Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz TaliGa #82282 üzenetére
Ha a hanghívás elég, és nem feltétel a B20 LTE, akkor Mi Pad 4 is jó lehet elérhetőbb áron. Az EU rom tudja a duplakoppos ébresztést, és hanghívás is megy úgy tudom (nekem csak wifi only van, így ezt nem tudom megerősíteni). De hogy EU rom legyen rajta azt neked kell rátenni, így kis "buherálás" is kell (gyári romot amúgy is ajánlott cserélni)
Viszont LTE csak városokban menne a 800 MHz frekvencia nem támogatott.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz TaliGa #82277 üzenetére
Egyszerűsítve: problémás
Viszont ha a telefon/tab is részletre jött ki, akkor az amíg nincs kifizetve nem a tulajdonosé, hanem a szolgáltatóé, így a tulaj nem adhatja el. Tulajdonképpen aki ezzel tisztában van, és mégis megveszi, esetleg a volt tulaj nem fizeti tovább a részleteket, akkor itt már bűncselekmény esete van. A vásárlóra orgazdaság is ráhúzható.
Viszont ha a teló/tab nem részletre lett vásárolva hanem kp-re, és csak az előfizetésre vonatkozik a 2 év hűség, akkor elvileg nincs félnivaló, mert ha nem fizetik tovább az előfizut, akkor a készüléket sem fogják korlátozni.
Javaslom az eladóval együtt elballagni a szolgáltatóhoz, és megkérdezni, hogy a tablet ki van e fizetve, az eladó tulajdonában van e. Esetleg erről egy papírost kérni, hogy védve legyél.
Minden más eset szerintem lutri, nem mennék bele az adásvételbe.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
atos30
aktív tag
válasz TaliGa #81786 üzenetére
Samsung tab A 2019. Hangosabb és tisztábban szól, mint a huawei T5. Fényereje szerintem picit nagyobb, de szerintem egy Mi pad4- nek nagyobb van. Van duplakopp, és beigérték az android10- et rá. Cserébe 2 GB Ram van, ami azt jelenti, hogy pl a chrome - t használva átváltva másik alkalmazásra majd vissza, újra tölti az oldalakat. A gboard nálam összeomlik rendszeresen.
Én használt S3- at vennék vagy S4- et, de az 100 alatt nincs.A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
maestro87
őstag
válasz TaliGa #81784 üzenetére
Az miért fontos? Vegyél rá flip tokot és ahogy kinyitod, felébred. Mi Pad 4 Plus-t én így használom. És nem is kényelmetlen flip tokkal, mert egyszerűen hátrahajtom és még jobb a fogása is, nehezebben ejtem el.
Huawei nem tudom, hogy támogatja-e ezt a funkciót, szerintem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest