Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yanchi8
csendes tag
Hali!
Van egy Samsung Galaxy Tab A-m. (T510)
Tök elégedett vagyok vele, amire vettem teljesen megfelel és tetszik a kijelzője.
Viszont amire szükségem lenne és még nem találtam meg:
Fotósként dolgozom, viszont asztali gépem van és sokszor van olyan, hogy egy-egy helyszínen a semmivel töltöm az időmet, miközben ha lenne egy laptopom akár válogathatnám / utómunkázhatnám a képeimet.
Tudtok ajánlani olyan kütyüt, amivel rá tudom dugni a kártyámat a tabletra és a kártya tartalmát olvasni? Esetleg valami applikációt ismertek, ami tud raw fájlokat megnyitni / törölni belőle? -
Yanchi8
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy használt 10 colos tabletet. Autóban GPS-ként, spotifyon zenehallgatásra és filmnézésre használnám.
Gondolom az olcsóbb modellekben nincsen helymeghatározás. Ha telefonról megosztom a netemet, működik megbízhatóan a GPS?
Nagyjából szerintetek ilyen célra milyen hardver kell legalább, hogy megfelelően ellássa a feladatot?
A GPS és a spotify jó lenne, ha tudna szimultán futni, viszont ennél megterhelőbb dolognak nem lenne kitéve, a social media dolgokat, emailezést stb a telefonomon kezelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Nipogi MINI PC gk3plus
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fene gondolta volna