- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
< CyberBob > #93611 üzenetére
Nem ,mert lehetnek rajta karcok,sérülések,és valószínűleg az aksi sem úgy bírja...
Én előtte ki szoktam lépni az összes fiókból,és megszüntetem az eszközadminokat is.
Utána jöhet a visszaállítás. -
vacs
veterán
válasz
< CyberBob > #93611 üzenetére
Nem, először ki kell jelentkezned a Google fiókodból és csak utána jöhet a gyári visszaállítás!
Ha nem jelentkezel ki, akkor az új tulaj nem tud belépni, mert a Tab a te fiókodat fogja kérni!
Ezt hívják Factory Reset Protection-ek! -
cidalain
veterán
válasz
< CyberBob > #82335 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs lehet e felbontást állítani, de ezt szerintem megoldja a hardver. Amikkel én szoktam játszani sosem kínlódtak a különböző felbontású eszközeim között, mindig mindenen ugyanúgy futott a játék, nem kellett semmit sem állítani.
-
cidalain
veterán
válasz
< CyberBob > #82333 üzenetére
Egyszerűbb logikai játékokhoz nem kell semmi, a 60ezres tabon is elmegy. Ez a Wild West sem tűnik egy nagyon hardvergyilkos játéknak (nem ismerem, Youtubeon néztem meg most egy videót), úgyhogy nyugodtan megveheted.
Azértbeszarás lenne, ha egy ilyenhez csak a Tab S6-ot tudnánk ajánlani. Szerencsére vannak olcsóbb alternatívák (pl az S5e is), amik megbírkóznak a játékokkal is, sőt akiknél a játék a szókeresőt jelenti, annak majdhogynem egy alap tablet is elég lenne erre.
-
kbyte1024
veterán
válasz
< CyberBob > #82223 üzenetére
Az s5e egyértelmű
hadjuk azt a saját lapkát meg másnak
-
válasz
< CyberBob > #82221 üzenetére
-
< CyberBob >
őstag
válasz
< CyberBob > #81728 üzenetére
Kipróbáltam és a játék jól megy rajta, de a böngészés (asztali nézet Chrome) nem túl acélos. Szóval egy kicsit feljebb keresgélek árban.
-
cidalain
veterán
válasz
< CyberBob > #81465 üzenetére
Teclast T30 kiesik, nincs B20 LTE támogatás.
Leginkább a Samu S5E típust javasolnám, de nem fér a 100-as keretbe (kb 160)
Ugyanez igaz a Huawei Mediapad M5-re (150 körül), ráadásul ez kezd elfogyni a boltokból
M5 Lite 90 körül van, belefér a keretbe. Hasonló hardver (soc, memória, kijelző) a T5 is, csak abbak kevesebb a szenzor, kisebb az akku, hangszóró, cserébe olcsóbb.
Még a Samsung Galaxy Tab A egyel régebbi verziója az SM-T590 lehet alternatíva kereten belül. Esetleg a Lenovo P10.Szóval a legjobb az S5E lenne, ha az ára vállalható.
Ha nem, akkor M5 Lite, vagy T5, vagy SM-T590, vagy P10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged