- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
Mustármag #94801 üzenetére
Esetleg nézd meg a telekom cégek kínálatát is. Ott rendszerint ezek az alsó-középkategóriás tabletek hűségidő vállalása mellett kedvezménnyel kaphatóak.
Bár ez a citált Samsung az Árukeresőn kutatva sem sokkal drágább.
Tokot ezerfélét lehet hozzá venni, de nem tudom, milyen állványra gondoltál.Érdemes egyébként elmenni egy nagyobb elektronikai üzletbe, és ott megnézni, megtapogatni ezeket a készüléket.
-
borbar
tag
válasz
Mustármag #94785 üzenetére
Szervusz!
Gondold meg, ill. egyeztesd le, hogy mit bír el kézben tartani a leány. Támasszal persze könnyebb, de kizárt, hogy csak úgy lenne használva. Egy 11"-os tablet azért már fél kiló körüli, hosszabb távon pár tíz gramm is sokat számít.
Én két tabletet nyúzok, egy Oled-es 11,2ˇ Lenovot meg egy iPlay mini Pro NFE-t. Előbbi majd 500, utóbbi 300 gramm. Ugyan a Lenovo sokkal szebb képet ad, gyorsabb, profibb, és az is volt előbb meg, de mégis a kisebbet hurcolászom magammal, és még este is ölbe véve inkább az akad a kezembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged