Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
#30734848 #73500 üzenetére
amennyiben csak otthon használod (vagy zárt térben), szerintem nem hátrány, hogy nincs automata fényerő. Az én tabomban (más típus), 1 naposan beállítottam 55%-ra, azóta is úgy van.
A Samu SM-T580 azért egy picit jobb gép, a kijelzője is fullHD, szerintem nem egy kategória.
A Samut a Huawei Mediapad M3 10 Lite verzióval kellene összehasonlítani, árban is ezek vannak közel (Edigitalban pl most a Mediapad M3 10 2 ezressel olcsóbb, mint a Samu)
Samu nagyon sok helyen bolti garival van jó áron, de ha hivatalos helyről akarod venni, akkor ki kell fizetni minimum 80-at arra is, ami nem hasonlítható a T3 51ezer forintos árához.Ha elegendő a HD felbontás, és árérzékeny vagy akkor egyértelműen T3.
Ha kellene a fullHD, akkor viszont inkább az M3 10 Lite, mert újabb gép, mint a Samu, ha másért nem akkor a 3GB ram, és az Android 7 miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest