- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kobe
veterán
Hi
A 2018as utolso osszefoglalo frissites nem igazan uptodate igy inkabb kerdezek.
Masodik osztalyos gyereknek vegyes celzattal, tanulasra illetve oktato jatekokra milyen 8-10" koruli tabletet lehet ajanlani, kb 200 USD, 200 EUR max ertekhatarral?
Nyilvan nem ipadre lonek, hanem olyan ami vagy birja kicsot a strapat vagy ha kap is, nem annyira draga hogy fajjon a kieseseLehet kinai is, de valami ismertebb marka, vagy atmatricazott (wayteq, voyo, xiaomi stb)
-
siege5
aktív tag
Én is hasonlóan filozok de nincs EU raktár(pl a fenti is hk. S) . Azt meg nem látom hogy ez milyen verziós pl de a többi teclast gépnél sem. Nem szívesen vennék Ázsia nyelven gépet. Tud erről Valkai valamit?
-
uandras
újonc
válasz
nagysandor79 #83390 üzenetére
Teclast M40:
Banggood szerint november 8-án fog jönni, most baromi jó áron előrendelhető, de abban igazad van, hogy sehol sincs még komolyan vehető teszt róla, szóval eléggé lutri...
"Baromi jó ár": a listaára a megjelenéskor a banggood-on 54k HUF körül lesz, most 44k-ért előrendelhető... a szállítás kb. 1200 Ft (EU priority line), és elvileg december első felében ideér...
Nekem is viszket az ujjam, hogy bökjek rá a rendelésre, de még vacillálok.... ahogy nézem még 2-3 órát fog kitartani az előrendelős áru kontingens...:-)
-
atos30
aktív tag
-
Felixxxx
csendes tag
Sziasztok! Nem találtam külön topikot, így itt próbálok tanácsot kérni. Hozzém került egy Samsung Galaxy Tab E sm-t560. Bekapcsolásnál a samsung felirat szépen bejön, aztán becsíkozódik a kép, eltolódik.. aztán lassan befeketedik a kijelző.. és ennyi. Igazából a készülék nem is fontos, viszont az adatokra nagy szükség lenne. Esetleg tud valaki tanácsot adni, hogy álljak neki?
-
nagysandor79
aktív tag
vajon a Teclast M40 ami szinte még friss ropogós tab, vajon mikortól lehet rendelni? vagy mivel még nincs test/videó lutri ?
-
Dr.NX
Topikgazda
Ez egy szép nagy telefon (7,12"), Banggoodon egész jó árban van:
Oukitel K9 170USD
7.12 Inch FHD+ Waterdrop Display 2244*1080
Android 9.0
4GB RAM 64GB ROM
MTK Helio P35 Octa core 8*Cortex-A53, up to 2.3GHz
6000mAh Battery
177.6×86.3×8.9mm
232g -
Dr.NX
Topikgazda
Itthonról ajánlható 8" tablet kb. ez a kettő van:
Lenovo TAB M8 Full HD 3 + 32 GB Platinum Grey 60e
Huawei MediaPad M5 Lite 8.0 32GB LTE Grey 60e
Külföldről beszerezhető ezeknek a 4/64GB változata is.
Most lesz 11.11. akció, hátha lesz valami jó akció.
7" értelmezhető tablet már régóta nincsen.
Olcsóbb márkák (Oukitel, Umidigi, ilyesmi) között talán lehet 7"-hoz közeli telefont találni, persze a hülye képarány miatt nem ugyanaz az élmény. -
Akila
újonc
Onyx Boox Nova 2 vagy Note 2 mennyire használható internetes hírolvasásra, böngészésre vagy arra inkább érdemes egy tabletet venni esetleg matt fóliával? A használat harmada-fele lenne ebook vagy pdf olvasás a többi netes tartalomfogyasztás videó nélkül. Kon-Tikiről mit tudni, elérhető lesz az nálunk is?
--
Légy derűs, tégy mindent örömmel! -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
scabi78 #83382 üzenetére
Írj egy keretet, anélkül nehéz.
Ha maradnál az iPadnél, akkor itt kérdezd meg:
https://prohardver.hu/tema/ipad_topic/friss.html -
scabi78
senior tag
Sziasztok, a gyerekek ipad 4-et használnak, de elejtették és megrepedett a kijelző. Játszanak vele, hbogo és YT... Nem ismerem a tableteket, de gyorsaságban, tudásban ehhez hasonlót szeretnék venni használtan. Tudtok mondani márkát és típust? köszi
-
Aksomatic
senior tag
válasz
cidalain #83378 üzenetére
Kézreáll, nem az a baj. Squiddel jegyzetelek előre kiadott pdf anyagokra, viszont a program képességei nem alkalmasak szerintem arra, hogy egy órai anyagot követő workflowt fel tudj venni, mert nem annyira praktikus, mint pl. iPad-en a Notability.
A ceruza is pontatlan kissé, ami mondjuk akkor tud zavaró lenni, ha utólag akarsz egy szóba vagy függvénybe javítani -
persil
nagyúr
válasz
cidalain #83379 üzenetére
Megnezem es koszi. Bar netezgetesre meg kicsit soknak erzem a 60 ezret. Na mindegy. :)
Egyebkent azt nem sikerul felfognom soha az eletben, hogy "mi a baj" a tabletekkel. Ha egymas melle teszel egy telot meg egy tabletet, csontra ugyanazzal a hardverrel, os-szel, akkor a telefon meg ugyis 5x gyorsabb, hogy magasabb a kijelzo felbontasa. Felfoghatatlan.
-
cidalain
veterán
válasz
Aksomatic #83375 üzenetére
Van akinek kézreáll a digitális pen, van, akinek nem.
Viszont ha nem használod, akkor ugyanúgy jegyzetelsz, mint bármelyik másik tableten. Viszont bármelyik másik tablet esetén nem dönthetsz úgy hogy S-pennel (Huaweinél M-Pennel) jegyzetelsz.
Pl mateknál képletet jegyzetelni elég nehéz billentyűzettel. Vagy fizikán ábrákat.
Huaweit nem próbáltam, de a Samu S-Pen elég használhatónak tűnik. Munkába használom olykor, de nem tudom pl hogy egy egyetemi előadáson tudnám e követni a tanárt digitális jegyzeteléssel, az egy másik kérdés. Viszont az életszerű, hogy lefotózom a táblát, majd ráfirkálok a képre kiegészítést. -
persil
nagyúr
Sziasztok!
Mi lenne magyarorszagi forrasbol a letezo legolcsobb tab, amin kulonosebb szarakodas nelkul lehet netezni es youtube-ozni?
Kamera, tarhely, gpu, szine, szaga, stb. abszolut nem erdekel. Annyi a fontos, hogy ha raboksz a chrome-ra, akkor ne kelljen negyedorat varni, hogy bejojjon egy oldal, a youtube ne kepregeny modban uzemeljen es, ha lapozod a fokepernyot, akkor ne 2 fps-sel szaggasson. Baratnom lefekves elott elolvas nehany cikket, meg megnez 3 macskas videot es ennyi. 🤷Na most erre egy 200 ezres gep csoppet overkill. :D Viszont nem ismerem a tablet piacot, meg amugy is elkeserito az egesz tablet helyzet, szoval nem tudom mit lehetne venni.
Van valami "best buy" ilyen kokler felhasznalasra?
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
En is egy kis segitseget szeretnek kerni:-)!
Elsosorban egy 7-9 kozotti tabletet szeretne egyik ismerosom vasarolni egy 7-8 eves kisfiunak jatszani . De bevallom nem igazan tudom milyen jatekokat tol.
Szoval gondolom a 2 giga ram alatti tablet nem jatszik.LTE nem kell.Max 40 ezret szannak ra es itthoni beszerzes lehet.
erre gondoltam
Huawei MatePad T8
Lenovo Tab E8 ZA3W0013BG
Lenovo M8de ha van megbizhato marka ,tipus ami belefer a keretbe ,azt megkoszonnem.
Koszonom a valaszokat.
Udv -
nemettom
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, mert 7 éves Lányomnak szeretnék venni karácsonyra egy tabletet, tehát nem profi használatra, nem nagy játékokhoz, FB, insta, stb nem játszik még. Azért Jó lenne ha pár évig tudná használni.
Szerintem egy 8 colos elég lenne, és új készülékben gondolkozok csak. Ha van EU raktáros, vagy tuti ideér addig, akkor külföldről is jó. Az alap játékai mellet időnként film/mesenézés is szóba jöhet kocsiban, utazáskor.
Örülnék ha beleférne egy kb 40 Ft-os keretbe.Köszi előre is a segítséget.
-
atos30
aktív tag
Samsung tab A 2019.
Az utolsó frissítés óta másodjára fordult elő , hogy a képernyőzárnál a pin kódot beütve azt írja várjak 30 másodpercet azt próbáljam újra. Ez valami bootlop lesz, mert nem enged be, újra és újra ez az üzenet fogad.
Aki hasonlóba belefut annak a megoldás a reset: power+ volume down olyan 7másodpercig nyomva tartani.
Újraindulás után újra normálisan fog működni. -
cidalain
veterán
igen erről van szó pontosan.
tudomásom szerint ehhez gyárilag tartozék a toll, amit fel is tüntetnek az értelmes helyeken (kevés ilyen van). Turbado, Alza, Emag ezt nem emeli ki ahogy nézem, Sestore-nál már ott van.egy kérdést megér a bolt felé, ahol vennéd.
(annak idején én is felhívtam a boltot, hogy az SM-T395 amit forgalmaznak tartalmazza e az S-Pent és a tokot, mert a leírásban nem nyilatkoznak, de kéne lennie. És volt is persze, csak tojtak a weben kiemelni) -
cidalain
veterán
jegyzetelés tollal értendő? vagy teljesen jó a tablet érintő billentyűzet?
Huawei Mediapad M5 Lite 10 (ebből van érintőtollas verzió is gyárilag, kis felárral)
Esetleg Samsung S5e (nincs tollas verzió, nem kezeli az S-Pent), vagy S6 Lite (alapértelmezetten van hozzá toll) használtan. Ezek újkori ára 130-150 között van, egy alig használt példányt simán megkapsz a keretedből. Esetleg annak kismértékű kitolásával egy új S5e is beleférhet akciósan.
-
Somatom
veterán
válasz
siege5 #83364 üzenetére
Sztem ez ugyanaz a motor, mint ami az én M16 -omban van, csak nagyobb felbontású kijelzővel és más akkuval. Nem egy gamer cucc, de általános felhasználásra sztem rendben van. Persze, csak 3.x kernel van alatta és 8 -as droidnál nem lesz rá frissebb.
A kijelző is szép, a T10 -emben van ilyen. -
siege5
aktív tag
Sziasztok! Régi Asus tabletetem cserélném valami frissebre. Nézegettem az új típusokat végül egy ár értékben jónak tűnő készüléken akadt meg a szemem. Sajnos itthon hivatalosan nem kapható de ez nem tantoritana el.
A típus maga a Teclast m18 as készüléke lenne.
Először is valaki használ ilyet, vállalható? Hw-sen jónak tűnik ezért az árért. Esetleg más alternatíva?Másodszor pedig most olvastam, hogy halloweeni akcióban a bangoogon megvehető 49 körül amire lecsapnék, de a kupon amit tegnap dobtak fel nem működik. Próbálta esetleg most valaki ugyanezt venni?
-
Livius
őstag
Sziasztok!
A milyen tabletet vegyek topik évek óta halott, így itt kérdeznék rá.
50000 Ft a keret egy új tabletre itthoni webshopból vásárolva, és olyan valakinek lenne véve aki leginkább "e-book" olvasásra használná. Mit tudtok ajánlani ilyen áron? A lényeg hogy minél több garancia legyen rajta, és az is jól jönne, ha az Android támogatása és frissítése is elég sűrű és korrekt lenne a gyártónál.
-
Akila
újonc
Se a Samsung, se a Huawei oldalán nem szerepel az LTE-s tablet specifikációjában hogy az tud-e hanghívást, viszont letöltve a tabletek kézikönyvét ott a Phone vagy a Dialling fejezetek alapján mindegyik használható telefonként is. Egyes a tableteket tesztelő, bemutató oldalak kicsit bővebb infót is adnak pl. https://mynexttablet.com/huawei-mediapad-m5-lite-8-review/ Így kiderül, hogy a Samsung Galaxy Tab A T295-el szemben a Huawei MediaPad M5 Lite 8" nem rendelkezik telefon hangszóróval ezért csak úgy használható, mint egy állandóan kihangosított mobil. Eseti használat miatt ez nem biztos hogy gond, mindenesetre ezt próbálom megtudni attól, akié majd lesz.
Azért jó lenne, ha majd megírnád a tapasztalatodat vele.
--
Légy derűs, tégy mindent örömmel -
B.i.L
senior tag
Ebben a videóban van Telefon ikon “dialer” elnevezéssel...
innen én is azt gondolnám,hogy tud -
Akila
újonc
Új 8 esetleg 10 colos Android tabletet + tokot keresek, ami telefonhívásra is használható. Másodlagosként használt SIM kerülne bele, így ha ritkán is de telefonként is jó lenne használni internetes böngészés mellett. További szempontok: magyarországi beszerezés és garancia, esetleg LinageOS támogatás, max. kb. 60 000Ft. Ajándék lenne idősebb embernek, hogy ne mindent az 5"-os telefonján olvasson...
Eddig erre gondoltam: Samsung Galaxy Tab A T295, 8.0" TFT HD, 2GB RAM, 32GB, 8 MP, Wi-Fi + 4G/LTE, Android 9.0, Fekete
--
Légy derűs, tégy mindent örömmel! -
cidalain
veterán
válasz
gergo5991 #83348 üzenetére
Ja akkor a 2/16-os van neki. Hat igen, abból jó, ha 8GB szabad, a többit elviszi a rendszer. Ezt már könnyű telerakni.
Van olyan hogy app áthelyezése SD-re, de nem az egész appot teszi át, hanem a data részt vahy a chache-t, ami adott esetben nem sokat segít. De próbának jó.
Mentés helyét lehet fixre állítani appokban (legtöbbnél) pl fényképezőnél is, meg mondjuk böngészőnél is ha SD-t állítasz, akkor alapból oda megy, nincs olyan hogy elfelejti oda menteni :) -
cidalain
veterán
válasz
gergo5991 #83345 üzenetére
Ma már android szinten nem támogatott ez az opció. Némelyik gyártó azonban beletette a készülékébe, de a Huawei nem ilyen tudtommal. Minden mást (doksikat, képeket, videókat viszont célszerű memóriakártyára tenni)
Mondjuk 32 gigát telerakni appokkal elég dícséretes. Használja mindet?
-
gergo5991
őstag
sziasztok, kolegának van egy huawei t5 tabletja, és betelt a tárhely. Régebbi androidos telefonomon volt olyan opció, hogy az alkalmazást áthelyezni sd kártyára, és akkor több app-ot lehet telepiteni, de ezen a tableton ilyen beállitást nem találok. Van valami megoldás erre a problémára? ( betelt belső tárhely)
-
cidalain
veterán
egyik említett kínaiban sem valami acélos a soc. persze meg lehet venni, el fog pöttyögni általános feladatokra, de egy T5 jobb választásnak tűnik még használtan is:
Jobb a hardver, kiforrottabb, nem jellemző minőségi probléma, és a szoftver is rendben van és kapja még ma is a biztonsági frissítéseket.
T5 gyárilag 2 év garival kapható hivatalos viszonteladónál, így használtan vásárolva még bőven garis példány is kifogható, ami szintén előny lehet a kínai tabok elvileg egy éves garijával szemben (ami macerásan érvényesíthető sok esetben) -
tg08
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbiak közül melyiket ajánlanátok leginkább?
10" körüli kategóriában ezeket találtam, ami érdekes lehet:Alldocube iPlay 20 38eFT
Teclast P20HD 39eFtVagy inkább vegyek használtan itthonról egy ilyet?
Huawei Mediapad T5 3/32Gb LTE <--- használtan 40-45eFT között meg lehet csípniA fenti kettő közül Youtube videók alapján talán az Alldocube picivel jobban tűnik, mint a Teclast, de nem érdemi a különbség.
Köszi szépen előre is!
-
Hzi
aktív tag
Én épp ma rendeltem meg a 3/32-es m5 lite 8.0-t a Turbado-ról.
Agyaltam a 4/64-en, de a csúcskategóriás (és csúcs árú) tabok kivételével egyben sincs annyi.
Meg nézegettem, hogy m5 8.4-et hirdet vki itt, de senki sem akart..60k-ért, 2 év garival, 710-es procival jó vételnek tűnik az m5 lite 8.
-
Dr.NX
Topikgazda
Itthonról kb. ez a kettő van:
Lenovo TAB M8 Full HD 3 + 32 GB Platinum Grey 60e
Huawei MediaPad M5 Lite 8.0 32GB LTE Grey 60e
Külföldről beszerezhető ezeknek a 4/64GB változata is, pl.
Lenovo TAB M8 165 USD
Huawei M5 Lite 8.0 274 USD -
Sziasztok!
8 colos tabletben melyik az ajánlott?
Netezéshez, egyszerű játékhoz és viber+messenger+facebook+instagram+whatsapp-hoz kellene.
Előny, de nem feltétel, ha népszerű modell, és jönnek majd rá főzött romok.
Bőven 100 alatt lenne jó megúszni, de a 100 az eléggé maximum határ. -
cidalain
veterán
válasz
s7evcsenko #83333 üzenetére
-
kisspall
aktív tag
válasz
s7evcsenko #83333 üzenetére
MTP mód használata Total commanderrel
Én a legördülőben a Számítógép áttekintésben találom meg.
-
s7evcsenko
addikt
-
Hzi
aktív tag
válasz
s7evcsenko #83330 üzenetére
USB hibakeresést kell még engedélyezni, azt hiszem.
-
cidalain
veterán
válasz
s7evcsenko #83326 üzenetére
Nekem a telók ami itt vannak a kezem ügyében nem is jelennek meg a TC-ben.
Sajátgépben Hordozható eszközként csatlakozik, és ott van két elérhető mappa: Belső tárhely, és SD kártya. Gond nélkül tudok másolni.
Ha kábel gond lenne, szerintem meg sem jelenne a PC-n. Ha valamilyen módon megjelenik, teló->PC irányban megy a másolás, csak fordítva nem, akkor a telón van valami biztonsági dolog, ami nem enged rámásolni. -
s7evcsenko
addikt
Természetesen a tabhoz kapott gyári kábellel próbáltam először, aztán egy másikkal, de azzal sem megy.
Ráadásul 2 tablettel is próbáltam.
Egy zsír új Huawei MediaPad M5 Lite 10 és egy Huawei Mediapad T1 10.
Ugyan ezen kábelek az S10-es telómmal gond nélkül működnek.
Ezért gondoltam, hogy valami program kell hozzá pluszban.
Megjelenik a belső tárhely, látja a PC, de a microSD nem látszik.
Azt hol kéne keresnem? -
Hzi
aktív tag
válasz
Inkább úgy mondanám, hogy adatkábel kell, a Tiéd valószínűleg csak töltőkábel. Ha van telefonhoz vagy a tabhoz adott gyári kábel, az jó lehet.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Rossz a kábeled. Használj minőségi kábelt.
-
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy milyen progi, vagy milyen beállítás kell ahhoz, hogy PC-ről USB kábellel tudjak adatot másolni a tablet (Huawei) microSD kártyájára?
Mikor rádugom megkérdezi, hogy mit szeretnék, de hiába állítom be az adatátvitelt, nem jelenik meg a microSD a TC legörülőjében, a belső tárra meg egyáltalán nem enged semmit se tenni.
Van valami trükk? -
nagysandor79
aktív tag
rr3 és UFC játék futtatásához milyen tablet alkalmas? 10 col méretben.
50.000 -60.000 ft árban (lehet külföldről is) -
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
Huawei M5 lite-vel (8") kacérkodom.
Sajna csak a 3/32-es verzió kapható itthon (pedig létezik 4/64 is).
Használ vki ilyet, elég általános dolgokra, főként többablakos böngészésre? -
Alg
veterán
Sziasztok,
Egyetemi jegyzeteléshez keresnénk tabletet, kb. 100-120ezer Ft-ig (~300EUR).
Egyelőre semmi más igény nincs, GPS, kamera nem fontos.
Lehet új vagy használt is, de használtból nem szeretnénk nagyon régi típust.Tudnátok írni pár alternatívát ami jó lehet kiindulásnak? Az oprendszer sincs kőbe vésve.
Köszönöm!
-
cidalain
veterán
Nagyra Teclast T30 vagy M16 a javaslat hirtelen, olcsóra meg mondjuk Alldocube M8. Banggoodról mindegyik vehető. Akár EU raktárból is (akkor hamar itt van, de kicsit drágább a posta miatt), vagy Kínából EU priority Line szállítással.
Ha az olcsóból is nagyobb kell, akkor esetleg Teclast P10 vagy P10HD -
Beni2360
félisten
válasz
RaPiDsHaRe #83313 üzenetére
Igen, hogy a tabletett kilépjen a googel fiokból a beállításoknál fiokok klikk és ott felugrik egy ablak, hogy. Fiók törlése. Na azt elindítani. És utána ha be szeretnél lépni a play áruházban kérdezni fogja, hogy..... stb és akkor már nincs azon a gépen google fiókod.
-
sejt
tag
Sziasztok
Óriási nagy segítséget szeretnék tőletek kérni. Tablet ajánlat kellene külföldről két lehetőségre.
Az egyik 60000,- Ft környékén, minél nagyobb annál jobb felkiáltással, de minimum 10 colos, minőségibb, Minecraft futtatására alkalmas tablet, minél több memóriával és háttártárral, megbízható és felszerelt, meg ilyesmi
. Örülnék, ha nem MTK processzoros lenne, hanem SD – de semmitől nem zárkózom el, ha a szakik véleménye jó.
A másik 25000,- Ft környékén, ami alkalmas kártyajátékok és szókereső futtatására.Egyikben sem létszükséglet a SIM kártya behelyezési opció. Ami fontos, hogy vám és ÁFA mentes szállítás legyen, valamint még a Google Play áruház megléte is.
Illetve, ha van energiátok akkor itthon megvásárolható ajánlat is jöhet mind a kettőre, ha létezik ilyen.
Előre is köszönöm. Tisztelettel: MoRC
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Dreadloord #83305 üzenetére
Pariban van, nem partiban.
Egyébként nem valószínű SD855-ös tablet a közeljövőben.
https://tabletmonkeys.com/new-tablets/ -
Somatom
veterán
válasz
Dreadloord #83305 üzenetére
Nem vágom, hogy ezek hogyan lehetnek versenyben. Pl. hogyan telepíthetek a Play -ről, vagy külső forrásból egy IOS eszközre? Ipadon van mikroSD bővítés? Nem tudom, hogy viszonyul a különböző forrásból származó, különböző formátumú médiaállományokhoz. CC, vagy Miracast képernyőtükrözés megy rajta? Stb., stb.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
most, hogy lassan tele lesznek a boltok az új A12-es ipaddel 120-130e-ért, várható, hogy karácsonyig android fronton is hozzanak ki minimum SD855-el hasonló versenytársat (főleg a samsung, más nemigen gyárt használható tabletet 100e feletti sávban, RIP Huawei
) ?
Jelenleg ebben az ársávban S5e, S6lite van csak, de azok teljesítményben az korábbi A10-es IPAD ellenfelei akartak lenni, bár még attól is gyengébbek voltak.
Szívesebben vennék androidos tabletet, de az új sima IPAD most ennyiért minden androidos tabot hazavág. A TAB S6 van vele jelenleg partiban, de az meg 190e forint...
-
cidalain
veterán
válasz
sanzik #83301 üzenetére
Samu max 2 hete van a piacon, azért nincs infó sehol, mert még nincs vele tapasztalat (itt a fórumon sincs)
Huawei 2 éves gép.
Azt kell mondanom, hogy frissítés szempontból mindenképp a vadiúj Samu.
Ugyanakkor a T5 3GB rammal 60k, addig a Samu 3GB rammal 90-nel indult. Jelentős árkülönbség. Az ára miatt népszerű a T5, a legolcsóbb értelmes tablet általános dolgokra. Bár a T5 "butább" is nem illik összehasonlítani a T500-zal. Huawei M5 Lite-tal kéne inkább összevetni az új Samut. -
sanzik
senior tag
sziasztok!
SAMSUNG T500 Galaxy Tab A7 10.4 (2020) 32GB
vagy
HUAWEI MediaPad T5 10.0 32GBMelyik ajánlott inkább ebben a kategóriában?
Fontos lenne a hosszú üzemidő és hogy használható legyen pár év múlva is. (kapjon frissitéseket)
Jól gondolom, hogy a samsung lehet a befutó? Nem sok mindent talátam itt róla, ellenben a T5-öt ha jól látom elég népszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged