Hirdetés
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
raziel01 #94696 üzenetére
Én még nyúzom és meglátom.
Hangerőt én levettem majdnem minimumra, de most kipróbáltam zenével, 100%-on se recseg és torzítást se halok, de inkább magas van kicsi közép és mély egyáltalán nincs
Kijelző, nekem nem is torzul hanem úgy írnám le hogy a fényesedik a kép az alján meg szürkül ahogy döntöm
Na meg az akku, már 53%-on vagyok megint, rá akartam tenni alkalmazást amivel tudom nézni mi mennyit fogyaszt mennyi képernyő idő, de ami a telefonom van és ezt nézem már nincs fent a play áruházba így keresnem kell valamit
Ha visszaküldöm akkor a videók lejátszása miatt lesz hogy valahogy nem tű éles a kép
És a douyin(TikTok) alkalmazását nem tudom jobbra cserélni mert így is örülök hogy le lehet szedni, ugye ez a Kínai belpiacos TikTok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest