- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Egyik gyereknek van egy Teclast M40Pro tablete. Nem olyan régen írtam is itt, hogy van vele egy olyan probléma, hogy random kikapcsol, holott nincs lemerülve. Gondoltam, csinálok egy resetet, amúgy is be akarom állítani a family linket, mert lassan a gyerek megtanul írni-olvasni. A probléma viszont a következő: újraindítás utáni beállítás során bejelentkezem a neki létrehozott email-el, és miután jelzi a gép, hogy az én beleegyezésem is kell, beírom a címemet, és jelszavamat, de a kétlépcsős azonosításnál elakad. Ott csak azt írja, "Várjon egy pillanatot". És semmilyen opciót nem dob ki. Szerintetek ez a tablet megérett a kidobásra? Erősen gondolkodom rajta, hogy lecserélem, vagy egy iPlay 50 Pro-ra (kisebbik gyereknek egy Mini Pro NFE van, az tök jó kis gép), vagy egy Samsung A9+ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Sorozatok
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest