- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Még sohasem fordult elő veled a több, mint 20 éves tagság alatt hogy az Új hozzászólás mellett fél centire lévő Válasz linkre kattintottál?
Nekem most sikerült például. De cserébe egyértelmű a kommentem első sorából hogy kiknek írtam, rádásul nem is múltheti ügyben hanem a viszonylag kettő friss beírásra. Csak 5-öt kellett volna visszaoovasni és ez mind nyilvánvalóvá válik, és amúgy is az egyiket te is lereagáltad.
Egyszerűbb lett volna összetenni a képet, mint leoltani engem. De nem baj, nincs harag -
cidalain
veterán
@glocker, @oszy
Kintről az iPlay 50 mini pro NFE.
Itthonról Samu A9 és Redmi Pad Se is vehető.
Ebből a hàromból döntenék. Hardveresen az Iplay 50 mini pro a legjobb, de gari szempontból problémás, terméktámogatás, frissítés felejtős.
Samunál lesz terméktámogatás, hazai gari.
Redmi árban jobb lehet, mint a Samsung -
törölt tag
Persze lehet cserélni, csak az ő felhasználásához, szerintem felesleges. Kicsit olyannak érzem, mint amikor valaki betéved egy topikba valami egyszerű dolog kell neki, de ajánlanak egy full extrás, mert az a trendi.
Ismerősnek pl szintén valami alap tablet van gyerekeknek, mert úgyis tönkre vágják. Felhasználáshoz, igényekhez kell mérni, nem pedig kiadási dátumhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest