- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
ricogsm #82293 üzenetére
Nagyjából hasonló a két készülék, a Lenovonak vannak előnyei: nagyobb akku, jobb szenzorok, kamera, kicsit kisebb, kicsit könnyebb.
Viszont 20 ezressel drágább. Emaitt nem best buy. A P10-et inkább a Mediapad M5 Lite-tal kellene partiba állítani, de ott meg szerintem jobb a Huawei, igaz az meg még drágább, mint a P10. -
atees
őstag
válasz
ricogsm #81887 üzenetére
Annyit sajnos nem ér, mert nem lehet a pc-t/mac-et kiváltani vele, max a telefont tudja az ember kiváltani, de 200 felett egy tablet szerintem már teljesen pénzkidobás. Nagyon sokáig használtam az első generációst airt, marha jó cucc, de mindig kellett mellé számítógép. Sajnos az ipadek elmentek abba az irányba, hogy csak a pro része jó, ami meg rohadt drága.
-
kbyte1024
veterán
-
ricogsm
őstag
válasz
ricogsm #81769 üzenetére
Elhoztam egyet. Nagyon fura az oldalt lévő pwr gomb, és ellentétes oldalon lévő Jack aljzat.
Ami zavar,h eggyel régebbi Lenovo z60x vagy melyik már usb C port és dolby atmos hangzást tud 3/32gb. Majdnem azt vettem meg.A12Z procis iPad pro most nagyott rúgott ! Egyszer biztos beszerzem.
-
cidalain
veterán
válasz
ricogsm #81725 üzenetére
Erről van szó? [link]
75-ért a Huawei Mediapad T5 LTE a pajtása itthon, hasonló áron. De ehhez van bill, kicsit nagyobb az akku, 3 ev gari van. Cserébe csak 4 magos.
Update
Francokat, a Mediapad T5 LTE tipust most rommá akciózzák 65-ért elvihető. Nem ér annyit a bill, de cserébe kevesebb soc.
Így akkor végülis annyira mégse jó deal az Aldi tab. Ennyiért legalábbis. -
cidalain
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
ricogsm #81113 üzenetére
Kínai vonalon nem nagyon fogsz ilyen tabot találni. Az S4, S5e -ben Amoled van, ami teljesen más liga, mint egy IPS.
Az én Teclast T10 -emben egy Sharp kijelző van. Itt 400 nitet írnak. Tény, hogy a kijelzőt minden tesztben dícsérik. Sztem is rendben van. SIM nincs, a SOC játékra nem alkalmas, de ezt a kijelzőt sztem szerelték más tabokba is. -
cidalain
veterán
válasz
ricogsm #81113 üzenetére
Na ne már! Ha ez trollkodás, akkor tudok ajánlani neked egy típust: Samu Tab S6.
Kínai tabok képe, fényereje nem hasonlítható a csúcs tabletekéhez. Középkategóriásokhoz max, de múltkor valaki csinált itt összehasonlító képet, és még egy Huawei Mediapad T5 képe is fényesebb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest