- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Még sohasem fordult elő veled a több, mint 20 éves tagság alatt hogy az Új hozzászólás mellett fél centire lévő Válasz linkre kattintottál?
Nekem most sikerült például. De cserébe egyértelmű a kommentem első sorából hogy kiknek írtam, rádásul nem is múltheti ügyben hanem a viszonylag kettő friss beírásra. Csak 5-öt kellett volna visszaoovasni és ez mind nyilvánvalóvá válik, és amúgy is az egyiket te is lereagáltad.
Egyszerűbb lett volna összetenni a képet, mint leoltani engem. De nem baj, nincs harag -
cidalain
veterán
@glocker, @oszy
Kintről az iPlay 50 mini pro NFE.
Itthonról Samu A9 és Redmi Pad Se is vehető.
Ebből a hàromból döntenék. Hardveresen az Iplay 50 mini pro a legjobb, de gari szempontból problémás, terméktámogatás, frissítés felejtős.
Samunál lesz terméktámogatás, hazai gari.
Redmi árban jobb lehet, mint a Samsung -
-
törölt tag
Persze lehet cserélni, csak az ő felhasználásához, szerintem felesleges. Kicsit olyannak érzem, mint amikor valaki betéved egy topikba valami egyszerű dolog kell neki, de ajánlanak egy full extrás, mert az a trendi.
Ismerősnek pl szintén valami alap tablet van gyerekeknek, mert úgyis tönkre vágják. Felhasználáshoz, igényekhez kell mérni, nem pedig kiadási dátumhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest