- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4es
tag
Auto hibernálás kikapcsolt kijelző alatt, kézi hibernálás programból vagy kezdőképernyőre kitűzött parancsikonnal lehet. Azt is éremes megjegyezni hogy azokat az appokat amiket gyakran használsz vagy rendszer appok amik gyakran futnak nem szabad a hibernálás listára rakni mert akkor többet árt a program mint használ.
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Ismerősömnek az a ritka helyzet állt elő, hogy a telefon memóriáján sok hely van, de az SD kártyája tele van. Hogyan lehetséges a Real Racing 3-at átmásolni SD kártyáról telefon memóriára? Ha bemegy az alkalmazás kezelőben akkor 80 mega van telefonon és 2,5GB a memóriákártyán, és csak olyan lehetőség van, hogy másolás az SD-re.
Mappát átmásolni nem lehetne SD-ről telefonra? És ha igen mely mappákat kéne? -
törölt tag
válasz
Véreshurka #94494 üzenetére
Továbbá Tasker plugin, tehát akkor tudsz hibertáltatni, amikor akarsz. Bár én nem használom, mert nekem elég, ahogy önmagában az automatizálóval tiltatom/engedélyeztetem az alkalmazásokat.
-
Véreshurka
senior tag
Aki használja mobilon a MoneyWiz 2-t, annak jelezném, hogy még kicsit több mint 1 napig ingyenes a wines alkalmazás.
(#94493) brd: lehet olyan parancsikont létrehozni ami csak hibernálja az appokat és nem kapcsolja ki a képernyőt (widgetek között keresd).
-
unravel
őstag
Ez hogyan működik pontosan?
Lefagyasztja az alkalmazásokat amiket bejelölsz a listán.
Leghatékonyabb a Boost mód ami Greenify (Donation Package)-ban érhető el.Csak ha ki van kapcsolva a képernyő, akkor hibernál, vagy bekapcsolt képernyőnél is mindent, ami nem az éppen aktív app?
Mident képes hibernálni kikapcsolt képernyőnél is mindaddig míg elindul az adott alkalmazás.
Van benne automatikus hibernálás, képernyősötétülés után hibernálja az általad megadott appokat.
Illetve létrehozható egy fagyasztó+képernyőkikapcsoló ikon. -
brd
nagyúr
Ez hogyan működik pontosan? Csak ha ki van kapcsolva a képernyő, akkor hibernál, vagy bekapcsolt képernyőnél is mindent, ami nem az éppen aktív app? Manuálisan meg lehet benne adni, hogy mit ne hibernáljon, ill. mit igen (mindkettőt lehet manuálian szabályozni?)? Vagy a fejlesztő azt hiszi, hogy jobban tudja helyettem? Esetleg van lehetőség külön állítani, hogy mit csak kikapcsolt képernyőnél ill. mit már akkor is hibernáljon, ha nem az az app aktív éppen?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #94485 üzenetére
köszi
-
-
törölt tag
(#94476 pls...
-
fulton
addikt
nem lehet valahogy megszüntetni a facebook app háttérben futását? nem akarom hogy mutassa az app ikonja felett hogy ennyi meg annyi új értesítés van, meg van egy jó pár alkalmazás amit letiltanék hogy ne fusson (frissüljön a háttérben ) mert felesleges nekem. Megoldható?
Facebbok - ot nem lehet a névjegyzékkel szinkronizálni? (mint lehetett a wp rendszer esetében, és össze pattintotta a névjegyzék neveit a facebook-al, még képet is rendelt hozzá) ?
-
nightzone
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #94468 üzenetére
Van erre vmi egyszerű megoldás amivel kapcsolható a sajám szám elküldésének lehetősége anélkül hogy be kéne lépni a beállításokba ha Power Togglesben nem lehet? Automatizálók nem érdekelnek, inkább widget-et vagy valami parancsikont keresnék akkor erre a célra. Thx
-
törölt tag
Sziasztok szeretnék kérdezni, ha lehet! Az ha 1 app (játék) engedélyeinél ott van az hogy lekérheti a futó alkalmazások adatait, az mit jelent? Bármikor tudhatja pl az app kiadója, hogy én mikor mit futtatok a telómon, vagy hogy kell ezt értelmezni?
Adatvédelmi szempontból ez aggályos, vagy ettől még nyugott szívvel feltehetem az app-ot? (nem értek hozzá elnézést ha amatőr kérdés.)
köszönöm ha valaki segít
-
Dyingsoul
veterán
válasz
kovisoft #94385 üzenetére
Köszi a Tippeket, ki fogom próbálni ezeket is!
MX Player megvan, de azt csak videólejátszásra használom, nem is tudtam, hogy a zenéket is lehet vele hallgatni... Megtaláltam beállításokban eldugva egy pipával lehet engedélyezni a zenelejátszást és a mappákat meg hozzá kell adogatni. Kíváncsian tesztelgetem, de valahogy jobban szeretnék egy dedikált zenelejátszót használni, mintsem az MX-et. Amit megnyitok és már csak a play gombot kell nyomnom kb.
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Van otthon egy wi-fi hálózat a földszinten és egy erősítővel a tetőtérben is.
Van olyan program ami automatikusan vált a két jel között, ha valamelyik erősebb?Én eddig nem találtam ilyet.
Köszi
-
fulton
addikt
válasz
Fall-N #94471 üzenetére
Sziasztok
Nem tudja valaki mivel tudnám rábírni az am világító fizikai gombjaim, hogy ha pl nem fogadott hívásom van akkor jelezzen?
BLN próbáltam de azt írja nem támogatott.
Pedig Galaxy A5 (2016) készülékem van és világitanak a gombjai.Vagy ez a Led Blinker (épp mükszik) de ez nem fogyaszt sok aksit? Super amoled kijelzőm van.
Illetve, ezt a briefing valamit hogy tudnám eltüntetni, vagy megváltoztatni? nekem a főképernyőn ha balra huzom az jön be.
-
Fall-N
veterán
válasz
kaciokos #94467 üzenetére
Nálam is jól működik. Valószínű a te telefonod ROM-ja kavarhat be.
Samsungon nekem ki kellett kapcsolni az S keresőt, mert az ugrott volna fel a dupla Home gomb nyomásra.
Nálad nem lehet, hogy valami ROM specifikus alkalmazás foglalja le a Home gomb művelete(ke)t?
Sok régebbi telefonon is eltér például a hosszú Home gombnyomás. Amelyiken nincs multitasking gomb, (vagy virtuálisan van a képernyőn) ott a hosszú nyomásnál az előzően futtatott programok jönnek fel (multitasking). Amelyiken meg van ott a Google app keresője jön elő.
-
kaciokos
őstag
Így is megpróbáltam, meg úgy is, hogy az alapértelmezett képernyőre vigyen, de sajna nálam is úgy működik, ahogy rgeorge írta.
Neked amúgy Z1C-d van, nem? És ha jól látom, Novát használsz, neked jól működik ez a része?
-
nightzone
aktív tag
válasz
tordaitibi #94460 üzenetére
Vannak ott is, meg a belsőn is. Képnézegető látja a képeket rendesen, csak a zenefájlokkal van gond ezek szerint.
A gyári zenelejátszóban nincs ilyen választási lehetőség hogy melyik mappákat scannelje. Az automatikus, minden tárhelyen lévő számot ki kéne dobnia. Lehet tévedek, de én nem látok semmilyen opciót erre a beállításokban.(#94461) aprokaroka87 Köszi a tippet, megnézetem vele.
Más:
A Power Toggles-ben van olyan kapcsoló amivel a saját szám kijelzést lehet engedélyezni vagy tiltani? Fellelhető ez valahol benne? -
törölt tag
Üdv. AQUA mailben hol tudom beállítani az értesítési hangot valamint az aláírást?
-
aprokaroka87
nagyúr
hidd el néha engem is megszívatott a médiaszkenner dolog
pl ha Zenék néven volt a mappa egyszerűen nem olvasta be...ha zenek akkor igen.
Viszont így hogy ZENÉK már beolvasta újrainditás után
köszi zeon.hu,de én azt szeretném ha úgyanúgy értesiténe mint a többi mail esetében...be is van állítva
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #94461 üzenetére
Ami csak optimalizál, de az eredeti problémát nem oldja meg. Szellőreszelő.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #94454 üzenetére
PL Tesla unread pluginban (Nova launcherben van nálam) beállítható a spam mappa is.
Működik, most beállítottam, rögtön jelez is 143db-ot. -
válasz
nightzone #94426 üzenetére
Kulso sd kartyan vannak a zenek?
Nem latja valami okbol a kulso tarolot esetleg? Mas gyari program, pl. kepnezo latja a kepeket?
Nem cserelted meg az alapertelmezett tarhelyet?
Habar ha az es latja, akkor passz,
vagy a gyari zenelejatszoba nincs kizarva a keresesbol minden mappa?
Tenyleg erdekes dolog, de a csengohang beallitas es ez a media gond ugyanaz okbol nem mukodhet,
mar csak az okot kene megtalalni. -
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #94456 üzenetére
Már akinél...
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #94454 üzenetére
A spam mappa nem véletlenül spam mappa. Google supportnál érdeklődhetsz a lehetőségek iránt.
-
Probert75
addikt
válasz
aprokaroka87 #94448 üzenetére
Az Aida kiírta valóban. És megerősített abban, hogy a nagyobb felbontásúra cserélték ki a gépemet. Így elég jól jártam egy teljesen új készülékkel.
Még1x THX! -
beg
veterán
De jó appot találtam
A magyar helyesírás szabályai -
Probert75
addikt
Van olyan program amivel meg lehet nézni a felbontást?
A tabletem alaplap hibás lett és garanciában elméletileg kicserélték az egész eszközt. De úgy tudom, hogy a kisebb felbontású(800x600-as, ilyen volt nekem) Asus tableteket már nem gyártják. Amit kaptam, azon pedig nem annyira farkasfogazásúak az ikonok. -
rgeorge
addikt
válasz
aprokaroka87 #94438 üzenetére
De ahhoz újra meg kell nyomni a home gombot, az elsőre csak előtérbe kerül a Nova.
-
Syd69
aktív tag
válasz
rayoliviero #94421 üzenetére
sok levelező tudja kezelni. (nekem az outlook kliens megy...át kell irányítani és kész)
-
kaciokos
őstag
Nova-nál próbálom beállítani, hogy a home gomb rögtön az alapértelmezett home képernyőre vigyen, ne az utoljára használtra, de sehogy sem sikerül. Másnak is vannak ilyen problémái? Vagy én cseszek el valamit?
Amúgy Sony Z1 Compact, Android 5.1.1.
-
nightzone
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #94427 üzenetére
Igen, a Ringtones mappában (és a többiben is) vannak zene file-ok, de egyikbe se raktam .nomedia-t
-
nightzone
aktív tag
válasz
punky10 #94408 üzenetére
Megvan, köszi, sikerült beállítani a naptárt.
(#94409) aprokaroka87 és (#94410) air : Külön Ringtones mappa eleve az Sd kártyán már megvolt, az sem, próbáltam. A Médiatár törlést is néztem, de nem merem mert az a felhasználói profilhoz és a névjegyekhez is hozzáfér.
(#94412) 4es: Ott nem tiltottam/töröltem semmit külön. A menü felugrik, kiválasztom az Es-t pl és azon keresztül a csengőhangot, majd utána leáll és bezárja a felugrót
(#94411) tordaitibi: Igen, szó nélkül kellene irnia az ES-nek is oda root jogokkal, de nem vágom miért nem.Még átállítom a mappát hogy írható legyen valahogy, aztán meglátjuk.
A gyári zene app sem scanneli be a telón található számokat, egyet sem, adatok törlése és újraindítás után sem. Az írja ki zene app kezdőoldalán hogy "Ha majd áthúz számokat a számítógépről az eszközre, azok megjelennek itt", pedig nincs gépre dugva usb-n vagy ilyesmi. Ez mi, miért lehet?
-
4es
tag
válasz
Gmailhoz hozzáadod az upcmailt és akkor megkapod inboxban az upcés leveleidet.
-
fulton
addikt
Hogy tudnám névjegyzéket át másolni a samsung a5 2016 telefonomra.
korábban lumia 830 telefonom volt. lehet e szinkronizálni a mostani telefonom ,a microsoft fiókkal?( és ha igen hol mert a fiók hozzáadasanal én nem találtam)illetve azt szeretném megkérdezni milyen navigáció szoftvet tudnátok ajánlani.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Véreshurka #94422 üzenetére
Igen, a fő gond az.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Az nem jó esetleg, hogy valamelyik appot használod és az appon belül leveszed némára (se hang, se rezgés) az értesítéseket? Így nem fog jelezni, de látod már az értesítősávon, hogy jött. Kb. szerintem ugyanazt érnéd el vele, mintha csak kézzel frissítenél. Vagy itt a fő gond a háttérben való frissítés?
(#94423) Gazsi00: adatforgalmi okok miatt? (csak kíváncsi vagyok)
-
4es
tag
válasz
rayoliviero #94418 üzenetére
Inbox például.
-
air
nagyúr
válasz
rayoliviero #94418 üzenetére
Én csak 1 ilyennel találkoztam, de az csak Exchange-hez jó. A Nine.
A többi sima, IMAP-os kliens közül egyik sem tudott ilyet, pedig próbáltam egy párat. -
rayoliviero
veterán
Van olyan Android e-mail kliens, amit ha megnyitok rögtön frissít magától, hogy jött-e levél? Nem kell manuálisan a frissítés gombra nyomnom. De a háttrében nem szeretném viszont, hogy frissítsen meghatározott időközönként, csak ha megnyitom a levelező programot, akkor rögtön.
-
kuksa90
őstag
válasz
Véreshurka #94416 üzenetére
Köszönöm, akkor tovább várok... hátha lesz egyszer megoldás.
-
kuksa90
őstag
válasz
Véreshurka #94414 üzenetére
Root után még működik, de ha az Xposed aktív, akkor csak a karikázás, és a sötét képernyő van. Elvileg van egy javítás (irdeto), de erről a Horizon nem tud.
Szerk: kipróbáltam, hiába rejtem a rootot, nem megy.
-
kuksa90
őstag
Horizon Go vs. Xposed összeférhetetlenségre nincs még gyógymód? Irdeto fix sajna nem javítja.
-
4es
tag
-
-
nightzone
aktív tag
Létrehoztam a belső tárhelyen a struktúrát és beleraktam 1 számot a ringtones mappába, de nem ismeri fel a Médiatár.
tordaitibi : kösz a tippeti de ezért külön nem akarok +1 appot.
Marad amit somi javasolt, remount 2x, ha jobb ötlet nincs.
Más: Google naptárban, hogy lehet beállítani hogy csak egy fiókot figyeljen, mert nálam 2 van hozzá csatolva, de a másikat nem tudom inaktiválni.? THx
-
-
nightzone
aktív tag
Van hozzáad gomb de amint kiválasztom a számot ezen keresztül az Es-ből leáll hibával és bezárja a csengőhang kiválasztó menüt. A gyári lejátszóm meg alapból nem ismeri most fel valamiért számokat, sőt mappákban a számokat sem, valami katyvasz van, szóval onnan se megy a "beállítás csengőhangként" opció.
air+beg: Ok, létrehozom az sd-n is a struktúrát, megnézem mi a dörgés így, de szerintem így nem fognak a számok megjelenni a Csengőhangok/Médiatárban.
-
air
nagyúr
válasz
nightzone #94400 üzenetére
"Ezen a telón a "/" a gyökér. Az sd-n nincs is media mappa, itt a "/system-ben" van."
Fogalomzavarban vagy.
1. Mindenhol a "/" a gyökér.
2. Mindenhol van a /system-ben media/audio/ringtones, mert ott vannak a gyári hangok.
3. Nem oda kell másolni a saját csengőhangjaidat!
4. Ha az SD kártyán vagy belsőtárhelyen nincs meg ez a struktúra, akkor létre kell hozni, és oda kell másolni a hangokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest