Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Én amazon.de-ről ezt a chromebook plus Cx34-et javaslom. Ez a legolcsóbb Chromebook plus, szerintem ha megfelelő, akkor ne sokat gondolkozz (ezt én már megtettem annak idején a vásárlásom előtt rengeteg tesztet nézve stb
), mert valószínűleg ma véget ér az akció vagy legkésőbb holnap.
Persze mindig lesz újra és újra ilyen áron de ha sürgősen kell akkor érdemes lecsapni rá minél előbb. Hátrány maximum a kijelző felbontása (1080p) es hogy csak ips. Hangszóró és billentyűzet és a műanyag ház lehetne persze jobb. 8GB RAM és i3 processzor chromebook-nál bőven elég átlagos felhasználásra. Persze lehet jobbakat is kapni akkor nézz esetleg Chromebook plus modelleket, de ár-érték szempontjából ez a modell erősen ajanlott. Frissítés pedig valami 2031-ig érkezik vagy valahogy így.
Olcsobban is vannak amúgy, 4GB RAM modellek, az is elég lehet egyébként, de altalaban a gyenge celeron processzorok miatt én nem ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest