- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy Asus TF103C (K010) tablettel kapcsolatban!
Eredetileg úgy került hozzám, hogy nem ment az érintője. Némi netezés után kiderült, hogy eléggé általános probléma. Szétszedtem, megpiszkáltam a csatlakozókat, teljesen feltöltöttem, szoftveresen piszkáltam, végül megjavult.
Mivel nem volt egyértelmű, hogy mi volt a hiba, ezért rootoltam és szerettem volna rá custom recovery-t. A root összejött de a de a recovery image valamit elszúrt mert azóta a logo-ig jut a gép.
Droidboot működik. ADB sideload bármilyen stock image feltöltésénél elhasal különböző hibákkal. (signature, verification failed, end of footer..., stb). Minden létező stock image fájlal próbálkoztam már.
Tudtok megoldást vagy "romot" ami kínlódás nélkül felmegy rá adb-vel?
Rommá gúúgliztam már magam és rakás topikot elolvastam a xda-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest