pico-4.4.4-20150308-signed et gondolván majd felteszem és hátha, de csak egy
install-optional.sh van benne amit valamihez társítani akarna, nem indul el semmilyen telepítés
-
boogie84
veterán
Értem, szóval lemaradtam.
Még egy kérdés: a Viber most vodefone hálózaton tiltva van, vagy nálam van valami gubanc? Wifi-ről hibátlanul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged