Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

- 

LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

válasz

novakalex

üzenetére
						Ha már soc/cpu akkor : Mtk helio p22t,qsd 660,qsd 662 és ami ezek felett van . Illetve ha nem lényeges a gms(nincs google play , és nem biztos , hogy fel mókólható) a huawei kirin 710/810-el szerelt tabletjei is megérdemlik a figyelmet . Mint fentebb írja a kolléga 3 de inkább 4 giga ram legyen az eszközben .
Az erő sorrend így néz ki lenovo m10 fhd plus <<samsung a7 <samsung a8 <lenovo p11 < realme pad . - 

Somatom
veterán
válasz

novakalex

üzenetére
						Nem szeretném, hogy esetleg csalódjál. Ha a főfalu jó neked, akkor összefuthatunk, megnézheted, kipróbálhatod az enyémet. Van két bluetoothos billentyűzetem is, azokkal is kipróbálhatod. Nem annyira természetes ám angol billen, Magyar nyelven pötyögni. Megszokást igényel. Főleg úgy, hogy ezen a billen gyárilag nincs Í -betű. Azt házilag kellett remapolnom rá. Nem nagy ügy, viszont annak a helye is megszokást igényel. Szóval, nem biztos, hogy a gyári (angol) billes tablet koncepció jönne be neked a legjobban.
 - 

Somatom
veterán
válasz

novakalex

üzenetére
						Persze. Én is azért vettem ekkorát. A TV -t is helyettesíti a kamionban. MyTV, TVGO, HBO GO, stb. Persze, hifire ne számíts! Ha jobb hang kell, akkor használj fülest! Ha van TV, akkor meg használhatod a HDMI kimenetet.
A vásárlásról majd mások írnak, én itthon vettem, egy fórumtársunktól. De, ha jól látom, akkor a linkem egy cseh raktárat mutat, ami egyszerűbb, mintha Kínából jönne.
 - 

tigipuf
senior tag
válasz

novakalex

üzenetére
						Akkor szerintem ne is most kezd el, és főleg ne ekkora összegű vásárlással.
Kiszámíthatatlan feladási idők,szállítási csúszások,korona vírus,,,,
Európai raktár esetén garantált csak az áfa és vámmentesség,és még akkor sem 100%.
De ha ragaszkodnál hozzál mindenképpen kérjél segítséget rutinos fórumtárstól vagy a topikjából.. - 

Somatom
veterán
válasz

novakalex

üzenetére
						No, igen. Én a speciális igényeim miatt vettem a Teclast M16 -ot, de az tény, hogy kevésbé hordozható, mint a 10" -os elődje. 10" fölött nehéz füles táskát találni. Addig nincs nagy gond, amíg az ember laptop módban használná. Talán csak annyi, hogy összecsukva a billentyűzet műanyag gombjaira csukódik a kijelző. Alapból nem érnek össze, de én azért rakok közé egy vékony anyagot, amikor összecsukva hordozom. A gond akkor kezdődik, ha bill nélkül, tablet módban szeretném használni. Ezt csak úgy lehet, ha a billentyűzetet aláhajtom (ez a gyári módja). Ilyenkor a gombok vannak az asztalon. Háááát.... én aláteszem azt az anyagot. De, úgy sem szerencsés, ölben nyeklik, nyaklik. Sztem ez általános probléma a billentyűzetes taboknál, csakhogy a mérete miatt ehhez égen-földön nem találok nem billentyűzetes tokot. Otthon és az autóban használom, úgyhogy egy autós tartó lett a megoldás, ami jól funkcionál kitámasztósként is, viszont nem egy lapra csukható cucc. Szóval, billentyűzetes tabként jó kütyü, de anélkül kissé suta.
 - 

Somatom
veterán
válasz

novakalex

üzenetére
						Nem írtad, hogy mekkorát. A billentyűzet lehet dedikált portos, ami a gyári. Ez a megoldás azért jó, mert nincs lagg, kihagyás, és nem kell töltögetni. Hátránya, hogy a Magyar kiosztás ritka, mint a fehér halló (persze, ettől még lehet vele ékezetesen írni). A sztenderd méretű tabokhoz van univerzális tok, amibe lehet rakni Magyar billentyűzetet. De, ezek USB -sek, vagy Bluetoothosak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Vigneau interaktív lokálblogja
 - Projektor topic
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Villanyszerelés
 - OLED TV topic
 - Játékfejlesztés
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Fujifilm X
 - Okosóra és okoskiegészítő topik
 - További aktív témák...

- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
 - RedMagic Astra
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok

- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
 - Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - MS SQL Server 2016, 2017, 2019

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX