Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
Elvileg. De a használati útmutató kicsit hiányos. Leg is nálam nem találhatók képek a cikkben. : )
Gondolom a recoverynek kéne megnyilnia kábel beszúrás és vol + -ra. De nem jön igy elő. Ha kihúzom és úgy tolok gombkombinációt előjön, de nem tudom, h tovább. Mivel ott a kövi 2 pont szintén vlmi képekre hagyatkozik.
Kerestem youtube vidiket is, de nem találtam. Ötlet?
Köszönöm
Tisztelettel Ervin
-
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Blackview Tab5-hoz(G5 kids EEA) tudna vlki küldeni gyári androidot? Ismerősöm kislányáé és csórika csak restartolgat amig le nem merül.Köszönöm
Tisztelettel Ervin
-
Erwinke
aktív tag
Üdv!
Teclast T50 hez fali konzolt milyet és honnan?(ali és társai is játszanak)
Köszönöm!
Tisztelettel Ervin
-
Erwinke
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Eleinte csak hirtelen kikapcsolt 30% töltöttség körül. Feltöltés után viszint megint működött. De most már töltőről sem kapcsol be.
Akkut nem vettem le, forrasztva mértem ki. Majd holnap akkor leszedem az akksit és külön is megmérem. Illetve van itthon labor tápom gondolom jobb megoldás mint akksival mókolni.
Köszönöm.
-
Erwinke
aktív tag
Üdv.
Múlt héten irtam Gigaset QV830al kapcsolatban, h van egy ami nem akar bekapcsolni. Kimértem és 2,7V van az akksiban, de Amper 1 szál se uA-on is mértem és úgyis 0-t mutatott. Akksit próbáljam meg cserélni? 10€ körül van alin -
Erwinke
aktív tag
Hello.
Van a családban egy Gigaset QV830-as. Egyszer csak nem kapcsolt be. Ilyen esetben mit tudnék tesztelni?
Próbáltam töltőre rakni várni fél órát és úgy töltőn bekapcsolni de meg se nyikkant.
Állitólag van a tetején egy reset gomb, de szerintem az microfon.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 7. Generációs Ipad
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX