- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Én amazon.de-ről ezt a chromebook plus Cx34-et javaslom. Ez a legolcsóbb Chromebook plus, szerintem ha megfelelő, akkor ne sokat gondolkozz (ezt én már megtettem annak idején a vásárlásom előtt rengeteg tesztet nézve stb
), mert valószínűleg ma véget ér az akció vagy legkésőbb holnap.
Persze mindig lesz újra és újra ilyen áron de ha sürgősen kell akkor érdemes lecsapni rá minél előbb. Hátrány maximum a kijelző felbontása (1080p) es hogy csak ips. Hangszóró és billentyűzet és a műanyag ház lehetne persze jobb. 8GB RAM és i3 processzor chromebook-nál bőven elég átlagos felhasználásra. Persze lehet jobbakat is kapni akkor nézz esetleg Chromebook plus modelleket, de ár-érték szempontjából ez a modell erősen ajanlott. Frissítés pedig valami 2031-ig érkezik vagy valahogy így.
Olcsobban is vannak amúgy, 4GB RAM modellek, az is elég lehet egyébként, de altalaban a gyenge celeron processzorok miatt én nem ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest