Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Még sohasem fordult elő veled a több, mint 20 éves tagság alatt hogy az Új hozzászólás mellett fél centire lévő Válasz linkre kattintottál?
Nekem most sikerült például. De cserébe egyértelmű a kommentem első sorából hogy kiknek írtam, rádásul nem is múltheti ügyben hanem a viszonylag kettő friss beírásra. Csak 5-öt kellett volna visszaoovasni és ez mind nyilvánvalóvá válik, és amúgy is az egyiket te is lereagáltad.
Egyszerűbb lett volna összetenni a képet, mint leoltani engem. De nem baj, nincs harag
-
cidalain
veterán
@glocker, @oszy
Kintről az iPlay 50 mini pro NFE.
Itthonról Samu A9 és Redmi Pad Se is vehető.
Ebből a hàromból döntenék. Hardveresen az Iplay 50 mini pro a legjobb, de gari szempontból problémás, terméktámogatás, frissítés felejtős.
Samunál lesz terméktámogatás, hazai gari.
Redmi árban jobb lehet, mint a Samsung -
-
törölt tag
Persze lehet cserélni, csak az ő felhasználásához, szerintem felesleges. Kicsit olyannak érzem, mint amikor valaki betéved egy topikba valami egyszerű dolog kell neki, de ajánlanak egy full extrás, mert az a trendi.
Ismerősnek pl szintén valami alap tablet van gyerekeknek, mert úgyis tönkre vágják. Felhasználáshoz, igényekhez kell mérni, nem pedig kiadási dátumhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Inkább egy kínai. Ötlet?

Dr.NX