Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz novakalex #81693 üzenetére
Nem írtad, hogy mekkorát. A billentyűzet lehet dedikált portos, ami a gyári. Ez a megoldás azért jó, mert nincs lagg, kihagyás, és nem kell töltögetni. Hátránya, hogy a Magyar kiosztás ritka, mint a fehér halló (persze, ettől még lehet vele ékezetesen írni). A sztenderd méretű tabokhoz van univerzális tok, amibe lehet rakni Magyar billentyűzetet. De, ezek USB -sek, vagy Bluetoothosak.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz novakalex #81695 üzenetére
No, igen. Én a speciális igényeim miatt vettem a Teclast M16 -ot, de az tény, hogy kevésbé hordozható, mint a 10" -os elődje. 10" fölött nehéz füles táskát találni. Addig nincs nagy gond, amíg az ember laptop módban használná. Talán csak annyi, hogy összecsukva a billentyűzet műanyag gombjaira csukódik a kijelző. Alapból nem érnek össze, de én azért rakok közé egy vékony anyagot, amikor összecsukva hordozom. A gond akkor kezdődik, ha bill nélkül, tablet módban szeretném használni. Ezt csak úgy lehet, ha a billentyűzetet aláhajtom (ez a gyári módja). Ilyenkor a gombok vannak az asztalon. Háááát.... én aláteszem azt az anyagot. De, úgy sem szerencsés, ölben nyeklik, nyaklik. Sztem ez általános probléma a billentyűzetes taboknál, csakhogy a mérete miatt ehhez égen-földön nem találok nem billentyűzetes tokot. Otthon és az autóban használom, úgyhogy egy autós tartó lett a megoldás, ami jól funkcionál kitámasztósként is, viszont nem egy lapra csukható cucc. Szóval, billentyűzetes tabként jó kütyü, de anélkül kissé suta.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
válasz novakalex #81700 üzenetére
Akkor szerintem ne is most kezd el, és főleg ne ekkora összegű vásárlással.
Kiszámíthatatlan feladási idők,szállítási csúszások,korona vírus,,,,
Európai raktár esetén garantált csak az áfa és vámmentesség,és még akkor sem 100%.
De ha ragaszkodnál hozzál mindenképpen kérjél segítséget rutinos fórumtárstól vagy a topikjából..[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Somatom
veterán
válasz novakalex #81700 üzenetére
Persze. Én is azért vettem ekkorát. A TV -t is helyettesíti a kamionban. MyTV, TVGO, HBO GO, stb. Persze, hifire ne számíts! Ha jobb hang kell, akkor használj fülest! Ha van TV, akkor meg használhatod a HDMI kimenetet.
A vásárlásról majd mások írnak, én itthon vettem, egy fórumtársunktól. De, ha jól látom, akkor a linkem egy cseh raktárat mutat, ami egyszerűbb, mintha Kínából jönne.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz novakalex #81704 üzenetére
Nem szeretném, hogy esetleg csalódjál. Ha a főfalu jó neked, akkor összefuthatunk, megnézheted, kipróbálhatod az enyémet. Van két bluetoothos billentyűzetem is, azokkal is kipróbálhatod. Nem annyira természetes ám angol billen, Magyar nyelven pötyögni. Megszokást igényel. Főleg úgy, hogy ezen a billen gyárilag nincs Í -betű. Azt házilag kellett remapolnom rá. Nem nagy ügy, viszont annak a helye is megszokást igényel. Szóval, nem biztos, hogy a gyári (angol) billes tablet koncepció jönne be neked a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz novakalex #87447 üzenetére
Eggyel előtted + még Lenovo M10 FHD Plus
Kb bármi oké, amiben 3 de inkább 4 GB ram van és fullHD kijelző. Soc (proci) tökmindegy ilyen felhasználásra. Ezen az áron azt a 2-3-4 típust veszed, ami van, nincs kívánságlista.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
this is life
Ármester
válasz novakalex #87447 üzenetére
Ha már soc/cpu akkor : Mtk helio p22t,qsd 660,qsd 662 és ami ezek felett van . Illetve ha nem lényeges a gms(nincs google play , és nem biztos , hogy fel mókólható) a huawei kirin 710/810-el szerelt tabletjei is megérdemlik a figyelmet . Mint fentebb írja a kolléga 3 de inkább 4 giga ram legyen az eszközben .
Az erő sorrend így néz ki lenovo m10 fhd plus <<samsung a7 <samsung a8 <lenovo p11 < realme pad .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
cidalain
veterán
válasz novakalex #87452 üzenetére
EU raktárnál is azt nézd elsősorban hogy 3-4 GB ram, FHD kjelző azért legyen. Illetve legyen jobbfajta kínai márka: Teclast, Chuwi, Alldocube.
Realme Pad is mehet, keress rá itt, volt aki vett innen, és írt visszajelzést, neki tetszik.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ukrajnai háború
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs