- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni.
Az eddig megnézett/megvett 8" tabletek nem lettek jók arra amire nekem kell. Ebook olvasónak nem az igaziak és nagyon hiányzik a dedikált toll. így aztán vettem egy ebook olvasót és keresek egy 10-11" tabletet, lehetőleg itthoni beszerzést, youtube nézésre, kisebb játékokra, rajzolásra 100-110 ezer körül, vagy picit felette. Az egyetlen ami fix pont hogy legyen hozzávaló toll.
Amiket néztem:
Samsung Galaxy Tab S9 FE - tetszik, a exynos proci az egyik negatívum (az S22-nél volt hozzá "szerencsém", itt nem tudom mennyire hátrány) és hát elég drága is.
Xiaomi Pad 6 - kedvencem, rögtön meg is venném, de nem adnak hozzá tollat, utólag beszerezve brutál ára van, és nem is lehet itthon kapni. Ha már most sem lehet, mi lesz pár év múlva, ha a most vett toll esetleg tönkre megy.
Lenovo Tab M10 plusz 3 generáció, vagy M11 - nagyon rosszakat olvastam róluk, nem is a tesztekben, hanem inkább a hozzá szólásokban. Nem szeretném ha videó nézés közben döcögne vagy keresve valamit csak karikázna.
Tudnátok ezeken kívül ilyesmi paraméterekkel olyan tablettet ajánlani aminek saját tolla van és nem 150 ezres áron nyit? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest