Új hozzászólás Aktív témák

• MLA

aktív tag

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni.
    Az eddig megnézett/megvett 8" tabletek nem lettek jók arra amire nekem kell. Ebook olvasónak nem az igaziak és nagyon hiányzik a dedikált toll. így aztán vettem egy ebook olvasót és keresek egy 10-11" tabletet, lehetőleg itthoni beszerzést, youtube nézésre, kisebb játékokra, rajzolásra 100-110 ezer körül, vagy picit felette. Az egyetlen ami fix pont hogy legyen hozzávaló toll.
    Amiket néztem:
    Samsung Galaxy Tab S9 FE - tetszik, a exynos proci az egyik negatívum (az S22-nél volt hozzá "szerencsém", itt nem tudom mennyire hátrány) és hát elég drága is.
    Xiaomi Pad 6 - kedvencem, rögtön meg is venném, de nem adnak hozzá tollat, utólag beszerezve brutál ára van, és nem is lehet itthon kapni. Ha már most sem lehet, mi lesz pár év múlva, ha a most vett toll esetleg tönkre megy.
    Lenovo Tab M10 plusz 3 generáció, vagy M11 - nagyon rosszakat olvastam róluk, nem is a tesztekben, hanem inkább a hozzá szólásokban. Nem szeretném ha videó nézés közben döcögne vagy keresve valamit csak karikázna.
    Tudnátok ezeken kívül ilyesmi paraméterekkel olyan tablettet ajánlani aminek saját tolla van és nem 150 ezres áron nyit? Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés